Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה כמוני - תקנה לה קורס נהיגת ראלי... :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זר פרחים גדול ואיכותי עולה כמה מאות של שקלים, במחיר הזה עדיף משהו אחר שישאר איתה קצת יותר זמן.

אם בא לך ללכת על הקצה, רוקט פוקט, במקרה של חבר זה עבד מצויין :)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה לא בדיוק משהו שבחורה תרצה לקבל ממישהו שהיא רק התחילה לצאת איתו.

אם אני הייתי מקבלת משהו כזה הייתי דוחפת אותו לגרון של זה שחשב שזה רעיון טוב לקנות את זה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אם אני הייתי מקבלת משהו כזה הייתי דוחפת אותו לגרון של זה שחשב שזה רעיון טוב לקנות את זה.

לא רשמת אם מופעל או לא?

ודרך אגב אסף..במידה והסכומים שרשמת נכונים(גם לגבי וגם לגביך) אז ההבדלים בעצם לא גדולים במיוחד..בטח לא 300 וצפונה כפי שרשמת בהתחלה..ועדיין לדעתי הוא משלב פה מתנה עם בילוי בסכום לא אסטרונומי ועם אי הצהרת כוונות לכאן או לכאן.(לפי מה שהבנתי מפותח השרשור שזאת כוונתו).

פורסם

אם הית חיה מסקס, מבטיח לך שהית נהנת ממתנה כזאת.

in the face

with a chair

פורסם

תודה לאל שסקס הוא לא תנאי הכרחי לחיים - רצוי, אבל לא הכרחי.

חוץ מזה - יש רמת קרבה בין אנשים שמאפשרת להם לקנות אחד לשני מתנות כאלו. בן זוג פוטנציאלי הוא לא בעל קרבה מספקת לדעתי עדי לקנות דבר כזה.

זה כמו שסתם ידיד יקנה חוטיני. פשוט לא מתאים.

פורסם
תודה לאל שסקס הוא לא תנאי הכרחי לחיים - רצוי, אבל לא הכרחי.

חוץ מזה - יש רמת קרבה בין אנשים שמאפשרת להם לקנות אחד לשני מתנות כאלו. בן זוג פוטנציאלי הוא לא בעל קרבה מספקת לדעתי עדי לקנות דבר כזה.

זה כמו שסתם ידיד יקנה חוטיני. פשוט לא מתאים.

עד כמה שידוע לי..בלי סקס לא יווצרו חיים.

לגבי הידיד ..כבר דובר פה על זה לא?? אין דבר כזה ידידים אפלטונים...אם הוא קונה חוטיני סימן שהוא החליט להראות את הכוונות האמיתיות של הידידות.:evil:

פורסם

אני יכול להגיד לך מה לא לתת למתנת יומהולדת:

* קלטת מיקסים - מי משתמש בקלטת ברצינות?!

* ג'אנטים - במיוחד אלו שיאשה מוכר :-P

* מנוי/תלושים למקדונלדס - אין דבר כזה, ואם היה אני בטוח שאנשים היו רואים בזה כמתנת יומולדת טובה.

* דברים שאי אפשר להחליף - משום מה בנות אוהבות ללכת ולהחליף דברים לך תבין...

מה כן לקנות? נעליים, בנות מתות על נעליים. קשה לי להבין למה, אבל אני מאמין שזה כמו שאני אוהב צמיגים.

S2000

פורסם

לא קונים לבחורה נעליים - היא צריכה למדוד אותם.

חולצה יכולה להיות רעיון נחמד (מכנסיים - בשום פנים ואופן לא!!)

פורסם
לא קונים לבחורה נעליים - היא צריכה למדוד אותם.

חולצה יכולה להיות רעיון נחמד (מכנסיים - בשום פנים ואופן לא!!)

מאיפה את יודעת מה לקנות לבחורות? :lol:

S2000

פורסם

פעם אחרונה שהבאתי למישהי חולצה היא הרביצה לי איתה ...

(ידידה ולא חברה, והחולצה הייתה קטילה ברמה שתיזכר לימים רבים)

וכמו שיוליה אמרה ,בחיים לא מכנסיים , אם אין לה אגן של דוגמנית מורעבת ,אז או שלא תקלעו במידה או שהיא תתבאס שרואים עליה שזו המידה שלה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בעיה לדעת מה המידה?

שואלים מה המידה בלי להסגיר את עניין הג'ינס

יוליה מרוב שאת שוללת הכל, נראה לי שלא תסרבי למתנה בדמות סלט חסה, זה אמור לעבוד עם כל אחת.

in the face

with a chair

פורסם
בעיה לדעת מה המידה?

שואלים מה המידה בלי להסגיר את עניין הג'ינס

יוליה מרוב שאת שוללת הכל, נראה לי שלא תסרבי למתנה בדמות סלט חסה, זה אמור לעבוד עם כל אחת.

שכחת שיש דבר כזה שקוראים לו גזרה?

לא כל גזרה מתאימה לכל אחת... ולקנות לבחורה מכנסיים שגורמים לה להיראות שמנה זה לא ממש מנומס...

זה למה המתנה האחרונה שקיבלתי מבן זוגי היקר הייתה קורס ראלי עם און יעקובסון

וכמו שאמרתי הרבה פעמים ואני אחזור על עצמי שוב - אין כמו זר פרחים או משהו קטן וסמלי כדי להראות ש-"היי, חשבתי עלייך ורציתי להשקיע בך קצת"

נ.ב

סלט חסה זה לאנורקסיות - לך יותר לכיוון של המבורגר :D

פורסם
מאיפה את יודעת מה לקנות לבחורות? :lol:

זה כמו שלך יש רישיון נהיגה ועל סמך זה אתה מנסה לייעץ בפורום רכב :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...