Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ברשותי רובר 600 טורבו מנוע 2000 ואני רוצה לשפר את תגובת הדוושה שלו, האוטו בסל"ד נמוך לא נותן את ההספק

המקסימלי שלו או לפחות שניי שליש ממנו ומגיב באיטיות.

באילו דרכים אפשר לשפר זאת ?

תודה.

ROVER 600 TI

פורסם

לא ממש הבנתי מה זה לא נותן את כל ההספק או 2/3 ממנו אבל לפי מה שזה נשמע הרכב שלך לא תקין.

סדר אותו למצב תקין ואז נדבר על שיפורים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הטורבו נכנס לפעולה בסל"ד כלשהו, מתחת לזה יש לך בעצם מנוע 2000 "רגיל".

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אם הבנתי את השאלה שלך נכון אתה אומר שיש מחסור בכוח ותגובה בסלד מסויים נכון ?

אז לדעתי אחד הדברים הנחמדים שאתה יכול לעשות במצב הזה שגם יתנו לך יותר כוח וגם יתנו לך את התגובה שרציתה בסלד זה צ'יפ

אתה יכול ללכת למוסכים שעושים את זה והם יכוונו לך את המנוע כך שהוא יפיק את המיטב מעצמו בלי יותר מידיי בעייות אגב כל התהליך לוקח כולה כמה דקות (מניסיון חבר שלי עשה את זה ל skoda superb 1.8T שלו וזה היה שיפור מעולה )

אני אישית ממליץ בחום עלה לו "כולה" 2500 ש"ח ואם אתה כל כך רציני לגביי הרכב אז אני ממליץ לך להשקיעה סכום זה .

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם

תודה על התגובות , ראשית אין שום בעיה ברכב הוא יצא לפני חודש מהמוסך אחרי טיפול כולל וגדול אבל אני אומר גדול זה

"גדול" על ישוריי קיו הושקעו יותר מי 15 אלף שקל אין בורג שהוא לא חדש באוטו כולל קלאץ", וכל המשאבות למינייהם ,רדיאטור אלטרנטור, מצבר, צינורות,אטמים, רצועות,ראש מנוע,מזרקים , גלגל תנופה, והכל מקורי ממוסך מורשה.

כך שלא זאת הבעיה, הרכב מתפקד כראוי (תפו תפו תפו ) אבל התגובת דוושה שלו איטית בסל"ד נמוך הוא מתפקד בדיוק כמו כל אוטו רגיל 2000 סמ"ק.

המגדש נכנס לפעולה ב 3500 סל"ד ועד ה5000 סל"ד לא מרגיש חזק ואחרי ה5700 סל"ד הוא מתחיל לעוף באוויר

ומגיע עד ל 7000 וקצת ופה מרגישים את מירב ההספק שלו .

אני רוצה את מלוא ההספק החל מי 4500 סל"ד משהוא כזה ,האים צ'יפ מכוון את הגדישה בצורה כזאת יכול לעשות את העבודה

ואולי פילטר פתוח (ראם אייר ) יכול לעזור פה?

תודה.

ROVER 600 TI

פורסם

אם אתה רוצה שהמגדש יהיה יותר יעיל בסל"ד נמוך (על חשבון סל"ד גבוה, אגב),

אתה צריך מגדש קטן יותר.

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם

הרכב שלך לא אמור להיות ככה,המגדש צריך להיכנס יותר מוקדם ושיא הכוח צריך להגיע הרבה יותר מוקדם....תבדוק אולי בריחות בסעפת פליטה בכניסה לטורבו.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אנסה לתת לך כיוון...

ברכבך מותקן מגדש מסוג גארט T25 כאשר מבחינת הנצילות אמור להיות אפקטיבי החל מכ-2500 סל"ד עד כ-6500 סל"ד.

במידה והמצב אינו כזה כדאי להתחיל ולבדוק את המערכות הבאות:

- תיפקודו של ברז הגדישה החשמלי.

- תיפקודו וכיוונו של הוויסט גייט.

- לבדוק סדקים פנימיים בבית הפלטה של הטורבו (בעיקר באזור הוויסט גייט).

- לבדוק את לחץ הדלק של הרכב (בזמן נסיעה מאומצת).

- לבדוק תיזמון שסתומים (טיימינג).

אחרי שפתרנו את הבעיה הזו ניגש לשיפור הרכב בסדר הבא:

- שידרוג תוכנה.

- מערכת פלטה.

- אינטרקולר.

- סעפת פלטה.

- קיט טורבו גדול :-D.

מנוע כמו שלך עם "שינויים קלים" וקיט שלנו הוציא 907BHP@45PSI!!! אז יש לאן לשאוף...

פורסם

הוא שכח רק לציין לכמה שעות מנוע ה 907 כ"ס האלו יעבדו.

גם מנוע של 1000 סמ"ק ניתן להביא ל 300 כ"ס ללא הגדשה בכלל, ע"י העלאת יחס דחיסה בלבד, הוא יעבוד יופי 60 דקות.

פורסם

יש היום את התופעה הזו במיוחד בקרב "המשפרים"

שזורקים סוסים באויר כאילו יש להם אורווה.

נו מילא..... מה שעושה טוב לאנשים :lol:

פורסם
יש היום את התופעה הזו במיוחד בקרב "המשפרים"

שזורקים סוסים באויר כאילו יש להם אורווה.

נו מילא..... מה שעושה טוב לאנשים :lol:

יצאת פקק.

ה907 האלה מדודים על דיינו באנגליה.

הנה לך עוד נושא שכמה חברי פורום "מבינים" שיחקו אותה חכמים ויצאו בו פקקים לגמרי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=64037&highlight=%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95+550

אני במקומך הייתי לומד מהטעות שלהם.

פורסם

לירן ,

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה ודעתך יותר מנחשבת כאן בפורום , רק בבקשה בדרכי נועם .

חבל שהשרשור יגדש למלחמה בין גולשים .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...