Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סוזוקי יורוסוויפט שנת 2009. כבר מספר פעמיים שהרכב פשוט מדומם לי, או כשאני עומדת ברמזור ואפילו באמצע נסיעה- מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

סתימת דלק אכן תגרום לדימום המנוע,

אבל ב99% ממקרי סתימות הדלק האוטו לא ייכבה באמצע נסיעה כל עוד שאת לוחצת על דוושת הגז,

אלה רק ברגע שאת מרימה ת'רגל מהגז ורק אם האוטו בהילוך סרק -ניוטרל-

אם משולב הילוך והאוטו בתנועה אין סיכוי בעולם שהוא ייכבה בגלל סתימת דלק

אם היה נכבה רק ברמזורים ורק בניוטרל אז יש מצב לבדוק סתימת דלק, בדרך כלל גם בתחילת נסיעה הוא יקרטע קצת.

אבל אם הוא נכבה בנסיעה בעודך לוחצת על הגז, אז זו בעית חשמל,או בעייה במשאבת הדלק, ולא סתימה, חד משמעי

פורסם

הדבר חמור.

כיבוי באמצע נסיעה? ממש כאשר הרכב נוסע, מעבר לעמידתו ברמזור, זה דבר מסוכן.

יש לגשת מייד למוסך, ואם להיות אחראי , אז יש להגיע בגרר, גם אם אני אישית כנראה הייתי מגיע בנסיעה.

לא צריך שדווקא עת נסיעה למוסך, יכבה המנוע באמצע הנסיעה, הברקסים לא יגיבו כראוי, גם הגה הכח עלול להכשל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני, לידע כללי, גם שהמנוע מדומם ניתן לילחוץ על דוושת הבלם פעמיים וחצי, וזה יאפשר בלימה רגילה לחלוטין ובטוחה.

וההגה גם יעבוד היטב כל עוד הרכב בתנועה ולא בעמידה מהמקום, לא יהיה כ"כ קשה.

פורסם

הכל יחסי, ויש עניין של "להבהל", אני מנסה בתשובותי להיות זהיר, לעיתים אולי נשמע כמוגזם, בכל זאת, לאחר שנים ככ רבות בתחום, עם הכרות של סוגים רבים של אנשים ונהגים, זו דרכי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
יש לי סוזוקי יורוסוויפט שנת 2009. כבר מספר פעמיים שהרכב פשוט מדומם לי, או כשאני עומדת ברמזור ואפילו באמצע נסיעה- מה יכולה להיות הבעיה?

שני שאלות:1. האם מדובר בסוויפט החדשה?

2. מודל 2009 החל מינואר 2009 ולא לפני. האם יש לך קשרים במשרד התחבורה?

פורסם
שני שאלות:1. האם מדובר בסוויפט החדשה?

2. מודל 2009 החל מינואר 2009 ולא לפני. האם יש לך קשרים במשרד התחבורה?

בהודעה מספר 3 בכותרת שלה היא תיקנה את עצמה סוויפט 99.

פורסם
סתימת דלק אכן תגרום לדימום המנוע,

אבל ב99% ממקרי סתימות הדלק האוטו לא ייכבה באמצע נסיעה כל עוד שאת לוחצת על דוושת הגז,

אלה רק ברגע שאת מרימה ת'רגל מהגז ורק אם האוטו בהילוך סרק -ניוטרל-

אצלי המנוע התכבה עשרות פעמים תוך כדי נסיעה מהירה (מעל 80 קמ"ש ופעם אחת מעל 110 קמ"ש). 2 נורות אדומות נדלקו בלוח השעונים (טעינה ולחץ שמן) כלומר המנוע לא עבד באופן ודאי, פשוט התנעתי מיד בלי להילחץ ובלי שום דבר חריג (כמה פעמים ע"י שחרור קלאץ וגם כמה עם הסטרטר עצמו).

בפעם היותר מעניינת נסעתי על כ- 110 קמ"ש בנתיב השמאלי, המנוע הפסיק להגיב ושום נורה לא נדלקה, כאן כבר חתכתי חזק ימינה לשוליים (נתיב שמאלי, מכוניות מאחורה דוהרות ועד שהגעתי לשוליים הייתי על 60 קמ"ש), עצרתי עד 0 קמ"ש ורק אז הנורות האדומות נדלקו. התנעתי ונסעתי..

שיפוץ קרבורטור פתר את הבעיה הזאת ושלל התופעות המענינות שהיו, בסוויפט 99' כמובן שמדובר על הזרקת דלק ולכן הייתי בודק גם את הכיוון הזה.

לא צריך שדווקא עת נסיעה למוסך, יכבה המנוע באמצע הנסיעה, הברקסים לא יגיבו כראוי, גם הגה הכח עלול להכשל.

כשזה קרה לי בנסיעה מהירה לא לחצתי על הבלמים אז לא יודע מה קורה, אך כשנסעתי עם מנוע כבוי בכוונה בירידות גדולות במשך הרבה ק"מ- היתה לי שליטה על הבלמים למרות שהיה קצת קשה. קצת מוזר שההגה והבלמים לא יגיבו.

פורסם

עכשיו ידיד שלי אמר לי להסתכל על המצבר- לפתוח את העיגולים שלו ואני רואה שאין שם כמעט מים-אולי זו הבעיה? עד לאן צריך להיות מים במצבר? אילו מים צריכים לשים?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
דני, לידע כללי, גם שהמנוע מדומם ניתן לילחוץ על דוושת הבלם פעמיים וחצי, וזה יאפשר בלימה רגילה לחלוטין ובטוחה.

וההגה גם יעבוד היטב כל עוד הרכב בתנועה ולא בעמידה מהמקום, לא יהיה כ"כ קשה.

תאמין לי מזל שאתה כאן ללמד את דני הצעיר את המידע החשוב הזה.

לפותח השרשור- אני מציע שתיגש לחברה ואל תסכים לקבל את הרכב עד שהם לא מוצאים את התקלה ומתקנים אותה. מדובר בסכנה ממדרגה ראשונה.

• תוכן חדש...