Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה C6? מה רע ב C5 החדשה ? לפי התרשמויות של אנשים שנהגו בה בחו"ל, אוטו פנטסטי ולא נופל מבחינת נוחות הנסיעה

מה 6, לפחות ככל שהמדובר בדגם עם המתלים ההידרופנאומטיים.

כי C6 יש כבר כמה שנים והערך התחיל לחפש מצנח, ה C5 החדשה לדעתי תהיה פאזה אחרת לגמרי של רכב ואולי תשמור על הערך מעט יותר טוב, אף אחד לא יודע כי היא עדיין לא הגיעה אלינו.

בריאות לכולם!

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היא לא הגיעה כי בלובינסקי מחפשים דרך להביא אותה כשירידת הערך כבר כלולה במפרט הטכני של הרכב :roll:.
מצאו. יהיה כתוב Citroen מאחור ו Assembled in France בתוך תא המנוע. ללוי יצחק זה מספיק.
פורסם

למען האמת מחיר של 170K ל C5 החדשה זה באמת קצת מוגזם, מה עוד שהיבואן בוחר להביא רק את מנוע 2 הליטר, כאשר ההיצע מתחיל כבר במנוע 1.6 HDI בצרפת..

נכון היה עושה היבואן אם סוף כל סוף היה מציע את הרכבים עם מנועי הדיזל ואף עם גיר ידני לאילו אשר נוסעים והרבה , וחיסכון הוא עיקר העיקרים, לעניות דעתי הרכב עם המנוע דיזל הקטן וגיר ידני צריך לעלות משהו ברמות של 130K, יחד עם אחריות אמיתית ומקיפה ל 3 שנים זה יכול להיות להיט..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

במנועים הקטנים יותר ובגרסה הידנית ה c5 החדשה מוצעת גם עם מתלים סטנדרטיים- לחוששים, ולחברות הליסינג. היבואן כנראה סבור שלא יהיה כלל ביקוש לרכבים ידניים, ולכן לא נראה את הגרסאות הללו אצלנו.

חבל מאוד שלא תהיה תחרות אמיתית מבחינת מחיר מול המונדאו.

למי שרוצה להתחיל להתכונן... הוראות השימוש כאן :-)

פורסם
במנועים הקטנים יותר ובגרסה הידנית ה c5 החדשה מוצעת גם עם מתלים סטנדרטיים- לחוששים, ולחברות הליסינג. היבואן כנראה סבור שלא יהיה כלל ביקוש לרכבים ידניים, ולכן לא נראה את הגרסאות הללו אצלנו.

חבל מאוד שלא תהיה תחרות אמיתית מבחינת מחיר מול המונדאו.

למי שרוצה להתחיל להתכונן... הוראות השימוש כאן :-)

לפי דעתי צריך לעבור קורס שליטה על הרכב.... במכללת סיטרואן.

יש שם המון כפתורים ופונקציות!

אבל אין מה להגיד נראה רכב חלומי, תודה לך על האינפורמציה.

פורסם

אני מוכרח להצטרף לשרשור ולציין שגם אני התחדשי ב C5 זהה (2002 2.0 PK) לפני שבועיים.

לוקח לי איזה רבע שעה להראות לחברים את כל השטויות באוטו ואז הם מתחילים להתלהב.

הספקנים מזלזלים ברכב (דעה רווחת, אמרנו כבר) ואז אני נותן להם סיבוב והם מתאהבים.

החלק הכי קשה הוא להסביר איך קניתי אותה ב40,000.

כמו כן מצטרף לתודה לארנון בעזרה ובמידע החיוני לקבלת ההחלטה.

עכשיו רק נראה באיזה נזק אני אני יוצא מהטיפול השנתי בעוד שבועיים (החלפת טיימינג).

אלון

פורסם

ב-מ-ק-ר-ה חבר טוב עשה היום טיפול 120K + החלפת טיימינג ושלח לי את הצעת המחיר.

תתכונן, זה יכאב.

3600 ש"ח. :cry:

מתוך זה עלות הטיימינג בלבד 1150 ש"ח חלפים, 580 ש"ח עבודה, ועל זה מע"מ - סה"כ 2000 ש"ח.

שיהיו בריאים שם בלובינסקי.

פורסם

עם עלויות כאלה, לובינסקי בריאים מאוד..

דרך אגב, מהימצאות בזמן הנכון במוסך שומעים כל מיני דברים, ומסתבר שלפחות לחלק ממוסכי החברה יש מה לומר ל'אח הגדול' שלהם ואלו לא דברים טובים במיוחד.

בריאות לכולם!

פורסם

3600 שח לטיימינג וטיפול גדול (120K) זה לא הרבה כסף אם לוקחים בחשבון שמרווחי הטיפולים מאוד גדולים והטיימינג כבר בן 7 שנים וכנראה צריך להחליף גם מותחנים ומשאבת מים (למרות שהוראות היצרן מדברות על 10 שנים יש ליבואן וגם ליצרן סמכות להקטין, במידת הצורך, את שגרת הטיפולים במדינות עם אקלים חם מאוד ולמכוניות שעובדות קשה כמו מוניות, מכוניות שנוסעות נסיעות קצרות מאוד וכד').

אחזקה של רכב מודרני (כל רכב מודרני) היא לא דבר זול - בטח אם מדובר במוסך רשת (שמה לעשות, ההוצאות שלהם גבוהות יותר ממוסך רגיל שלא כפוף לשום יבואן).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שמח לשמוע שהטיפול ב c5 שלי היה זול :-)

וזה בלי להכניס את הטיפול למערכת ההידרופנאומטית- (540 ש"ח) שיש לבצע אחת ל חמש שנים או 200K ק"מ.

ואגב- טיימינג בוצע כבר ברכב לפני שלוש וחצי שנים.

פורסם

580 ש"ח עבודה על הטיימינג? כמה זמן לוקח ל'מקצוענים' להחליף את הטיימינג? אולי במחיר מחשבים גם את העובד וגם את העיניים היפות של ההנהלה שצופה מרחוק?

בריאות לכולם!

פורסם
למען האמת מחיר של 170K ל C5 החדשה זה באמת קצת מוגזם, מה עוד שהיבואן בוחר להביא רק את מנוע 2 הליטר, כאשר ההיצע מתחיל כבר במנוע 1.6 HDI בצרפת..

נכון היה עושה היבואן אם סוף כל סוף היה מציע את הרכבים עם מנועי הדיזל ואף עם גיר ידני לאילו אשר נוסעים והרבה , וחיסכון הוא עיקר העיקרים, לעניות דעתי הרכב עם המנוע דיזל הקטן וגיר ידני צריך לעלות משהו ברמות של 130K, יחד עם אחריות אמיתית ומקיפה ל 3 שנים זה יכול להיות להיט..

נראה לי שאחת הבעיות היא המשקל של האוטו, חוץ מזה, עם מחירי הסולר לא בטוח שיילך להם כ"כ מנוע ה HDI, אם לא היה לי ביודיזל לא הייתי שוקל לקנות רכב עם מנוע דיזל.

בריאות לכולם!

פורסם
למען האמת מחיר של 170K ל C5 החדשה זה באמת קצת מוגזם,
בבריטניה C5 אוט' 2.0 ליטר יקרה מ- C4 ב"אבזור ליסינג" בכ- 18%. (16.5K פאונד לעומת 19.5K פאונד).

בתרגום לעברית, אם מחיר המחירון של ה- C4 הוא 110,000 ש"ח, C5 החדשה יכולה (וגם צריכה) לעלות 130,000 ש"ח.

זה שליבואן מתחשק להרוויח הרבה יותר על כל מכונית זה יפה ומובן, אבל לא צריך להתרגש מדמעות התנין שלו ומהסיפורים המרגשים על כך שהוא לא יצליח להכניס אותה לקבוצה 4.

• תוכן חדש...