Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

רציתי לשתף אתכם בחויה קטנה קטנה שקרתה לי עכשיו:

יש לי פורד קונקט 2005 והציוד ברכב מפורט בחתימה.

היום אני צריך להעביר איזה תנור מדירה של חבר לדירה אחרת. אז חיפשתי דיקט כזה בשביל לשמור על הרצפה של הרכב משריטות בגלל התנור. הלילה בעבודה מצאתי חתיכה כזאת מעץ סיבית, שמתאימה בדיוק לרוחב ואורך של הארגז.

הכנסתי אותה לרכב ובכיף שלי חזרתי מהעבודה, הגברתי את הוליום במערכת והופ.. הבאס היה חזק יותר, מדוייק יותר חד יותר!

ממש כאילו שמתי סאב 5000RMS!

ממש נהנתי מהמוסיקה ורק רציתי לשתף מישהו, פשוט 6 בבוקר וחוץ מאמא שלי אף אחד לא ער :)

יום נעים

תום

פורסם

אם כך , אני מבין שאתה לא מתכוון להוריד את הדיקט משם נכון? :-)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אתה יכול להעלות תמונה של תא המטען? שנראה בדיוק במה מדובר ואיך הכל מורכב?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה בגלל שיצרת שכבת בידוד ובמקום שהצליל יספג במרכב של הרכב ומה שישאר ממנו יצא החוצה

הדיקט הדף את הצליל.

עכשיו תחשוב מה יקרה אם תעשה איטום של 2 שכבות לכל האוטו...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

שונים לחלוטין ? אני חושב ששניהם נותים לאותו הכיוון ...

אני גם חושב שזה עניין של איטום ובריחת סאונד , כנראה שזה הבעיה המרכזית אצלך ברכב .

כבר יש לך המלצה ודעה למה אתה צריך לבצע איטום ברכב = )

בהצלחה :)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...