Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט אם לקנות אאודי a3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי גולף v5 שנת 2002 ואני שוקל להחליף לאאודי A3 1.8 טורבו חדשה עם 7 הילוכים שכרגע אין במלאי ותגיע רק עוד 3 חודשים, מצד שני יש לי אופציה לקנות מהמלאי את ה A3 2.0 טורבו ב- 20000 ש"ח יותר (מחיר מבצע) אבל עם 6 הילוכים

מה לדעתכם כדאי??

הבנתי גם ששבעה הילוכים היא חסכונית יותר בדלק ושגם בדגם החדש (לא מהמלאי) יש שינויים קוסמטיים קטנים

אשמח לשמוע דעתכם

רפי

פורסם

אני אומר שתחכה 3 חודשים זה משתלם.

אתה תתחרט אם תקח את הדגם מהמלאי שהוא לא כמו שאתה מצפה

3 חודשים זה זמן סביר להמתנה רכב בזמנה אישית.

היא אכן חסכונית יותר בדלק, לא ידוע לי על שינויים קוסמטים.

אם אתה יכול לפרט על הדגם הספציפי שאתה מתלבט כי יש ידני, קוואטרו ספורטבאק ואוטומטי.

בין ה1.8 ל2.0 יש הבדל של כמעט שניה בהאצה מ0-100 אם זה חשוב לך.

S2000

פורסם

כרגע אני די מתלבט בין 3 דלתות ל- 5 דלתות 1800 טורבו בהזמנה אישית או 2000 טורבו מהמלאי.

ב- 5 דלתות יש שינוי בפנסים מאחורה וב- 3 דלתות אין. כמובן שב- 2000 טורבו היה יותר נחמד כי היא מאיצה יותר מהר אך גם שורפת דלק יותר, אבל היא גם דגם ישן.

פורסם

אז ככה

היום הייתי בארוע המכירות של אאודי כאשר אני שוקל ללכת על האאודי A3 1.8 טורבו, 3 דלתות הדגם החדש עם ה- 7 הילוכים

אשמח לקבל את חוות דעתכם...

רפי

פורסם

שלום חברים,

אז ככה, הזמנתי את האאודי A3 1.8 טורבו 3 דלתות, קיבלתי הנחה יפה לפי דעתי (יניב, ראיתי שבאמת ברק הוא זה שאישר את ההנחה), בנוסף אציין לשבח את איש המכירות בסניף אאודי בילו-קרית עקרון - טומי, נתן לי שירות מצויין ובזכותו החלטתי להזמין את הרכב.

ובכול זאת רציתי להתייעץ איתכם מה עדיף?? האם להמתין לרכבים שיגיעו עוד 3 חודשים ובכך אקבל דגם 2009 (משפיע או לא על המחיר הסופי??) או לקבל אותו כבר במשלוח שיגיע בסביבות נובמבר, עליו רשמתי הזמנה אך אוכל לשנות...

האם למישהו יש הערכה איך זה ישפיע על המחיר שקיבלתי אתמול ומה עדיף לעשות, נובמבר או ינואר...

רפי

פורסם

אני אישית לא אוהב את השינויים הקוסמטיים שהם עשו, למזלי. אז אני ממש לא מתבאס שיש לי את הדגם שלפני השינויים.

מה שכן, ה-7 הילוכים זה נחמד (DSG אני מניח) ויתרון משמעותי שבשבילו כמובן שכדאי לחכות 3 חודשים.

מה עם המתלים המגנטיים שיש בדגם החדש? הזמנת אותם?

פורסם

מה זה מתלים מגנטיים??

בכול מקרה הדגם שמגיע בנובמבר הוא עם 7 הילוכים השאלה היא אם מבחינת המחיר יש טעם לחכות לינואר שאז יש שינויי במיסוי

פורסם

אם אתה מתכוון לשים אופציות בעצמך, חכה לינואר וקח את החדשה יותר. אם לא, קח את הנוכחית. השינויים קלים מאוד, הגיר 6 הילוכים מעולה והמנוע הזה שווה כל שקל. נכון שה1.8T יותר חסכונית, אבל גם ה2.0T לא שתיינית דלק.

תבדוק אם נשארו להם 2.0T S-line, שנראות מעולה. בתור אחד שחי כבר שנתיים עם המנוע 2.0T והגיר שישה הילוכים, אין סיכוי שתתאכזב, להפך.

המתלים המגנטיים הם אדאפטיביים, כלומר מתקשחים ומתרככים בהתאם לתנאים. הנסיעה אמורה להיות נוחה יותר.

אם הייתי הולך על חדשה, הייתי שם את המתלים המגנטיים, קסנון וחיישני חניה אקוסטיים קדמיים ואחוריים. אלה בעיקר הדברים שחסרים.

החדשה אולי יפה יותר, תלוי בטעם. היא נראית אגרסיבית יותר, ועם הוספת קסנון גם מקבלים לדים כמו בA5 - מאוד יפה. לא יודע אם זה מתאים כלכך לA3 הרגילה, זה כן מתאים לS3.

כך נראית הנוכחית:

http://i6.photobucket.com/albums/y221/MIKETDI/mikea3_06.jpg

כך החדשה:

http://www.diablomotor.com/wp-content/uploads/2007/12/33.jpg

שים לב שבחדשה רואים את הלדים הקטנים מקדימה - כאמור, זה רק עם קסנון (למיטב ידיעתי).

שורה תחתונה: יש מעט מאוד הבדלים. אם יש אופציות שאתה רוצה, ולא חשוב לך כלכך כוח (שגם ל1.8T לא חסר), קח את החדשה ותהיה מרוצה. אם אתה רוצה את הביצועים ואין שום אופציה שחסרה לך במה שיש במלאי, קח את הנוכחית בהנחה משמעותית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...