Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש מידע על פקק מסויים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי לנסוע מהרצליה לראשון לציון כשהמטרה היא להגיע סביב השעה 17:30 ליעד בראשון לציון (היעד הינו 2 דקות מאיילון, ו2 דקות מגהה ככה שזה לא משנה מאיזה כביש מגיעים הגישה היא אותה גישה).

אני מתעניין לגבי נתונים לפקק מסויים הפקק שבין מורשה - בר אילן בכביש גהה(4).

ניסיתי בהתחלה לצאת ב16:30 ויצא לי כמה פעמים להגיע בזמן ואף להקדים אבל יוצא לי לעיתים שאני מגיע אפילו ב18:00.

אין לי בעייה להקריב חצי שעה מהזמן שלי לצאת ב16:00 השאלה היא מתי הפקק בד"כ מתחיל להיבנות וכיצד ניתן להמנע ממנו כמה שיותר?

תודה מראש,

אבי.

פורסם

ממה שאני יודע: הפקק מתחיל בין 15:30 - 16:00.

באיילון יותר זורם, אחרי הצוואר בקבוק שיש במחלף חולון, התנועה מתחילה לזרום על 70-80, בדוק.

אם יש לך אפשרות יציאה לאיילון, לך על זה.

(ת"א צומת הולץ - ראשל"צ משה דיין) 20 דקות עם רכב בשעה 16:00 דרך האיילון.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

סע דרך כביש החוף ישר בגלילות דרך ת"א עד לצומת חולון (תגיע אליה דרך דרך יפו ת"א ושד' הר ציון) ומשם דרך איילון דרום. מניסיון זו הדרך הכי מהירה

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בשעות האלו לא הייתי בוחר באיילון. לרוב יש פקק רציני מגני התערוכה ועד לקיבוץ גלויות. לא נעים בכלל.

דרך נמיר היא אופציה סבירה, אם לא אכפת לך מרמזורים שיכולים להוציא את המיץ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חשוב לזכור גם שבחופש הגדול התנועה דלילה יותר...

כשהחופש יסתיים הפקקים יתחילו מוקדם יותר, ויסתיימו מאוחר יותר.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אוקיי אני מקבל את ההמלצות שלכם, כמו כן אני יעקוב החל מהשבוע הבא במצלמות התנועה של איילון להבין פחות או יותר איך הפקק נבנה שם ואני בהחלט יבדוק את הדרכים החלופיות שהצעתם!

כרגע המצב לא רע - היום יצאתי ב16:00 והגעתי ב17:00 עם מעט פקקים יחסית - רוב הזמן הייתה זרימה טובה.

כמו"כ בעוד מספר חודשים אני עובר למבנה שעות יותר נוח שבו אני אצטרך להגיע לראשון בשעה 14:00 פעם אחת באמצע השבוע ובשישי ב8:00 ככה שזה מסתדר מעולה עם הפקקים!

אם יש למישהו משהו נוסף אני ישמח לשמוע,

ותודה רבה.

• תוכן חדש...