Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברדיו דיסקים הטובים מצויין שיש שלוש יציאות זאת אומרת שני זוגות רמקולים וסאב

אבל מה זה בעצם אומר אני לא מבין הרי יש לי שני מגברים אחד מחזיק סאב ורמקולים ועוד אחד שמחזיק רמקולים איך מחברים לזה שלוש יציאות?

לפי מה שאני מבין אני יכול לחבר רק שתי יציאות לשני המגברים

תודה אריק

פורסם

שלום לך!

הרי אני מאמין שברדיו דיסק שלך יש קרוסאובר! מה שנותן לך הקרוס אובר זה שליטה על התדרים שמקבל הרמקולים שלך!

מה שקורה זה שעל כל יציאת ארסיאיי מחובר זוג רמקולים!

קח לדוגמא למגבר אחד מתחברים 2 יציאות ארסיאיי יענו המגבר הוא 4 יציאות ומפעיל לך את הרמקולים- מה שקורה שבכניסה אחת אתה נותן את התדרים המסויימים לזוג רמקולים

וזה לפי התכנות שלך ברדיו דיסק! וככה גם בזוג הרמקולים השני!

עכשיו נותרה לךך עוד יציאת ארסיאיי אחת שאותה אתה מחבר למגבר שעליו מופעל הסאב

ככה בעצם אתה יכול להעלות לסאב עצמו את הבאס ואת הלאודנס וגם לשלוט כמובן על התדרים שהוא מקבל!

מקווה שהבנת!!!!....

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

קח לדוגמא מגבר 4 ערוצים! הוא מוציא יש לו כניסות ל2 זוגות! כל זוג רמקולים יש לו יציאת ארסיאיי אחת מהרדיו דיסק! כלומר אם אני מחבר את היציאת ארסיאיי של הקדמיים וגם של האחוריים למגבר אחד יש לי אופציות רבות! כמו: שליטה על תחום תדרים שכל זוג רמקולים עובד עליהם! וגם אפשרות להנמיך או להחליש זוג מסויים!

בנוסף לרדיו שלי\שלך יש גם יציאת ארסיאיי לסאבוופר! מה שנותן לנו את האופציה לחבר אותו למגבר נוסף! וככה בעצם אנו שלוטים על התדרים שלו בנפרד! על הצורה שבה עומד הסאב! וגם על עוצמת הבאס והלאודנס שלו!

מקווה שככה תבין יותר טוב!!!

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

שלושת היציאות הן: קדמיים, אחוריים וסאב.

הן מאפשרות לך בראש ובראשונה שליטה נפרדת על העוצמה של כל אחת מהיציאות. לאחר מכן אם יש לך עליהן קרוס אובר ברדיו דיסק, אתה יכול גם להשתמש בו אם אתה רוצה. מאוד פשוט :)

פורסם

ואם אני מבין נכון אייל אז הגדולה של האלפיין שיש קרוס אובר על כל אחד ואחד מהרמקולים

ואילו בפיוניר זה שליטה על כל זוג

זה ההבדל בגדול?

• תוכן חדש...