Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קניתי את זוג הנורות הנ"ל, המחיר היה סביר מאד ועמד על כ-180 שקלים (מחיר משוקלל עם מוצרים נוספים) ב-GLTV.

האפקט שנוצר הוא בדיוק מה שרציתי, נורה בעלת אור להן ונקי שנוטה לכחלכל, אור חזק מאד ומיוחד.

לצערי גם לדעתי יש תחושה כאילו האור שנוצר הוא חלוש יותר ביחס לנורת H4 "רגילה" אבל כשמסתכלים על מרחק התאורה עצמו מבינים כי לא כך הדבר.

האפקט יחד עם זוג לדים שמחליף את נורות החנייה מעולה, וכנראה שבקרוב הנורה תותקן גם בג'טה :)

בקיצור מומלץ למי שרוצה אור לבן לחלוטין בטוח וחוקי, ולא להתעסק עם התקנות קסנון מסובכות.

*אגב מניסיון האפקט של הנורה חזק בהרבה עם פנסים בעלי עדשה שקופה לחלוטין ורפלקטור תקין ומבריק ולא עדשות זכוכית\או כאלה בעלות תבנית פנימית כזאת או אחרת, אז האור הופך ללבן לחלוטין ואף פחות מזה ומאבד מהאפקט הכחלכל.

והנה התמונות (יש לציין שהתמונות צולמו אחר הצהריים, מה שיכול עוד יותר להמחיש את ההבדל, בלילה האפקט חזק בהרבה!) :

DSC00958.jpg

DSC00957.JPG

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מגניב אחי תתחדש.

אני בקרוב ישים אנג'ל אייז אני יראה איך הדיימונד נראה עם רפלקטורים.

שמת את זה עם הלדים לאורות חנייה שהבאתי לך?

S2000

פורסם

גם אני בדיוק התקנתי את ה-Diamond vision אתמול. התוצאה מצויינת ואני מאוד מרוצה, זה בדיוק מה שרציתי.

עכשיו נשאר רק לדאוג לאור חניה וזהו. אני חייב תודה ל-Automatic1 (סרגיי) שהשיג לי את הנורות.

פורסם

אני גם חושב שזה פיתרון יותר טוב מקסנון ולא רק בגלל שזה כבר לא חוקי בארץ אלא בגלל שלא צריך לשים קיטים aftermarket שיכולים לגרום לבעיות במצבר. זה זול ולא מוסכן לחיווט נותן תאורה יפה מאוד ולא צריך לכוון את זה ולקנות את כל הדברים מסביב לקסנון כדי שלא יסנוור.

חוץ מזה כל מי שהראתי לו את זה התלהב מאוד מהתאורה של זה זה אחלה ושווה את הכסף!

S2000

פורסם

דיברתי עם המוכר ב-GTLV(וניסיתי להסביר לו שיש ביקוש גבוה לנורות),הוא עומד על שלו ולא מתכוון להביא סטוק של H7.

אין סיכוי למצוא H7 בארץ?

רק דרך EBAY?

turboy

פורסם
אתמול קניתי את זוג הנורות הנ"ל, המחיר היה סביר מאד ועמד על כ-180 שקלים (מחיר משוקלל עם מוצרים נוספים) ב-GLTV.

האפקט שנוצר הוא בדיוק מה שרציתי, נורה בעלת אור להן ונקי שנוטה לכחלכל, אור חזק מאד ומיוחד.

לצערי גם לדעתי יש תחושה כאילו האור שנוצר הוא חלוש יותר ביחס לנורת H4 "רגילה" אבל כשמסתכלים על מרחק התאורה עצמו מבינים כי לא כך הדבר.

האפקט יחד עם זוג לדים שמחליף את נורות החנייה מעולה, וכנראה שבקרוב הנורה תותקן גם בג'טה :)

בקיצור מומלץ למי שרוצה אור לבן לחלוטין בטוח וחוקי, ולא להתעסק עם התקנות קסנון מסובכות.

*אגב מניסיון האפקט של הנורה חזק בהרבה עם פנסים בעלי עדשה שקופה לחלוטין ורפלקטור תקין ומבריק ולא עדשות זכוכית\או כאלה בעלות תבנית פנימית כזאת או אחרת, אז האור הופך ללבן לחלוטין ואף פחות מזה ומאבד מהאפקט הכחלכל.

והנה התמונות (יש לציין שהתמונות צולמו אחר הצהריים, מה שיכול עוד יותר להמחיש את ההבדל, בלילה האפקט חזק בהרבה!) :

מה העלות של המנורות במחיר רגיל?

נ.ב יש לי את הפיליפז בלו וזיון כמעט שנתיים וכבר נשרפה לי מנורה אחת

מה אפשר לעשות במצב כזה?

ועוד אני מתכנן לקות את הדיאמונד ויזיון אבל מפחד שגם היא לא תישרף לי:-(

פורסם
מה העלות של המנורות במחיר רגיל?

נ.ב יש לי את הפיליפז בלו וזיון כמעט שנתיים וכבר נשרפה לי מנורה אחת

מה אפשר לעשות במצב כזה?

ועוד אני מתכנן לקות את הדיאמונד ויזיון אבל מפחד שגם היא לא תישרף לי:-(

המנורות אמורות להחזיק 3 שנים לפחות (יש הערכה בשעות כמה הם אמורות להספיק)

אם מנורה נשרפה אצלך אחרי זמן קצר יכול להיות שהיא היתה פגומה או מי שהרכיב אותה נגע בנורה והנורה נשרפה.

יש גם אפשרות ששני הפנסים ברכב שלך לא זהים במתח שהם מקבלים ואם אחד מקבל פחות מתח השני מקבל יותר ויכול לגרום לו להשרף או לקצר את הזמן חיים של הנורה.

שורה תחתונה כל מנורה יכולה להשרף לכל הנורות עם החוט להט יש תקופת חיים קצרה יחסית לנורות אחרות וקורה לפעמים שהם נשרפות לפני הזמן.

S2000

פורסם
אז אתה אומר שלכל מנורה זה עניין של זמן?

כן בסופו כל נורה תישרף אורך חיים של קסנון למשל ארוך יותר בגלל שאין לו חוט להט אבל נורת קסנון טובה עולה הרבה.

לדים לדוגמא יש להם המון שעות עבודה הם לא נשרפים כמעט ויכולים להחזיק שנים הבעיה היא שהם לא ממש מתאימים לרכב, למרות שיש נורת לדים עם המון לדים קטנים עליה עם חיבור H1 ושאר החיבורים לרכב אני לא יודע אם זה חוקי או בכלל אם זה מאיר טוב זה עולה כמו נורת דיימנוד ויז'ן ולא שווה לדעתי להסתבך עם זה.

השאלה אם אתה בטוח שהנורה נשרפה לפעמים יש רק בעיה של מגע בפנסים לי היה דבר כזה גם כל פעם הייתי בלחץ שהנורה נשרפה וקצת מגע בחוטים זה הסתדר.

S2000

פורסם

יפה

גם אני התקנתי לפני שבועיים סט כזה עם אורות חנייה כחולים

פנס חנייה אחד החליט להפסיק לעבוד משום מה:-( הלך 10 שקל

• תוכן חדש...