Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שבאמת צריך לשמוע כדי להבין.

אבל עדיין יש לי תהיות לגבי איך שאתם מציגים כן את עניין הבמה:

הרי כל הכלים האלו שאתם מדברים עליהם בהופעה - גיטרות, תופים באס וכו וכו

הם כולם מוגברים בהופעה אמיתית, כאשר כל נגן עומד במקום שלו וליד המגבר שלו במקומות שנראים לי רנדומליים ותלויים רק בצורה של הבמה שהיא בדרך כלל ישרה ולא עם איזה אפקט אקוסטי מיוחד, אז מה הקטע הזה של לשחזר את הבמה?

במיוחד לאור העובדה שרוב ה HU הם מוציאים סטריאו.

כמו שאני מבין את זה, האיכות האמיתית במערכת הסאונד היא כמובן הפרדת התדרים וההגברה. הרי אם בהופעה המתופף נמצא במקום מסויים ומכה במצילות והגיטריסט במקום אחר דופק סולו בפיצ'ים הגבוהים, במילא את שניהם אתה תשמע מהטוויטר.

כך שאם דאגת שהסאונד יהיה איכותי נקי ומדויק ומגיע אליך מאוזן זה מה שחשוב ולא מאיפה הוא מגיע.

תקנו אותי אם אני טועה לגבי ההבנה שלי את עניין הבמה...

פורסם

אתה טועה מהסיבה הפשוטה שבמה עוברת באלאנס\כיוונים לפני שעולים ומתחילים לנגן.

וזה שאני אשמע את שניהם מהטוויטר לא נוגד את זה שאחד יכול להיות קרוב ואחד רחוק או אחד יכול לנגן חלש ואחד חזק וכו' וכו'.....

• תוכן חדש...