Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הצעה למערכת יד שנייה הכל במצב טוב,

רמקולים INFINITY 9613I 6*9

מגבר XTREME 4600 600W 4CH

וסאב 10" XTREME

ב-1000 ש"ח

מה דעתכם האם שווה לקחת ,המערכת אולי לא איכותית אבל האם היא שווה את המחיר?

פורסם

במחיר הזה כבר כדאי לך לקנות מהתחנה מגבר של פולס אודיו ב-500 וקומפוונט תקנה עדיף על 6x9 ..נגיד המורל פולס..כאן נגמר התקציב אתה תצטרך להוסיף טיפה לסאב נחמד..אני ממש לא הייתי ממליץ על האקסטרים שבחרת לך

פורסם

לא נארה לי שאת הרכיבים הללו אתה תמצא באינטרנט אולי בתחנה המרכזית תמצא אותם בזול..אני באמת ממליץ לא לקנות לדעתי אתה סתם תצטער אחר כך

פורסם

הגזמת, אם זה חרא זה דווקא אמור להיות באינטרנט ,באינטרנט אוהבים למכור חרא.

אני לא מחפש לקנות דרך האינטרנט אני רוצה לדעת מה המחיר של הסאב והמגבר חדשים זה הכל ,מישהו יודע?

פורסם

אני אוהב שאנשים שלא מכירים מוצר מסויים הם ישר שוללים אותו כאילו היה מדובר על זבל סיני מצוי..

DIRECTED ELECTRONICS זו חברת האב של מותגי-ענק כמו PPI,ORION וPOLK-AUDIO וזה רק בתחום הרכב.

התאגיד הזה מכיל המון חברות ותיקות וידועות.

זה קישור לאתר החברה:

http://www.directed.com/Products/MobileAudio/Default.aspx#

זה התחום של האודיו לרכב.

במחיר שקיבלת, מגבר סאב ו9*6 ב1000 ש"ח זה מחיר מצויין, סה"כ אומנם לא מדובר על המוצרים הכי טובים של התאגיד הזה אבל ב1000 ש"ח זו קניה חביבה למדי.

אגב, בארץ היבואנים שלהם זה א.ד.י מערכות שהם גם המתקינים המורשים של המון חברות יבואני הרכב(UMI,מכשירי תנועה,יפנאוטו ועוד).

עשו לי טובה, אם מישהו לא מכיר מוצר מסויים שלא יטעה סתם את הפורום בהזיות/מחשבות/תהיות או כל דבר שהוא שונה מהמציאות.

under construction..

פורסם

יש גם DIRECTED AUDIO, כמו שהזכיר בכותרת, מגברים סיניים פשוטים, כמו הPEERLESS הזולים.

עברו כמה כאילו בשולחן ניתוחים שלי.

תמיר

• תוכן חדש...