Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה על צבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

נכון , למרות שבלאונה ספציפית זה קצת טריקי.

אצלך למשל זה האצ'בק קלאסי, אבל בלאונה יש דלת אחורית, ז"א לא לקחו סדאן וייצרו אותה

זהה רק עם 2 דלתות (כמו סיוויק קופה). אגב, הסדאן והקופה הן באותו אורך?

אם מישהו יכול להבהיר - :?:

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה תמונות ישנות לפני שהאוטו הגיע הביתה אחרי הצבע

מישהו יודע עם אפשר להרכיב טסות לגלגלים? אני לא מעונין לשפץ את אלה היות ואני מחפש עדין גלגלי מגנזיום

DSCF3998.JPG

DSCF3999.JPG

DSCF4001.JPG

DSCF4002.JPG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זהו היום לקחתי חופש מהעבודה ונסעתי לחשמלאי נתתי לו את הסובארו ולקחתי את הרנו אחרי כמה ימים שהיא היתה אצלו לסידור החשמל . מישם נסעתי לסדר את החור באגזוז שהיה לי על הדרך עברתי אצל אמיר מקלוש חלפים שסידר לי את הקרבורטור (תודה רבה אמיר על העזרה למרות החום שהיה היום) .נסעתי לעשות אישור רכב מיושן וישר נסעתי לטסט ומהיום יש לרנו טסט חצי שנה .

למרות הכל הגעתי למסקנה שיותר מדי מכוניות גורם לבעיות ולכן יש מצב שאני הפרד מהרנו וישאר עם הסובארו והפאלקון והמרצדס שכנראה תיכנס לתרדמת בזמן הקרוב .

אז למי שיש הצעות אפשר להציע בה"פ

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עקב חוסר זמן לטפל בכל כך הרבה מכוניות אני מוכר את הרנו .אז מי שרציני ומעונין לסיים את מה שהתחלתי (לא נשאר הרבה) יקבל רכב טוב ויפה.

רנו 12 שנת 76 גיר רגיל.

0525702260 לירוי

אני לא מתכוון להתעשר ממכירת האוטו המחיר יהיה מחיר ההשקעה ששמתי על האוטו

• תוכן חדש...