Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב - לאון 2.

הוחלפו בולמים + קפיצים לקוני צהובים. לאחר מכן בוצע כיוון פרונט.

לפני ההחלפה הרכב היה תקין.

לאחר ההחלפה צצו שתי בעיות:

1. ההגה לא היה ממורכז (נטה לשמאל במ"מ בערך).

2. הרכב מושך שמאלה בתאוצה.

בעיה 1 נפתרה ע"י כיוון נוסף.

בעיה 2 לא נפתרה ולגביה אשמח לשמוע את דעתכם:

בגז קבוע הרכב ישר פלס, בבלימה קלה\חזקה ישר פלס, המצב היחיד בו הרכב מושך באגרסיביות לשמאל הוא בתאוצה.

ככל שהתאוצה אגרסיבית יותר ככה הרכב מושך יותר. גם במהירויות נמוכות.

לחץ אויר נבדק פעמיים.

מה לדעתכם הגורם?

תודה!

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ווידאת ששני הבולמים הקדמיים מכוונים לאותה רמת קשיחות?

בזמן תאוצה, הבולמים נפתחים, ובזה מתבטאת הקשיחות של הקוני, בזמן הפתיחה, ולכן כשאת מאיצה, יכול להיות שצד אחד נפתח יותר מהשני [גם בקלילות].

בכל מקרה, ככה אני רואה את זה, ברור שיבואו עוד שירחיבו על העניין.

לשם הנסיון, יש לי ברכב שלי קוני צהובים מתכווננים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הקשחת הרכב יתכן וגרמה לתופעת Torque Steer להתחזק. אולי תידרש הורדת רמת קשיחות הבולמים או יתכן התקנה לקוייה של הקפיצים.

עוד תשובות והכוונות בפורום שיפורים.

פורסם

יש לכם עיצות לגבי איך לבדוק את התקנת הקפיצים?

הם ביצעו כיוון פרונט פעמיים ולטענתם אין בעיה בהתקנה והבעיה היא בבושיינגים או בצמיגים. במידה ואני אגיע עם אבחנה של הבעיה, אוכל לדרוש התקנה חוזרת של הקפיצים ללא תשלום נוסף אבל אם תשלחו אותי למכון פרונטים אחר, מין הסתם אני אשלם סכום נכבד עבור האיבחון... :cry:

פורסם

טוב, נסעתי הלילה הלוך על מינימום קשיחות וחזור על מקסימום.

במקסימום המשיכה עצבנית. במינימום המשיכה עדינה יותר ונשלטת יותר.

אני מניחה שבכך שללתי את האופציה שמדובר על שיכוך שונה בין הבולמים, אבל לא שללתי שום דבר אחר.

קשה לי לקבל את העובדה שקיים torque steer שלא ניתן לתיקון...

פורסם

בעיה ידועה (לי לפחות) במיוחד ברכבים עם איזור ה 200 כח ומעלה כאשר מקשיחים את המתלים

זה בדרך כלל קורה כאשר 2 הצריות אינם באותו אורך או שהאיזון שלהם נפגב עם כוחות גדולים יותר ממה שהנדסו אותם להתמודד בצורה מאוזנת

קיים (לא לכל הרכבים) מעין חלק עם מיסב שמחברים אותו לצריה הארוכה והוא מייצב אותה ומונע את הדבר הזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה שאני נתקלתי זה להנעה קדמית

אבל תאורטית זה לא אמור לשנות לדעתי.

אם יש מספיק כח שגורם לצאת מאיזון זה לא אמור לשנות אם זה לקדמי או לקדמי בסיוע אחורי

פורסם
טוב, נסעתי הלילה הלוך על מינימום קשיחות וחזור על מקסימום.

במקסימום המשיכה עצבנית. במינימום המשיכה עדינה יותר ונשלטת יותר.

אני מניחה שבכך שללתי את האופציה שמדובר על שיכוך שונה בין הבולמים, אבל לא שללתי שום דבר אחר.

קשה לי לקבל את העובדה שקיים torque steer שלא ניתן לתיקון...

אמר פעם בחור חכם שאני לא זוכר את שמו, הכל ניתן לתיקן השאלה באיזה מחיר...

פורסם

בד"כ בגלל שהגיר לא במרכז אלא בצד המנוע (בהנעה קדמית עם מנוע רוחבי) יש הבדל באורך הציריות כי גלגל אחד יותר קרוב.

פורסם

אפשר לראות ברכבים בעלי הנעה קדמית עם הספק גבוהה שהם כבר שמים חלק איזון כזה (למי שיש וולוו T5 שיציץ על הציריה הימנית)

פורסם

חברים.

כדי לחדד את הנקודה, הרכב לא משופר ולא "מעל 200 כ"ס" כפי שמישהו כתב, הרכב מקורי לחלוטין, התופעה החלה לאחר שידרוג המתלים לסט קוני מלא (1130), המשיכה שמאלה בלבד מופיעה רק תחת האצות בריאות, נבדקו חופשים בבוקסות, כיוון מתלים, נכונות הרכבת הקפיצים, לחצי אוויר ועוד, הכל תקין.

בנוסף, אני מכיר המון רכבים דומים המבוססים על שילדת ה MK4 של VW (לאון, גולף GTI, אאודי A3 ועוד) עם מתלים משודרגים ואפס בעיות בתחום הזה ...

בקיצור - רעיונות נוספים יתקבלו בברכה ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...