Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שידפקו אותי? הבחור מטפל לי ברכבים נאמנה כבר שנים ואני עדיין לא התאכזבתי ממנו...

לפי דעתי הטיפול נעשה בצורה טובה, הוא הראה לי את כל השמנים שהוא החליף(שמן מנוע, ושמן הידראולי), הכל היה גלוי ראיתי מה הוא שם מה הוא החליף ומה הוא עשה!

ידידי... לא נדפקת, זה בטוח. אבל אני לא הייתי מפקיד את ה c5 בידיים של מי שלא טיפל בכמה וכמה כאלה בימיו, ויש לו את האפשרות להתחבר למחשב הרכב ולמחשבי סיטרואן בצרפת. וזאת על אף כל מה שכתבתי לעיל.

הבחור החביב יכול להיות להיות מבין גדול בוולוו והונדה- אבל ה c5 החדשה שלך דורשת ידע מסוג שונה, ומה לעשות, היא עלולה להיות פחות עמידה לטעויות.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ידידי... לא נדפקת, זה בטוח. אבל אני לא הייתי מפקיד את ה c5 בידיים של מי שלא טיפל בכמה וכמה כאלה בימיו, ויש לו את האפשרות להתחבר למחשב הרכב ולמחשבי סיטרואן בצרפת. וזאת על אף כל מה שכתבתי לעיל.

הבחור החביב יכול להיות להיות מבין גדול בוולוו והונדה- אבל ה c5 החדשה שלך דורשת ידע מסוג שונה, ומה לעשות, היא עלולה להיות פחות עמידה לטעויות.

אתה צודק והיו לי התלבטויות רבות אם לקחת את הרכב למוסך מורשה או לגשת לאותו מוסכניק...

לבסוף החלטתי לגשת לבחור מכיוון שהטיפולים שהיו נדרשים אינם מסובכים ואינם דורשים ידע רב ברכב הנ"ל,

החלפת שמנים פילטרים ורצועות כל מוסכניק מוכשר יודע לעשות(כמובן רק להקפיד על החלפה איכותית ולא תחליף זול).

חשבתי לעצמי שאם אני אצטרך לעשות טיפול שקשור למערכת ההידראולית או למערכות החשמל או מערכת מסובכת אחרת אני אפנה למוסך שמתמחה בסיטרואן- למרות שהמוסכים הללו הם משחטת כסף רצינית!!

בכל אופן כרגע יש לי בעיית הידראוליקה קלה ובאמת אני חושב לגשת למוסך מורשה ולבדוק את הבעיה.

פורסם
החלפת שמנים פילטרים ורצועות כל מוסכניק מוכשר יודע לעשות(כמובן רק להקפיד על החלפה איכותית ולא תחליף זול).

אני הייתי מקפיד על החלפה למסנן שמן מקורי, ולהקפיד על כך שהשמן יהיה איכותי ולפחות חצי סינטטי.

ואגב- למישהו יש מושג של איזו חברה השמן הסיננטי שהכניסו לי לסיטרואן במוסך המורשה? איציק?

פורסם
ידידי... לא נדפקת, זה בטוח. אבל אני לא הייתי מפקיד את ה c5 בידיים של מי שלא טיפל בכמה וכמה כאלה בימיו, ויש לו את האפשרות להתחבר למחשב הרכב ולמחשבי סיטרואן בצרפת.

לא כל טיפול מצריך מוסך מורשה.

טיפולי המכונאות לא השתנו באופן מהותי, בטח לא בסיטרואן.

אתה יכול להקביל את זה להליכה לסופרמרקט מול מכולת. את הדברים הבסיסיים אפשר גם במכולת, אבל בשביל לקבל שירות כולל תצטרך סופר.

עכשיו המקום להחליט אם הולכים פעמיים, חוסכים כסף, אבל מבזבזים זמן - או שממלאים את העגלה ומרוקנים את הארנק... :roll:

פורסם

קפה נח'לה עם הל ניתן לרכישת בכל סופרמרקט בעלות של 12-15 ש"ח. לא הייתי בוחר את המוסך שלי לפי זה.

(מזל שאין לך פולקסווגן - במוסכי רשת צ'מפיון יש בורקסים וקוראסונים חופשי, חמים מהתנור יחד עם מגוון סוגי משקאות חמים)

שנית, אני מקווה בשבילך שבכעביה-תרקומיה-מפוקפקיה שמו לך נוזל הידראולי מקורי,שמן איכותי, פילטרים מקוריים ובלמים איכותיים (לא סיניים, אני בכלל לא מדבר על זה שהייתי מחליף צלחות במקום לחרוט).

מה עם דיאגנוזה ממוחשבת? יש לו שם מחשב או שהוא מחבר את זה לגמל? :D

לדעתי טיפול ענק כולל ברקסים וטיימינג הוא משהו בסדר גודל של סופרמרקט , ולא סתם סניף...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי טיפול ענק כולל ברקסים וטיימינג הוא משהו בסדר גודל של סופרמרקט

ברקסים וטיימינג נופלים בהחלט בקטגורייה של מכונאות קלאסית, שלא מצריכים יותר מאוטודאטה ו/או היינס או הוראות יצרן.

רק בפלוצגגן זה נחשב טיפול ענק. :roll:

פורסם
קפה נח'לה עם הל ניתן לרכישת בכל סופרמרקט בעלות של 12-15 ש"ח. לא הייתי בוחר את המוסך שלי לפי זה.

(מזל שאין לך פולקסווגן - במוסכי רשת צ'מפיון יש בורקסים וקוראסונים חופשי, חמים מהתנור יחד עם מגוון סוגי משקאות חמים)

שנית, אני מקווה בשבילך שבכעביה-תרקומיה-מפוקפקיה שמו לך נוזל הידראולי מקורי,שמן איכותי, פילטרים מקוריים ובלמים איכותיים (לא סיניים, אני בכלל לא מדבר על זה שהייתי מחליף צלחות במקום לחרוט).

מה עם דיאגנוזה ממוחשבת? יש לו שם מחשב או שהוא מחבר את זה לגמל? :D

לדעתי טיפול ענק כולל ברקסים וטיימינג הוא משהו בסדר גודל של סופרמרקט , ולא סתם סניף...

בקשר לקפה זה היה בציניות... (ובכללי הקפה שם יותר טעים מכל קפה שלא תקנה בסופר :-D)

ודרך אגב היתה לי פולקסווגן חדשה ובצ'מפיון לא חילקו לי בורקסים וקוראסונים, מה שכן חילקו לי זה חשבוניות על סכומים שמנים.

ואני שמח שאתה בחור עליז אבל לא מכל מה שנאמר ניתן לפרש בדיחה, אומנם הטיפול נעשה אצל בחור ערבי מכפר לא מרכזי, אך אין זה אומר שאתה רשאי להתלוצץ על דרך עבודתו של הבחור ועל האינטלגנציה שלי(ואפרופו אינטילגנציה בעמק יזרעאל אין גמלים!).

ובשביל להחליף רצועת טיימינג ושמנים לא צריך להיות בעל תואר שני בהנדסת רכבי סיטרואן, מספיק להיות מכונאי טוב בשביל לעשות את הפעולות הנ"ל.

פורסם
wolf107, לא באמת התכוונתי שדפקו אותך, זה נאמר בציניות.

שיערתי שזה אכן נאמר בציניות, אך התוכן לא ממש נתן כזה רושם.

פשוט צמד המילים "דפקו אותך" קצת הציק..

בכל אופן אני מקווה שלא פגעתי בך בתגובתי, אם כן קבל את התנצלותי(למען יום הכיפורים:wink:)

פורסם

למה אתה אומר שאין גמלים בעמק יזרעאל, אני ראיתי כמה גמלים שהוחלף להם שמן בדבשות. באותו מוסך ממש, כאעביה.

אני מקווה ששלומם טוב, כי מערכת השמן שלהם סגורה, וגם רגישה לידיים לא מקצועיות, שלא לדבר על סוג השמן.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...