Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לראות עכשיו אם יהיה לך אומץ לעבור למכונית אחרת אחרי שתחליף את זאתי..אתה רק תחפש דגם יותר מתקדם של C5

נכנסת לדגם הזה יהיה לך קשה לוותר עליו..

מזל טוב

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חייב לדחוף את האף כי אני ממש לא יודע על מה אתה מדבר.

להוריי יש קורולה יד ראשונה 2003 מטופלת מדגם GLI עם 100K ק"מ - אתה מוזמן לבוא לעשות סיבוב, אני מבטיח שהסלון (הריפודים ובידוד הרעשים) ואיכות הנסיעה לא יותר נמוכה ממצב זהה בגולף.

.

אני שמח בשבילכם.

שמעתי על מספר מקרים של בעיות במנועים בשנתון הזה (עקב בוצה), אני שמח שאתם לא בצד המאוכזב.

גם להורים שלי יש קורולה כזאת, שנת 2005 GLI, ועד לא מזמן היתה עוד אחת : SUN 2006.

(שהחליפו 2 קורולות שנת 2001 ו2002) ואין שום תלונות - לדעתי אחלה רכב בסיגמנט ה1.6 אוטומטיות למי שלא מחפש הרפתקאות וגם רוצה שהרכב יזוז (שילוב מנוע-גיר מצויין, במיוחד ביחס לAL4)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

:brickwall:

זה בכלל לא כסף!

אני הייתי בכיוון של גרנדה פונטו במקום הפונטו ספייס הנוכחית אבל עכשיו אני חושב על C5

גם לי מותר להתפנק8)

האם מישהו יודע אם הביאו לארץ גם רכבים ידניים בנזין?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

לא הביאו C5 ידניות, ובתור סנגור ה- C5 של הפורום, תרשה לי להכניס אותך קצת לפרופורציות.

אמנם מדובר בתמורה מצויינת למחיר, אבל בל נשכח שלא מדובר במכונית מושלמת לכל אחד.

היא ארוכה מאוד (ולכן וודאי מוצלחת פחות מפונטו בסביבה עירונית), היא כבדה (וזה מתבטא בצריכת דלק, כמו כל מכונית במשקל דומה), סביר להניח שעלויות חלפים קוסמטיים (מראות, פגושים וכיוב') דומות למכוניות אחרות בקבוצתה, כלומר גבוהות משמעותית מאלה של סופר-מיני עירונית.

כמובן שלכך יש להוסיף עלויות רישוי גבוהות יותר.

אם צרכיך יכולים להיות מסופקים על-ידי סופר-מיני, לא בטוח ששימוש במשפחתית-גדולה\מנהלים הוא רעיון נכון מבחינה כלכלית, גם אם מחיר הרכישה נמוך מאוד באופן יחסי.

פורסם

(או גולף 2002-2001 באותו מחירון כמו הC5)

אייל יקירי את הגולף אתה יכול להשוות לקסרה\306\307 אבל לא לC5, את הC5 אתה יכול להשוות לפאסאט למרות שבC5 אתה מקבל הרבה יותר, והבדלי המחירונים הם עצומים...

אגב, אצלי ה306 התחילה את הגמילה, לא את ההתמכרות 8)

אני לא יודע מה איתך אבל אני מאוד נהנתי מה306, לצערי הרב הפרדה ממנו היתה בנסיבות מצערות(ירידה מהכביש בעקבות תאונה), אני מעריך שלא היתי נפרד ממנו כל כך מהר לולא התאונה.

אני מבקש לציין לפרוטוקול שעברתי על כל הדיונים שפתחת כאן בפורום, ועל כל התשובות שקיבלת ממני, ובשום מקום לא הצעתי או רמזתי אפילו לכיוונה של ה- C5. את הפדיחה הזו עשית לבד, ללא שום סיוע ממני. :wink:

דבר ראשון אתה צודק, אני גם כמעט לאורך כל החיפושים לא העלתי את ההתלבטות לרכישת הC5, אבל המענה שלך בנושאים שלי היה משכנע ובין המקצועיים שקיבלתי.

בוא נגיד ככה שלאחר כל תשובה שכתבתה הרגשתי יותר בטוח והחלטתי לגבי הרכב שאני רוצה לרכוש(ולבסוף נפלה ההחלטה על הC5).

ולא רק את התגובות שבאשכולות שלי קראתי אלא גם עשיתי חיפוש בפורום וגם מאשכולות אחרים קיבלתי חיזוקים(ונתח שמן של תגובות היו שלך), ועל כן מצאתי לנכון לאודות לך על הרכישה, שאני מאוד מרוצה ממנה.

עכשיו שים לב: את השטויות הרגילות (הפעלת אורות חזית אוטומטית, הפעלת מגבים אוטומטית, שליטה על רדיו מההגה וכיוב') כבר בטח גילית לבד.

הנה עוד כמה דברים שימושיים:

תודה על העצות, אבל אתמול ישבתי חצי יום ברכב תחת שמש קודחת וקראתי את ספר הרכב, ואכן מצאתי את כל מה שכתבת ותנחש מה הדבר הראשון שעשיתי.... הוצאתי מהבית בקבוק של ליטר וחצי מים על מנת לראות שבאמת הוא נכנס לתא הכפפות.. :-D ופשוט לא האמנתי!:shock:

ולא משנה מה יגידו אחרים אני חושב שעשיתי החלטה מצויינת ברכישת צרפתייה כוסית ומפנקת שהיא לא ממש לטעמו של לוי יצחק... אני לא מאלה שירכוש רכב בגלל ה"שוק" שלו, אלא אני ארכוש רכב לפי עלות תועלת!

ובמקרה הזה אני קיבלתי את התועלת הכי גבוהה בעלות הכי נמוכה.

ולבעל הC5 תתחדש, עשית אחלה של עסקה.

תודה רבה לך :)

אני רוצה לראות עכשיו אם יהיה לך אומץ לעבור למכונית אחרת אחרי שתחליף את זאתי..אתה רק תחפש דגם יותר מתקדם של C5

נכנסת לדגם הזה יהיה לך קשה לוותר עליו..

מזל טוב

אני חייב לאודות שאחרי נסיעה דיי קצרה במהלך היומיים שהיא ברשותי אתה כבר דיי צודק....

תודה לך.

פורסם
לא הביאו C5 ידניות, ובתור סנגור ה- C5 של הפורום, תרשה לי להכניס אותך קצת לפרופורציות.

אם צרכיך יכולים להיות מסופקים על-ידי סופר-מיני, לא בטוח ששימוש במשפחתית-גדולה\מנהלים הוא רעיון נכון מבחינה כלכלית, גם אם מחיר הרכישה נמוך מאוד באופן יחסי.

שלום ארנון

תודה על ההתייחסות

אתה צודק בכך שזה יותר עניין של "פנטזיה" מאשר צורך אמיתי

למרות זאת נמאס לי כבר מהרכב הקטן ואני מרגיש צורך לעשות שדרוג

זה אפילו יותר "חמור" כי אני בכלל נוסע באוטובוס לעבודה והרכב משמש את אישתי

כאשר מגיע סוף שבוע אנחנו אוהבים לטייל או סתם מבקרים קרובים בצפון ואולי באמת הגיע הזמן לאוטו משפחתי:wink:

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

תודה על העצות, אבל אתמול ישבתי חצי יום ברכב תחת שמש קודחת וקראתי את ספר הרכב, ואכן מצאתי את כל מה שכתבת ותנחש מה הדבר הראשון שעשיתי.... הוצאתי מהבית בקבוק של ליטר וחצי מים על מנת לראות שבאמת הוא נכנס לתא הכפפות.. :-D ופשוט לא האמנתי!:shock:

\

תודה לך.

מקווה ששמת לב בספר הרכב לעובדה שבכדי שהמראה הימנית תתכוון אוטומטית להראות את המדרכה ברברס יש להסיט את בורר המראות ימינה. 8) כמו גם ללחצן משמאל לרדיו דיסק שמכבה את כל תאורת המכוונים ומשאיר רק את מד המהירות. נהדר לכבישים חשוכים בלילה.

פורסם
מקווה ששמת לב בספר הרכב לעובדה שבכדי שהמראה הימנית תתכוון אוטומטית להראות את המדרכה ברברס יש להסיט את בורר המראות ימינה. 8) כמו גם ללחצן משמאל לרדיו דיסק שמכבה את כל תאורת המכוונים ומשאיר רק את מד המהירות. נהדר לכבישים חשוכים בלילה.

עשיתי את זה אבל משום מה המראה זזה אבל לא כלפי מטה אלא פנימה... איך אני מכוון אותה למצב רווס לכיוון המדרכה?

פורסם
כבעל פיקאסו ( ליתר דיוק אישתי..) אני חייב להגיד לך שכניסה למשפחת סיטרואן הינה התמכרות מסוכנת, קשה מאוד לאחר מכן להתרגל לכלי רכב קונבנציונאלים.., ראה הוזהרת !!!

גם אצלי ההתמכרות קשה במיוחד, כבר סיטרואן מספר 6 ולא רואה את הדרך החוצה - למרות שהאחרונה שקניתי גורמת לי לרצות לשרוף אותה. מזל שיש לי 2 והשנייה לא מאכזבת כבר מעל 3 שנים.

תהנה מה C5, אכן מדובר על רכב הנותן תמורה הרבה מעבר למחיר המצחיק אשר שילמת עבורו, לדעתי אין שום רכב אשר נותן תמורה טובה יותר למחירו.

C6 בעוד כמה שנים?

בריאות לכולם!

פורסם
בזמן שהיא מכוונת לרברס כוון עם לחצן החיצים לתנוחה הרצויה- כך כל פעם תחזור לאותו המצב ברברס

או קיי, הסתדר

תודה לך :)

פורסם
C6 בעוד כמה שנים?

מבחינתי בוודאי שכן , אך נראה לי שמספר הרכבים אשר נמכרים בארץ יהיה כה מועט שיהיה ממש קשה לשים יד על אחת כזו.

אני יכול להגיד לך שC6 אחת כבר עברה תאונת טוטאל לוסט, על ידי הבת של אחד ממנהלי החברות במשק, חבל..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

למה C6? מה רע ב C5 החדשה ? לפי התרשמויות של אנשים שנהגו בה בחו"ל, אוטו פנטסטי ולא נופל מבחינת נוחות הנסיעה

מה 6, לפחות ככל שהמדובר בדגם עם המתלים ההידרופנאומטיים.

• תוכן חדש...