Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהי שהכרתי רק לפני כ-3 שבועות חוגגת יום הולדת 19.

אני אובד עיצות מה לקנות לה מתנה

אם זה עוזר היא גם התגייסה ממש לא מזמן.

ולכן אני פונה פה למוחות היצירתיים בפורום בבקשת עזרה.

אין לי תקציב מוגדר, אני פתוח להצעות אבל בכל זאת לא דברים מוגזמים מידי אנחנו מכירים תקופה די קצרה.

תודה מראש לעוזרים.

Toyota Yaris TS

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ת'כלס, אין בחורה שלא תגיד "לא" לבושם.

זה זמן קצר מידי לקנות כל מיני דברים דביקים, אז תנסה להישאר פרקטי ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

מה אני אגיד לך נתי ,אני באותה צרה בדיוק רק שהיא בת 24 .....

אני חושב שזה יגמר בדיסק , פשוט אין לי מושג .....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לא דיברנו על זה לפני כמה שבועות? אני מרגיש שהשאלות האלה מתחילות לחזור על עצמן...

בקיצור, זר פרחים איכותי ואיחולים לבביים. לא רצוי ללכת רחוק מדי בשלב זה של הפרוייקט.

בהצלחה.

פורסם

אם זה ברווז ורוד עם רגליים ארוכות מאוד מאוד זה פלמינגו.

ברווז עם חדק זה פיל.

ברווז עם קוצים זה קיפוד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אתם יוצאים לכיוון רציני או לכיוון FUN?

כרגע זה נראה לכיוון הרציני

תודה רבה לכל מי שהציע

נראה לי בסוף אני באמת אסתפק כרגע בזר פרחים גדול עם ברכה מיוחדת ביום שהיא תחזור מהבסיס.

שוב תודה, ואם יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע.

Toyota Yaris TS

פורסם

במחיר של זר פרחים נורמלי(150 ש"ח לפחות),קח אותה למסעדה(ככה גם אתה תהנה) ותן לה ורד אחד-אפקט רומנטי גדול יותר מזר פרחים לטעמי.בנוסף קנה לה משהו קטנצי'ק סימלי (דובי חמוד,סוכריה עגולה ענקית,ספר על משפטים מצחיקים,ספר הקאמה סוטרה...סתםםםם:evil:)הבנת את הרעיון..

בהצלחה.

פורסם

לזה שמעליי:חישוב מהיר של רעיונך מביא אותו להוצאה של כ300 שח ויותר,לבחורה שאם כל הכבוד,הוא מכיר 3 שבועות ולא יודע בבירור אם זה יזרום חזק כמו שזה התחיל לכיוון אהבה אמיתית וזוגיות.

לא רעיון חכם על ההתחלה לזרוק סכומים כאילו והשקעות בומבסטיות כאילו ,מה שיביא לבור ללא תחתית של הוצאות שיגדלו מפעם לפעם בהמשך[כי הרגלת אותה לרושם הראשוני הזה בהתחלה ] בהנחה והקשר יתפתח וימשיך להיות רציני יותר ויותר,תשאיר את הדברים הללו להמשך שיהיה לך איך להפתיע אותה כל פעם מחדש ,ולא על ההתחלה להפציץ ובהמשך הבצורת תתקוף אותך ורעיונותיך והארנק.

ולעניין :תקציב הגיוני לבחורה שאתה מכיר כולה 3 שבועות ויש לה יומהולדת 19-לדוגמא:קנה לה סלסלה עם שמן גוף+פילינג+קרם גוף,יצא לך באיזור ה70-80 שח,קנה כרטיס ברכה שנון ומצחיק-סיפור של עוד 10 שח.תביא לה את זה וקח אותה לסרט טוב בסינימה סיטי,וסגור עניין-סה"כ סכום כולל שלא יעלה לך יותר מ150 שח וישאר קצת לפופקורן!

את היצירתיות המתפרצת ,הרומנטיקה וסיבולת לב הראה של הארנק שלך תשאיר להמשך הדרך[אחרי שכבר תהיו כחצי שנה ביחד ואירועים כמו ,ציון שנה ביחד,יום האהבה,יום האישה,וכדומה..]

בהצלחה!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
לזה שמעליי:חישוב מהיר של רעיונך מביא אותו להוצאה של כ300 שח ויותר,לבחורה שאם כל הכבוד,הוא מכיר 3 שבועות ולא יודע בבירור אם זה יזרום חזק כמו שזה התחיל לכיוון אהבה אמיתית וזוגיות.

לא רעיון חכם על ההתחלה לזרוק סכומים כאילו והשקעות בומבסטיות כאילו ,מה שיביא לבור ללא תחתית של הוצאות שיגדלו מפעם לפעם בהמשך[כי הרגלת אותה לרושם הראשוני הזה בהתחלה ] בהנחה והקשר יתפתח וימשיך להיות רציני יותר ויותר,תשאיר את הדברים הללו להמשך שיהיה לך איך להפתיע אותה כל פעם מחדש ,ולא על ההתחלה להפציץ ובהמשך הבצורת תתקוף אותך ורעיונותיך והארנק.

ולעניין :תקציב הגיוני לבחורה שאתה מכיר כולה 3 שבועות ויש לה יומהולדת 19-לדוגמא:קנה לה סלסלה עם שמן גוף+פילינג+קרם גוף,יצא לך באיזור ה70-80 שח,קנה כרטיס ברכה שנון ומצחיק-סיפור של עוד 10 שח.תביא לה את זה וקח אותה לסרט טוב בסינימה סיטי,וסגור עניין-סה"כ סכום כולל שלא יעלה לך יותר מ150 שח וישאר קצת לפופקורן!

את היצירתיות המתפרצת ,הרומנטיקה וסיבולת לב הראה של הארנק שלך תשאיר להמשך הדרך[אחרי שכבר תהיו כחצי שנה ביחד ואירועים כמו ,ציון שנה ביחד,יום האהבה,יום האישה,וכדומה..]

בהצלחה!

מכבד את דעתך אבל מאיפה הגעת לחישוב של 300 ש"ח?הכל תלוי בסוג המסעדה שתלך עימה..מסעדה יוקרתית,יעלה יותר,מסעדה פשוטה יותר יעלה פחות,בילוי כפי שהצעתי יעלה +-200ש"ח ולא יותר.

לגבי מה שהצעת,נחמד אבל לדעתי יעלה פחות או יותר כמו הבילוי שהצעתי.. רשמת:"קנה לה סלסלה עם שמן גוף+פילינג+קרם גוף,יצא לך באיזור ה70-80 שח"..לא יודע מאיפה אתה קונה את הדברים הללו אבל זה נראה לי סכום מאוד מאוד נמוך למס' המוצרים שרשמת...(אלא אם הוא יודע שהיא לא אלרגית למוצרים מחנויות הכל ב$..ואז זה בסדר),סרט בסינמה סיטי יעלה כ80 שקלים זוג כרטיסים,לא תיתן לה למות בצמא נכון,פחית עולה 50 שקלים פופוקורן עולה עוד 73.4שקלים:-):-):-)..

ועכשיו ברצינות..מה שהצעת זה באמת אחלה של בילוי ומתנה אבל נקודת הבסיס שלך שזה יעלה זול(בסביבות 150ש"ח) מוטעית לדעתי,זה יעלה גם כן +-200ש"ח .

פורסם
במחיר של זר פרחים נורמלי(150 ש"ח לפחות),קח אותה למסעדה(ככה גם אתה תהנה) ותן לה ורד אחד-אפקט רומנטי גדול יותר מזר פרחים לטעמ[יעלה 20 שח]י.בנוסף קנה לה משהו קטנצי'ק סימלי (דובי חמוד[יעלה כ50 שח],סוכריה עגולה ענקית,ספר על משפטים מצחיקים,ספר הקאמה סוטרה...סתםםםם])הבנת את הרעיון..150+20+50=220..

בהצלחה.

הסכום לסלסלה שהנפקתי הוא פה מניסיון [מתנה לאחת הידידות הטובות שלי] עלה 75 שח ,ניקנה ברשת החנויות "נירות בשינקין",ולא בהכל ב$..

כרטיסים עולים פחות מ80 שח[בערך 64 לזוג] ואם הוא חייל אז יש עוד הנחה,פופקורן בינוני+שתה באיזור ה25 שח.

ואם זה יקר אז שישכיר סרט טוב,יקנה שקית פופקורן למיקרו ובקבוק גדול של קולה[עלות משוערת של 15 שח ביחד] יעיף את הוריו לכמה שעות מהבית ידליק נר ריחני גדול על השולחן בסלון ,יכבה את האורות ויראה איתה את הסרט הניבחר באווירה רומנטית.

הוצאה מוכרת במס ,שלא תעלה על 150 שח .

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...