Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש היום את התופעה הזו במיוחד בקרב "המשפרים"

שזורקים סוסים באויר כאילו יש להם אורווה.

נו מילא..... מה שעושה טוב לאנשים :lol:

שים לב למי אתה מתייחס, זה לא סתם איזה חרטטן. TIG ART זאת סדנה מקצועית מאוד שגם מייצאת לחו"ל.

אבל נכון שלפעמים הרבה אנשים סתם זורקים מספרים :-D

פורסם

סליחה טעות שלי הטורבו נכנס בסביבות 2500 סל"ד .

בכל מיקרה אני יבדוק את העניין אולי באמת יש בריחה של גזים או אוויר.

ROVER 600 TI

פורסם

GIT ART T אני לא צריך הספקים כאלו 900 כ"ס המקסימום שאני שואף אליו זה 250 וזהו.

מעל לזה לא מתאים לאוטו הזה מכל הבחינות .

ROVER 600 TI

פורסם

בקשר לפילטר אני ממליץ לך לנסות משהוא חמוד כזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=222415

והצי'פ זה המלצה כי זה פשוט עובד .

אבל ליפניי כל זה תיבדוק צמיגים

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם

השאלה עד כמה זה יזרז את הבלאי,אני בדקתי את העניין ואין שם בעיה הכל עובד פיקס אז כניראה זה אמור להיות ככה

זה אני כבר ניהיתי פרנואיד בכל מה שקשור לאוטו (לאחר ששפחתי עליו את הנשמה ) .

אני כניראה ישים איזה צ'פ בעוד חודש ככה "אבסולוט" מומלץ?

אא ועוד משהוא לגבי צנרת מלאה ודוד חופשי וממיר יותר ספורטיבי הבנתי שזה יכול לשפר משמעותית את תגובת הדוושה

אני חושב גם להרכיב גם את זה ולפצל לשני דודים אחד בכל צד ושיהיו שקטים ולא רועשים יותר מדי (שירעשו רק בטורים גבוהים )

מה אתם אומרים זה שווה ?

תודה.

ROVER 600 TI

פורסם

יש לך הרבה מכלולים בני עשור ברכב אני שקלתי את עניין הציפ וויתרתי עליו.

לא חסר לרכב כוח , קח בחשבון שהמחשב ב600 TI רגיש ובעייתי ובמידה ותהרוס

אותו תיכנס להרפתקאה שאני ספק שתהנה ממנה.

Peugeot 208GTI

פורסם

הרבה מן המיכלולים הוחלפו לחדשים יותר מחצי מהאוטו והם באחריות שנתיים ,אני חושב שהוא דווקא יעמוד בתוספת בכבוד,נכון לא חסר כוח באוטו אבל אני אחרי חצי שנה כבר מיציתי ואני רוצה איזה ריגוש משמעותי אני יודעה שבכל זאת זה בא על חשבון האמינות (שגם ככה לא משהוא) אבל זה המחיר

אין מה לעשות ,אני גם לא לוחץ הרבה רוב הזמן אני נוסעה לאט ורגוע רק בקריזות ליפעמים אני מתחיל ללחוץ .

אני לא מאמין שהצ"יפ זה יגרע את המצב בהרבה הוא במיקרה הכי טוב יוסיף 30 סוסים וזאת לא ניראה לי מעמסה גדול בכלל

על המנוע והגיר .

ROVER 600 TI

פורסם

מנוע כמו שלך עם "שינויים קלים" וקיט שלנו הוציא 907BHP@45PSI!!! אז יש לאן לשאוף...

בכדי שהחברה הפחות מבינים לא יחשבו שזה כ"כ "קל" או שחו"ח יצא לך פה שם של שרלטן שסתם זורק מספרים לאויר, אנא פרט מה זה "שינויים קלים", כמה עלו החלקים, כמה עלתה העבודה, כמה שעות עבודה הושקעו במנוע ומה הנסועה שהמנוע עבר מאז ובאיזה תקלות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה בסדר אולי אני חדש אבל אני קולט שממנוע כזה קטן (אני מדבר ביחס ל 900 כ"ס האלו )לא קל להוציא 900 כ"ס .

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

• תוכן חדש...