Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני לוחץ ברקס + גז (בD לצורך העניין..) מעלה סל"ד ל2000 - 2500, מהם ההשפעות הנגרמות עקב כך על המנוע, המכלולים ועל הרכב בכלל :?:

תודה רבה, אדם.

פורסם

אתה גורם לשחיקה מואצת של הגיר ו ממיר המומנט בלמים ואולי אפילו מתלים אני לא חושב שזה משפיע על המנוע כי בתיבה אוט' אין חיבור ישיר בין המנוע לגיר ואין פידבק בממיר המומנט אז אני חושב שהמנוע לא מושפע

פורסם

מנוע - בלאי לא רציני.

בלמים, מתלים - כנ"ל, אם בכלל.

גיר, ממיר מומנט - מאמץ מאוד את המכלולים האלו, גורם התחממות יתר בממיר מומנט. מאוד לא מומלץ. שיפוץ גיר אוט' עולה אלפי שקלים.

בקיצור: ל-מ-ה-?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ואם אני שם גז בניוטרל ואז משלב הילוך כמה זמן ייקח לאוטו לזוז מהמקום לעומת גז+ברייקס?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
ואם אני שם גז בניוטרל ואז משלב הילוך כמה זמן ייקח לאוטו לזוז מהמקום לעומת גז+ברייקס?

אחרי זה תיקרא לי , אני יעזור לך לאסוף תחתיכות של הגיר שתשבור.....

זה לא מומלץ בכלל , אחרי 10-15 פעמים תשבור תגיר , יקר ולא מצחיק! :!::!:

יוצא לריס?

פורסם

האם לשים גז+ברקס (ידני או אוטומט, לא משנה) זה לא כמו לנסוע בעליה מאוד רצינית?

(כלומר שההתנגדות לנסיעה היא שווה, רק לא באה מאותו מקום)

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם
האם לשים גז+ברקס (ידני או אוטומט, לא משנה) זה לא כמו לנסוע בעליה מאוד רצינית?

(כלומר שההתנגדות לנסיעה היא שווה, רק לא באה מאותו מקום)

מבחינה פיסיקלית, נשמע כאילו אתה צודק.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...