Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקליפס 7200/7100 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי המון אקליפס'ים 7200 ו 7100 למכירה בפורום. קצת חשוד :roll: למה כל כך הרבה מוכרים אותם, האם מדובר בדגם בעייתי..? יש משו שאני צריך לדעת על הדגם......?

קראתי בפורום בחול שאקליפס הדרדרו מבחינת איכות , אבל לא הבנתי בדיוק איפה. מצד שני, קצת קשה להתכחש לכל הפ'יצרים שהמכשיר מציע..

מה הקטע?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ידוע לי על איזה שהם בעיות סדרתיות במכשירים האלו שגורמות למכירתם.

באיזה פורומים קראת על ירידה באיכות שלהם ? תן לינקים שנראה במה מדובר . הרי סך הכל מדובר במכשירים מוערכים מאוד. (אם כי לי אין ניסיון איתם).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני לא מכיר התדרדרות, למעשה אקליפס בשנים האחרונות חוזרת לאיתנה עם מכשירים מעולים ורק משתבחת עם השנים.

הCD7000 שהוא היה המכשיר הראשון של אקליפס עם פאנל נשלף הוא היה הקפיצת דרך שלהם חזרה.

כיום עם ה7200 שהוא בעל אחד הממירי D\A הטובים שיש, פריאווט גבוה(8V),שאסי נחושת,ללא מגבר פנימי, DSP מעולה עם אקולייזר,קרוס אקטיבי,מנגנון טיים קורקשיין= מכשיר מעולה ותמורה פנסטסטית למחיר.

under construction..

פורסם

בתאוריה זה עוזר למנוע ספיחת רעשים.

בפועל זה שום דבר.

(וכן , לכל מי שיקפוץ ,אשכרה עשיתי את החישוב אם זה באמת משמעותי , ישבתי עם מהנדס אלקטרוניקה שהראה לי עד כמה זה זניח).

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

נחושת הינה מתכת, בעלת מספר תכונות פיזיקליות חשובות. למשלל, מוליכות גבוהה של חום/חשמל, התנגדות נמוכה ועמידות יתר לקורוזיה.

על הנייר, שאסי כזה הוא פוטנציאל להוצאות אות מקור איכותי יותר. בפועל, מסתבר, זה זניח.

פורסם

אין לשאסי מנחושת שום השפעה (וגם לא בתאוריה) על הוצאת אות איכותי יותר.

הדבר היחידי שלכאורה הנחושת עדיפה זה איזה שהיא מספקת איזה שהיא יכולת נוספת להתנגדות לספיחת רעשים. אבל לא מדובר במשהו משמעותי.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

רק עם אקליפס התחלתי להבין מה זה מוזיקה, ולדעתי הסידרה 7 מהטובים מכול מכשרים שברמה שלהם, ועד עכשב לא הייתה לי תקלה אחד, עובד כמו שעון שוויצרי :-D

לגבי מכירה יד שניה זה בגלל השדרוג למחשב, לדעתי, ולא שדרוג למכשיר אחר, או או מחשיר שתומך ב-4 WAY, שזה רמה מעל.

פורסם

לנושא של שאסי מנחושת אין כלל נגיעה להאם האות היוצא מן המכשיר הוא איכותי או לא.

יש גם הרבה מכשירים שהם COPPER PLATED ולא נחושת טהורה.

הרעיון הוא נובע מכמה סיבות:

1.לתת עוד איזה כלי להתמודדות עם ספיחת רעשים.

2.למתג את המכשיר כמכשיר אודיו מקצועי , ולהראות ש:"הנה ,חשבנו על הכל".

ו.זהו.:).

under construction..

פורסם

צביקה,

אתה כתבת "אות איכותי יותר", יש הבדל בין אות נקי לבין אות איכותי:).

אם הממיר D\A הוא זבל, שום דבר לא ישנה את זה גם אם המכשיר יהיה יצוק מזהב 24K.

באקליפס 7200 ממש אין חשיבות לנחושת, עם 8V פריאווט בהתנגדות של 50 אוהם, אתה מקבל סינגל כלכך שקט שדיגיטאל סיילנס זה רועש לידו:).

under construction..

פורסם

מכשיר מעולה

אתה יכול לרכוש אותו בלי לחשוב פעמיים.

עולה באיכות מעל כל המכשירים ב level שלו ואף על מכשירים ש"נחשבים" מעליו.

לי היו את כל הדגמים של אקליפס מהסדרה הגובהה - 7000,7100,7200.

וכולם עבדו מצויין.

לפי כן היה לי את ה 880PRS ואני יכול לומר לך בוודאות שאין מה להשוות בין המכשירים.

מה גם שע"פ נתונים הוא עולה על המכשירים שנחשבים ברמתו.

יש לך preout גבוהה עם התנגדות נמוכה, גוף נחושת, ממיר 24bit מאוד איכותי של asahi- delta sigma ,

DSP חזק של אקליפס (בניגוד ל DSP משולבים שמשתמשים היום במוצרים מקבילים - שכוללים בתוכם גם DAC וגם ADC)

אם אתה מעוניין בפרטים נוספים אתה מוזמן לפנות אלי

ליאון

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

• תוכן חדש...