Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אחרי שבערך שבועיים אני רק קורא בכל פורום אפשרי, מטייל ביד 2.. בודק מחירונים ועוקב אחרי הפורום המלצות הפשוט מצויין הזה, האתר רכב היחיד שבאמת נותן במה ומקום לעזרה לאנשים שפחות מבינים.

אז אני בן 20 חייל, עם 3 שנים רשיון.. נסיון של בערך 30 אלף קילומטר, רובם על אימפרזה אוטמטית מודל 2006 עם מנוע 1600 (של אמא).

מחפש רכב קטן שיקח אותי בית-בסיס-עבודה-בית, מידי פעם יציאות, אולי פעמיים בחודש מחוץ לעיר- ממוצע של 50 קילומטר ביום.

בחיפושיי ראיתי שיש המון רכבים-קליאו,איביזה,206,פולו,פונטו,פביה,סיריון,שרייד,פיאסטה,C3,יאריס וכו וכו.

חשבתי להתמקד באיביזה ו206 בגירסאות ה100 כ"ס ו110 כ"ס בהתאמה.

 

כל הרכבים שחשבתי עליהם הם מודל 2000-2002, כולם לפחות במחירון נסחרים בין 25-45.

 

אם זה פרט חשוב אז אני גובה 1.86 ושוקל 100 קילו, ככה שאני לא הכי קומפקטי ואני צריך תא נהג מרווח.

 

ישמח מאוד לעזרה, ותודה מראש לעוזרים.

פורסם

הייתה לי 206, אני 172, והיא הייתה בדיוק לגובה שלי.

אם ברך שתמיד השתפשפה בדש בורד.

(היה לי סימן כחול תמידי בברך).

אני בספק אם לך היא תתאים, אבל שווה לעשות עליהן נסיעת מבחן ולבדוק.

***עוד פרט חשוב***

עם הצרפתיות רק גיר ידני!

גם חסכוני וגם אמין. (וגם בלי קפריזות כמו הAL4)

הפאביה נמכרה.:-(

 

פורסם

אין בעיות מיוחדות עם תיבות ה- AL4 של פיג'ו/ סיטרואן/ רנו.

 

נתקלתי במצב בו רציתי להוריד הילוך והתיבה לא הגיבה, אז לחצתי גז עד הסוף. כל זה על 307 שנת 2008 וגם על מודל 2002.

חוץ מזה לא נתקלתי בשום בעיות.

 

הייתי ממליץ לך לבדוק גם את הפונטו, אבל לא יודע אם זה מתאים ל- 1.86/ 100 ק"ג.

×
×
  • תוכן חדש...