Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקליפס 7200/7100 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל כך הרבה זמן שהוא כבר השתעמם מזה ועבר לP9 :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מכשיר מעולה

אתה יכול לרכוש אותו בלי לחשוב פעמיים.

עולה באיכות מעל כל המכשירים ב level שלו ואף על מכשירים ש"נחשבים" מעליו.

לי היו את כל הדגמים של אקליפס מהסדרה הגובהה - 7000,7100,7200.

וכולם עבדו מצויין.

לפי כן היה לי את ה 880PRS ואני יכול לומר לך בוודאות שאין מה להשוות בין המכשירים.

מה גם שע"פ נתונים הוא עולה על המכשירים שנחשבים ברמתו.

יש לך preout גבוהה עם התנגדות נמוכה, גוף נחושת, ממיר 24bit מאוד איכותי של asahi- delta sigma ,

DSP חזק של אקליפס (בניגוד ל DSP משולבים שמשתמשים היום במוצרים מקבילים - שכוללים בתוכם גם DAC וגם ADC)

אם אתה מעוניין בפרטים נוספים אתה מוזמן לפנות אלי

ליאון

למה מכרת אותו וחזרת לפיוניר ..?

פורסם

תומר, שלא תטעה ותחשוב שיש לו פיוניר רגיל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

פיוניר P9 קומבו - מותג העל, ספינת הדגל של פיונר שזה בעצם לא ממש פיוניר אלא תכנון של חברת על שעשתה להם מוצר.

משהו כמו סדרת הקראון פאוור סיריס של JBL שזה בעצם מגברי קראון (ראה ערך קראון - חברת מגה-על בתחום ההגברה - על החוברות ובאתר עצמו רשום thanks crown ע"י חברת JBL).

מדובר מHU מפלצתי שיש בו מעבדי צליל לכל ערוץ בנפרד, מעבד צליל שבא כחלק מהחבילה הכוללת ולכן זה נקרא "קומבו".

תשאל את ליאון לגבי פרטים מדוייקים - הוא עשה דוקטורט משלו בתחום הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עשה דוקטורט ובחר ב P9 ?

למה לאון, למה?:(

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ועוד בנושא האקליפס 7100/7200:

נאמר לי שהם מותאמים לשליטה מההגה בהונדה וטויוטה ללא מתאים נוסף ושהעניין נבדק על טויוטה.

התיאום בין המכשיר לשליטה מההגה ברכב נעשה ע"י הורדה של קובץ מהאתר של אקליפס וטעינה שלו במכשיר ע"י החיבור USB...מישהו כאן יכול לאשר את זה?

הורדת הקבצים האלו ניתנת רק אחרי product registration עם סיריאל של המכשיר.

פורסם
אכן כן, אבל זה לא מתאים לכל הדגמים של הונדה וטויוטה.

אוקיי, איך אני מגלה לאיזה דגמים של הונדה זה מתאים בלי גישה ל"חברים רשומים" באתר של אקליפס..?

פורסם

חבר'ה אני חייב לומר לכם שכבודו של ה P9 מונח במקומו.

הייתי במקום שבו יכלתי להשוות בין מכשירים וזה המכשיר שהכי הרבה ריצה אותי.

מה עוד שהוא בנוי פשוט רק מהעלית של רכיבי האלקטרוניקה שיש בשוק.

זה המכשיר היחיד שהלהיב אותי יותר מהאקליפס. אבל אני גם לא משווה בינהם עם כל הכבוד משום שמדובר במכשיר בעל תכונות נוספות ובעלות שונה.

לגבי ספינת הדגל - אז כן המכשיר הזה הוא אכן ספינת הדל של פיוניר ומיוצר כמובן ביפן (יש לפיוניר מפעל קטן שם שמייצר רק את מוצרי היוקרה הספורים שלהם)

ישנו מכשיר ODR RS7 שהוא למעשה ה P9 עם מעט מאוד שינויים שלא ממש רלוונטים לאיכות הסאונד.

ההבדלים הם - יש חיתוכים עד 72db\oct וב P9 יש 36db\oct. יש אפשרות לבחור באיזה מצב יעבוד ה DSP, המצב השני שקיים ב RS7 ולא ב P9 זה מצב שנכון רק כלפי מי שרוצה לסנכרן וידאו לסאונד על מנת שלא יווצר delay מסויים - אל תשאלו אותי למה פיוניר עשו את זה במכשיר הזה (יש כניסות להתקנים חיצוניים וכד')

לעומת זאת ישנם כמה דברים שאני מוצא ב P9 ולא במכשיר השני (זו הסיבה שבגללה קניתי את מכשיר זה דווקא) -

הממירים יותר טובים mono DAC's BiCMOS לעומת ממירי ה RS7 - ממירי סטיארו advanced segment.

בנוסף, ב RS7 מבצע upsample באמצעות ה SRC - כל מי שמתעסק ביצירת מוזיקה יודע שכאשר עושים upsampling תמיד יש סיכוי לרעשים אפילו אם מדובר ב DSP בעל עוצמה רבה.

לסיכום - P9 מכשיר ברמה, מומלץ בחום למי שמעוניין!

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

• תוכן חדש...