Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונדאו vs מזדה 6 vs קורולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לקנות את אחד מהרכבים האלה

עכשיו אני רוצה לדעת מה יותר קל להחזיק

הרכבים מליסינג

אני מעדיף את המונדאו בגלל רמת אבזור שלה

אמרו לי שזה לוקח פחות דלק ממזדה 6 עושה 1- 10 משולב

אני יודע שהבעיה היחידה זה ירידת ערך של המכונית

השאלה שלי עם זה באמת נכון וזה לא סתם שמועה מנופחת

ה6 זה הדגם של הליסינג לא מפואר וגם הקורולה זה הדם sun

המונדאו יחסית למנוע 2000 לא שותה הרבה היא לוקחת פחות ממזדה 3 הקורולה עושה 1-12 משולב

יש למשהו המלצה מה לקחת ואם אפשר מנסיון

פורסם

לא ברור האם מדובר ברכב חדש שאתה קונה דרך ליסינג או אחד שהיה בשימוש בליסינג כמה שנים.

אם זה משומש - קורולה עד מודל 2007 (כולל) תהיה יותר זולה לאחזקה - גם הביטוחים, גם צריכת הדלק וגם, כנראה, שמירת ערך.

אם מדובר ברכב חדש דרך ליסינג ממוני, טויוטה באה עם גיר רובוטי שלא כולם מסתדרים איתו.

מונדאו באמת ברמה יותר גבוהה מבחינת איבזור אבל זמן ההמתנה ממושך מאוד.

מאזדה 6 טובה, אבל פחות טובה ממונדאו ( ישנה במלאי).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הבנתי נכון, מדובר בקניית רכבים משומשים מחברת ליסינג.

מבקרה כזה, לא הייתי הולך על המונדאו הקודמת בגלל ירידת ערך מטורפת שלה כמשומשת.

מה שנותר הוא השוואה בין מאזדה 6 (הדגם הקודם כנראה) עם טויוטה קורולה (גם הדגם הקודם עד 2007 כולל).

במקרה כזה שני הרכבים מצויינים, אבל נמצאים בקבוצות שונות.

קודם כל אתה צריך להחליט איזה גודל של רכב אתה רוצה.

פורסם

אתם משווים בין מאזדה 6 ופורד מונדיאו לטויוטה קורולה?

מה לעזעזל נסגר איתכם?!

המאזדה 6 והפורד מונדיאו עדיפות משמעותית על הקורולה בכל פרמטר (אולי חוץ מהעלויות השוטפות). אי אפשר להשוות בכלל.

אם למונדיאו ירידת ערך גבוהה יותר מהטויוטה אז זה אומר שאפילו תוכל לקנות דגם מאותה השנה באותו הכסף כמו טויוטה קורולה, כשכחדשות המונדיאו עלתה 30-40 אלף יותר.

מקסימום אם כ"כ מפחיד אותך ירידת הערך אז פשוט תירד עוד שני שנתונים עם המונדיאו ביחס לקורולה, תקנה את הפורד ב 15K פחות מאשר את הקורולה, ואז ירידת הערך שלה בוודאות תיהיה פחות נוראית מהקורולה היקרה יותר.

מצטער אבל צריך להיות מטומטם בשביל להתלבט בין קורולה למונדיאו ולבסוף לבחור בקורולה.

Back to the original - NC again.

פורסם

ירידת ערך הרי זו לא סתם קפריזה אלה יש לה בסיס סטטיסטי מסוים. נניח מישהו קנה רכב ישן במחיר נמוך. אבל אזי יש סיכוי טוב כי יצטרך לשלם עבור התיקונים של הקילקולים והתקלות. ברוב המקרים ההוצאה הכללית (כולל ירידת ערך) לא תשתנה בהרבה. וחץ מזה רכב ישן יותר לא מענג כמו ישן פחות.

פורסם
אתם משווים בין מאזדה 6 ופורד מונדיאו לטויוטה קורולה?

מה לעזעזל נסגר איתכם?!

המאזדה 6 והפורד מונדיאו עדיפות משמעותית על הקורולה בכל פרמטר (אולי חוץ מהעלויות השוטפות). אי אפשר להשוות בכלל.

אם למונדיאו ירידת ערך גבוהה יותר מהטויוטה אז זה אומר שאפילו תוכל לקנות דגם מאותה השנה באותו הכסף כמו טויוטה קורולה, כשכחדשות המונדיאו עלתה 30-40 אלף יותר.

מקסימום אם כ"כ מפחיד אותך ירידת הערך אז פשוט תירד עוד שני שנתונים עם המונדיאו ביחס לקורולה, תקנה את הפורד ב 15K פחות מאשר את הקורולה, ואז ירידת הערך שלה בוודאות תיהיה פחות נוראית מהקורולה היקרה יותר.

מצטער אבל צריך להיות מטומטם בשביל להתלבט בין קורולה למונדיאו ולבסוף לבחור בקורולה.

לא מסכים איתך בכלל.

אני אישית מעדיף קורולה 2007 על מונדאו 2005 המתפרקת.

פורסם

מאזדה 6 רכב מעולה.

גם בגירסה "הזולה ביותר" הוא יוקרתי.

לדוד שלי יש אחת, גם הספקתי לנהוג עליה פעם אחת, חוויה ללא ספק.

לא יודע לגבי הקורולה או המונדאו, אבל את דעתי על ה 6 אמרתי.

אגב, לא זכור לי שהיו לו תקלות ( יש לו את הרכב משהו כמו חצי שנה ), הוא קנה את זה במקום הסיוויק ES ( הזמין סיוויק, ביטל, והזמין מאזדה )

פורסם

עלויות אחזקה - חד משמעית הקורולה. חסכונית וזולה יותר לטיפול משתי האחרות.

כרכב, המונדיאו היא הטובה ביותר, ואחריה ה-6.

החלטה שלך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מבחינת צריכת דלק, ואני מדבר על נתוני היצרן, המאזדה 6 עדיפה על המונדיאו.

אגב המונדיאו היא 2300 סמ"ק ולא 2000.

פורסם
מבחינת צריכת דלק, ואני מדבר על נתוני היצרן, המאזדה 6 עדיפה על המונדיאו.

אגב המונדיאו היא 2300 סמ"ק ולא 2000.

חבל שאתה לא קורא את כל השירשור,הוא לא מדבר על המונדאו החדשה.

בין הרכבים שציינת המונדאו הכי רכב זאת אומרת רכב חזק יציב ומהנה,לגבי החזקה אז הטויוטה לוקחת אני הייתי מיתלבט ביין הטויטה למונדאו.

• תוכן חדש...