Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בסיטרואן C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב שוב נתקעה לנו ה C4.... מדובר ברכב חברה עם 20000 ק"מ ושנה על הכביש.

אתמול שוב, כמו בפעם הקודמת, מייד אחרי ההנעה הייתה תחושה שאין ברקסים בתמרוני החניה (הדוושה ספוגית מאוד – צריך להפעיל הרבה לחץ כדי לעצור את הרכב במהירות זחילה) – התופעה נעלמה תוך מספר דקות ולכן המשכנו לנסוע (אגב – זו בדיוק מה שקרה בפעם הקודמת).

לאחר מספר דקות של נסיעה בתוך הישוב במהירות איטית, יצאנו לכביש מהיר ותוך כדי נסיעה בירידה במהירות של 80~90 קמ"ש נדלקה נורית Service (עם צפצוף ותצוגה של "כשל במערכת" בתצוגה הדיגיטאלית. טוב שלא היה רשום Citroen is now rebooting ... ) - פעם שנייה בטווח של חודשיים!

דוושת הגז מפסיקה לתפקד והרכב נכנס לויברציות וגמגומים.... היינו מוכרחים לרדת לשוליים (למזלי היינו בירידה וכך מצאתי מקום יחסית סביר לעצור). בחוץ היה כבר חשוך ולעצור בשוליים צרים בכביש כזה מהיר זו חוויה מפוקפקת.

מיותר לציין מה עלול היה לקרות אם היינו באמצע עקיפה בכביש דו סיטרי עם נתיב אחד לכל כיוון!

פעם שעברה נאמר לנו שעדכנו את התוכנה (אחרי שבוע במוסך) ...... מעניין מה יגידו עכשיו.

פורסם

הרכב היה במוסך יבואן או במוסך שאינו מורשה יבואן ושאיתו עובדת חברת הליסינג?

את הטקסט "עדכון תוכנה" שמעת מהמוסך המורשה או מאיש חברת הליסינג?

נשמע לי די מוזר שינסו לטפל בתופעה כזו באמצעות עדכון תוכנה.

לי זה נשמע יותר כמו שיטת "מצליח" של חברת הליסינג - "אולי נצליח להוריד את הלקוח מהגב שלנו והתקלה לא תחזור".

פורסם

עצה ידידותית, אף על פי שמדובר ברכב ליסינג, גש אתה בעצמך למוסך שבו מטופל הרכב, ותעמוד לידו בכול תהליך הדיאגנוסטיקה, לרוב הרכב מגיע למוסך עם הסבר מיד שלישית במקרה הטוב על הבעיה , המוסכניק לא מבין כלום ולא עושה כלום על מנת לפתור את הבעיה.

דבר נוסף, יש מצב שלמוסך אין בכלל סורק תקלות של רכבי PSA, כיוון שמדובר אשר פרט למחיר הזול לא הציע שום יכולת איבחון המתאימה לרכב.

כל זאת מצריך אותך למאמץ על מנת לוודא שהרכב מקבל טיפול ולא סתם כיסוי תחת.

האם הרכב במקרה שייך לחברת הליסינג הגדולה בישראל ?

זה יכול להסביר הכול..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

טוב - עדכנו אותי שמחליפים מחשב ניהול מנוע.

המחשב צריך להגיע מצרפת, ולכן זה יקח זמן.

אני רק מקווה שהמחשב לא מגיע עם Vista .....

פורסם
טוב - עדכנו אותי שמחליפים מחשב ניהול מנוע.
תרגום מטעם חברת הליסינג:

שלחנו את המכונית לאיזה מוסך אי שם בארץ שאליו אנחנו מגלגלים מכוניות שניתוק וחיבור מצבר לא פתר להן את הבעיה, בתקווה שהוא יצליח להבין מה כואב לה.

אנחנו משלמים למוסך הזה ריטיינר, 250$ בחודש על כל מה שאנחנו זורקים לכיוונו, כי אנחנו חברת ליסינג ענקית והוא לא.

ללקוח נספר סיפור מרגש, נשרבב לתוכו את המילה "מחשב" כדי שזה ישמע שאנחנו רציניים.

המחשב צריך להגיע מצרפת, ולכן זה יקח זמן.

המשך תרגום:

נספר גם סיפור על זה שהוא "צריך להגיע מחו"ל" ושזה "יקח זמן".

אולי הלקוח ישכח שאנחנו חיים במאה ה-21, ושחברות שילוח כמו FedEx מסוגלות לשנע כל פריט מקצה העולם לקצהו השני תוך פחות מיממה.

זה יתן ל"מוסכניק המשימות המיוחדות" שלנו עוד קצת זמן לחפש חוטים רופפים, להחליף פיוזים, לנתק ולחבר את המצבר בתקווה שנורות התקלה יכבו, וכו'.

• תוכן חדש...