Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה רנו קליאו ספורט דור ראשון שנת 2002, יד שלישית, 140K ק"מ, בבעלותי שנה+.

טיפולים/תיקונים:

שיפוץ גיר.

ניקוי רדיאטור.

טיימינג ורצועת אביזרים.

החלפת נוזל קירור לנוזל ייעודי של היצרן (ולא הזבל שמוכרים במוסכים).

החלפת נוזל ברקס ל-5.1.

החלפת מיסב פולי מדחס שהתחיל להרעיש (ועל הדרך רענון גז).

החלפת שמנים כל 5K ש"ח (כרגע הרכב עומד על קצת מעל 139K ק"מ והקונה המאושר יקבל את הרכב לאחר טיפול 140K ק"מ, כל הרכיבים כבר אצלי מוכנים רק צריך למצוא זמן לעשות את הטיפול).

רוב התושבות ברכב הוחלפו.

הבעיה היחידה שיש כרגע באוטו זה טורים לא יציבים בסרק (קורה לעיתים רחוקות). החלפתי לפני שנה מנוע צעדים וכנראה שהוא שוב התקלקל.

יש טסט עד 5/09, הרכב עבר טסט חלק ללא כל קומבינות.

שיפורים/תוספות:

ספויילר CUP

פנסים אחוריים מיוחדים עם נורות LED.

מערכת יניקה ייעודית של SIMOTA עם צינור יניקת אוויר קר שמחליף את הפנס ערפל.

ברך יניקת אוויר מסיליקון של חברת SAMCO.

צינורות בלימה שזורים.

קוילאוברים של H&R עם הנמכה עד 70 מ"מ.

ברגי כיוון קאמבר של H&R.

דוד אחורי ייעודי של SUPERSPRINT.

אזעקת ביפר של חברת GUARD.

הוספתי עוד הרבה תוספות קטנות לאינטריור (ידיות כסופות של דור שני, לחצן בלם יד כסוף של דור שני טבעות ניקל ללוח שעונים, תאורת LED פנימית וכו').

יש לי במחסן פסי קישוט של דור שני שעדיין לא הרכבתי כי לא היה לי זמן לצבוע אותם בצבע הרכב (ימסרו עם הרכב במידה והמוכר ישלם על התוספות).

לפני חודש הרכב עבר טיפול דיטיילינג שעשיתי בעצמי עם חומרים (שעלו יותר מ-1K ש"ח) שהזמנתי מארה"ב (לא סומך על אף אחד שיגע לי ברכב).

*ברכב מותקן כרגע באקט של ריקרו ורתמה של ספרקו אשר לא כלולים בעיסקה ואין לי כוונה למכור אותם (לאחר חתימת הזכרון דברים אני מחזיר את הכסא המקורי).

תאונות:

אצל הבעלים הקודמים הרכב קבל מכה במהירות חניה והוחלף טמבון קדמי וכנף (הכנפיים עשויות מפלסטיק ולכן לא ניתן לתקן אותם).

אצלי הרכב קבל מכה בפגוש האחורי במהירות גלישה מנהגת לא זהירה כאשר עמדתי ברמזור. מכיוון שהפעלנו ביטוח החלפתי לטמבון חדש מהחברה וגם צבעתי עוד פלסטיקים על הדרך. יש לי דו"ח שמאי על התאונה הזו.

מערכת:

רדיודיסק פיוניר (לא הדולפינים) קורא MP3, קומפוננטים, מגבר, סאב, צ'ינגר. הכל של פירמות ידועות ולא זבל סיני.

סיבת מכירה:

אופציית שדרוג נדירה, בעל הרכב נתן לי עד סוף החודש לתת לו תשובה ולכן האוטו מוצע למכירה רק לשבועיים הקרובים.

מחיר:

כפי שאתם רואים השקעתי בשנה וקצת שהרכב אצלי מעל ל-30K ש"ח על האוטו (שזה כמעט שווה ערך למחירון שלו), הכל מגובה בקבלות. לכן מי שרוצה להזכיר את המילה מחירון שיתקשר ללוי יצחק ויבקש ממנו שימכור לו קליאו ספורט.

70K ש"ח - מקבלים את הרכב עם כל השיפורים והמערכת.

65K ש"ח - מקבלים את המערכת או את השיפורים.

60K ש"ח - מקבלים את הרכב ללא המערכת וללא השיפורים.

מתחייב בבדיקה על שלדה, מנוע וגיר. יש לי את הדו"ח בדיקה כאשר קניתי את הרכב. מוכן לקחת את הרכב לבדיקה בכל מכון שהקונה יחפוץ כמובן בגבול השפיות עם המרחק. אני מרמת גן ונמצא לפעמים גם בפ"ת וחולון.

רשמתי פה כמעט את כל המידע שידוע לי על האוטו, אני בנאדם עסוק מאוד אז בבקשה לא להתקשר להתווכח על המחיר או לשאול סתם שאלות לא קשורות לחיים (הרכב במצב שים דלק וסע, אין צורך ביישור קו, הרכב עושה 1:12 כאשר 80% זה נסיעה עירונית וכל הזמן עם מזגן, יש לי את כל קבלות התדלוק כדי להוכיח, הרכב מתודלק רק בדלק 98 ). אני לא מעוניין בהחלפות, מקווה שכבר מצאתי את הרכב הבא שלי.

0524626633, אלעד (עדיף להתקשר בשעות אחר הצהריים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שכחתי לציין שההגה עבר ציפוי מחדש מעור.

פורסם

המערכת נמכרה בנפרד.

המחיר המעודכן הוא 65K ש"ח עם כל השיפורים ו-60K ש"ח ללא השיפורים.

הרכב עבר טיפול 140K ק"מ (החלפת שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר דלק ומסנן אוויר של המזגן).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא אקטואלי יותר.

הרכב שרציתי לקנות נמכר.

החלטנו בנתיים לא להיפרד.

• תוכן חדש...