Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שני האחרון החלטתי לשדרג את הרדיו דיסק שלי קלריון 646 למשהו יותר מתקדם והאלפיין 9857r נראתה לי כמו התקדמות גדולה מאוד ....אז זהו שלא לאחר ההתקנה ממש אבל ממש לא אהבתי את הסאונד שלה ולמי שתוהה איזה מערכת יש לי אז ככה ...רמקולים קדמיים mb quart רפרנס 5.25+רמקולים אחוריים mb quart discus 2 way 6x9+סאב 10'' mb quart +מגבר hifonics 4X175 +מונו בלוק לייטינג אודיו, להמשך הסיפור לאחר שלושה ימים שהרדיו דיסק אצלי החלטתי שאני לא מסוגל יותר וחלפתי אותה (כמובן בתוספת סכום של 400 שקלים לסכום שהייתי אמור להוסיף)לקלריון dxz855mp וזה פשוט עולם אחר עזבו את היופי שלה והנוחות (מסך מגע) איזה צליל עשיר ונעים ומדוייק .אין פשוט אין על קלריון

פורסם

מה זה הפונט הזה? הלכתי לחדר השני לקרוא טוב:lol:

זה עניין של טעם. ישנם האוהבים קלריון יותר, וישנם שדווקא אלפיין, או פיוניר. הן מבחינת הסאונד והן מבחינת הפונקציונליות והממשק.

פורסם

אני גם התפלאתי לאיכות וצלילות הסאונד כשעברתי ל 775 ... צלול קריסטל כזה :-) שמעתי גם פיוניר 880 אחרי שדרוג אצל חבר וזה לא עשה הבדל שיכולתי ממש לשמוע ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אם רק לקלריון הזה היה פאנל נשלף הוא היה אצלי ברכב .. לצערי הפלצנות מנעה את הפיצר הנחוץ הזה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

טוב, תקשיב, תראה, תשמע.

הקלריון ה9255, זה, הממ, יש דברים שאמורים להיות לא חוקיים... זה אחד מהם. חוצמזה, שהאלפיין נראה יותר מגניב, אז מה אם אין לא קרוס 4WAY, ואז מה אם אין 4 יציאות 4V, ו.. ו... ואיפה אמרת שאפשר לקנות כזה קלריון? 8)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

יכלתי להביא את הדגם שציינת באותו מחיר בדיוק כמו הקלריון אבל אחרי בירורים והתייעצות אם המכור שאמר לי "שאין מה להשוות מבחינת סאונד,האלפיין יותר יפה ודגם יותר חדש אבל הקלריון זה סיפור אחר" הלכתי על הקלריון.

פורסם

הדבר היחידי שאני שואל זה איך יכלת להביא אותו כהדגם הזה לא מיובא לארץ באפון סדיר, אם כבר אז כבר ראית את הדור הקודם, האבא, IDA-X001. הם דומים אבל שונים, בין זה לבין להגיד שהקלריון רמה מעל? קצת יומרני להגיד דברים כאלה בלי השוואה, אבל כל אחד והכוס תה שלו, אה?

חוץ מזה, שלי עדיין יותר סקסי. ויותר,אממ, כחול! 8)

אגב ה855 מקבל גם נקודות "סקסיות", אבל רק בגלל המסך מגע וכי הוא קולט רדיו בארץ.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אך..אך..

אם רק קלריון היו מספיק חכמים והיו מפתחים את הסידרה ה- 8 ל- HU עם קרוס 3 WAY הייתי משלם עד 500$+

לקבל את המעבד צליל המדהים שיש בסידרה ה- 8 לעומת ה- 7

למה דווקא את הסידרה ה- 7 הם החליטו להשאיר בראש לפני ה- 9255.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...