Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקחת היום את הלמברטה למוסך, לטובת סידורים אחרונים של הכבלים, ומשם בנסיעה ישירות אל מכון הטסטים, ע"מ שאוכל לסוע בה גם מחוץ למגרש החניה.

אפילו טנדר ארגנתי לעצמי.

לעומת זאת, הדברים שלא ארגנתי לעצמי הם רשיון רכב חדש וכן ביטוח ללמברטה... (ושוב אני שואל מדוע אין כאן אייקון של דופק את הראש בקיר!!)

המענה הטלפוני במשרד הרישוי טוען כי הרשיון מבוטל, ולכן אני צריך לגשת למשרד הרישוי (ייעשה מחר אחה"צ).

לעומת זאת, הביטוח זה כבר יותר מסובך...

שני אנשים הפנו אותי לשני מקומות שונים ע"מ לעשות ביטוח.

האחד - אצל חמדה, שם חובה + ג' עולה 1370 ש"ח.

השני - בחור בשם מאיר, שאסף (מכאן) שלח אותי אליו. ע"מ לתת לי הצעת מחיר, הוא ביקש צילום של רשיון הרכב, ובנוסף, הוא דיבר בצורה כ"כ לא אדיבה, שגם אם הוא יעשה לי ביטוח בחינם - לא אעשה זאת אצלו.

אם מישהו יודע על סוכניות ביטוח המבטחות אופנועי אספנות, אודה לו עד מאוד. פשוט אני רוצה להשוות מחירים, כי המחיר של חמדה יותר יקר (משמעותית!!) מהמחיר בו אני מבטח את רכב האספנות שלי.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תגובות 507
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה השטויות האלה, דבר איתי! ביטוח אופנועים עושים בפול וזה הרבה יותר זול ממה שציינת.

יוני יותר אני לא אתן לך לעשות כלום לבד...-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
רציתי לקחת היום את הלמברטה למוסך, לטובת סידורים אחרונים של הכבלים, ומשם בנסיעה ישירות אל מכון הטסטים, ע"מ שאוכל לסוע בה גם מחוץ למגרש החניה.

אפילו טנדר ארגנתי לעצמי.

לעומת זאת, הדברים שלא ארגנתי לעצמי הם רשיון רכב חדש וכן ביטוח ללמברטה... (ושוב אני שואל מדוע אין כאן אייקון של דופק את הראש בקיר!!)

המענה הטלפוני במשרד הרישוי טוען כי הרשיון מבוטל, ולכן אני צריך לגשת למשרד הרישוי (ייעשה מחר אחה"צ).

לעומת זאת, הביטוח זה כבר יותר מסובך...

שני אנשים הפנו אותי לשני מקומות שונים ע"מ לעשות ביטוח.

האחד - אצל חמדה, שם חובה + ג' עולה 1370 ש"ח.

השני - בחור בשם מאיר, שאסף (מכאן) שלח אותי אליו. ע"מ לתת לי הצעת מחיר, הוא ביקש צילום של רשיון הרכב, ובנוסף, הוא דיבר בצורה כ"כ לא אדיבה, שגם אם הוא יעשה לי ביטוח בחינם - לא אעשה זאת אצלו.

אם מישהו יודע על סוכניות ביטוח המבטחות אופנועי אספנות, אודה לו עד מאוד. פשוט אני רוצה להשוות מחירים, כי המחיר של חמדה יותר יקר (משמעותית!!) מהמחיר בו אני מבטח את רכב האספנות שלי.

איך אמרו הגששים

צלצל מחר למשרד הרישוי תגיד שאתה לא בא כי אתה ה...

בהצלחה בטסט

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
איך אמרו הגששים

צלצל מחר למשרד הרישוי תגיד שאתה לא בא כי אתה ה...

בהצלחה בטסט

מה שנכון נכון...

במקום לצלצל למשרד הרישוי, הלכתי לשם אחה"צ.

חיכיתי יותר משעה בתור, שעה שאותה כמובן בזבזתי בלבזבז כסף בחנויות ליד, ובסוף קיבלתי את רשיון הרכב המיוחל.

מחר צריך להיות עם האינדיאנים בבוקר (חופש גדול, אתם יודעים), אז נדברתי עם רן, ואולי ביום חמישי נעשה טסט משותף (אם הכל ייסתדר כשורה, ולשביעות רצוני המלאה.

פורסם

היום, עשיתי עוד כמה סיבובים בחניה, ע"מ לוודא שהכל עובד כשורה (זה התירוץ הרשמי. האמת היא שזה בגלל המחלה)...

לאחר שסיימתי את הסיבובים בחניה, אחד מהשכנים חיסל במגרש החניה בקבוק שלם של ספריי ריח של השירותים. עכשיו, במקום שמגרש החניה יפיץ ניחוחות של עשן למברטה, הוא מפיץ ניחוחות של שירותים. ניחא...

הכל מוכן...

הטנדר (רנו קנגו בסה"כ) מחבר כבר מוזמן למחר בבוקר, עם המוסך דיברתי ואמרתי לו שאני בא, שיתכונן נפשית. עם סוכן הביטוח (זה שנמרוד הפנה אותי אליו) דיברתי, ומחר אשלח לו את כל המסמכים ע"מ שיוציא לי תעודת ביטוח ויפקסס לי אותה.

רק לעזאזל מהעושים עם הילדים? איפה שמים אותם בחופש הזה????????? הרי לבוא למוסך הם לא יכולים (אחרי שתי דקות "אבא, משעמם לי... מתי הולכים"), להישאר בדד בבית, הם גם לא יכולים (סכנת חיים לכלב). אז אם מישהו מעוניין לשמור על שני אינדיאנים מחר בבוקר, בשביל שאוכל להתרכז בדברים החשובים באמת, אני אשמח...

אם הכל יילך כשורה, מחר במהלך היום אוכל להכריז על כך שהלמברטה עברה טסט . תחזיקו אצבעות!

פורסם

היום השכמתי קום, ארגנתי את כל הדברים שצריך ללמברטה, ונסעתי להחליף עם חבר מכוניות.

השארתי לו צעצוע יפני חדיש, וקיבלתי רנו קנגו.

משם נסעתי לאסוף את רן, והביתה.

בכוחות משותפים, העמסנו את הלמברטה בתוך הרנו, והפגנו יחדיו אל סימון, שיעשה השלמות ותיקונים אחרונים, וייתן אישור מוסך לטובת הטסט.

אט אט נסענו לכיוון תלפיות, כאשר אני נוהג, ואילו רן יושב מאחוריי, אוחז בלמברטה בכל כוחו ומבקש להמנע מפניות שמאלה, כי אז הלמברטה עושה סימני של ליפול, וקשה לו להחזיק אותה במקום.

כאשר הגענו לסימון, פרקנו את הלמברטה מהקנגו.

כל (שני) הפועלים של סימון התלהבו מהלמברטה, וכך גם סימון ושאר צוות הנהלת המוסך.

פירטתי לסימון מה אני רוצה שהוא יעשה (בעיקר בעיות והתאמות כבלים, כיוונים סופיים ואישור מוסך מורשה).

שאלתי אותו מתי זה יהיה מוכן, והתשובה היתה: "מחר יום שישי, בטח לא נספיק"....

הבנתי שאני הולך לבלותאת השבת ללא סיבובים במגרש החניה, ודבר זה מעציב אותי עד מאוד.

החזרתי הביתה את רן, החלפתי חזרה לצעצוע היפני שלי, וחזרתי הביתה.

בכניסה לבית, חסרה לי הלמברטה, ובמחסן עומד רק שלד הלמברטה הבאה בתור לשיפוץ (אחרי התאוששות כללית וכלכלית).

נהרס לי כל המצברוח, והגעגועים גברו עד כדי כך, שגם כאשר רן הציע לי לבוא לעזור לו עם החיפו שלו (טוב, הוא הציע קפה, אבל אני יודע את הסיבה האמיתית :wink:), עניתי לו בשלילה. פשוט אין מצברוח לכלום.

ניסיתי לישון, אך אפילו את זה אני לא יכול.

אני כל כך מתגעגע לאיטלקיה שלי!!!!!!!!!!!!

פורסם

אני כל כך מתגעגע לאיטלקיה שלי!!!!!!!!!!!!

יוני

יכולת להעמיס על הקנגו את הרביט כפקדון , ולטייל איתו בשבת :-)

כעת תוכל להיות עם הילדים כי בשבוע הבא תרכב אל האופק....

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

יום יבוא ואשים את ידיי על הרביט הזה (או על אחד דומה...)

בינתיים אני מקווה שמחר בבוקר עוד אספיק ללכת לבקר את הלמברטה שלי.

שוב ירדתי למחסן... אולי אני טועה והיא כן מחכה לי כאן, ולא ישנה בדד במוסך.

לצערי הרב, אין אפילו ריח שלה. לא נשאר כלום... רק כלי עבודה מפוזרים ברחבי המחסן, ושאריות של מעט דלק ושמן על הקרטונים.

מי חשב שאתגעגע ללבמרטה... (ועדיין אין כאן אייקון של דופק את הראש בקיר!!)

פורסם

מי חשב שאתגעגע ללבמרטה... (ועדיין אין כאן אייקון של דופק את הראש בקיר!!)

קבל :brickwall::brickwall::brickwall::brickwall:

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

היום בבוקר קפצתי לסימון.

לראות מה קורה, מה זז, איך התקדם, האם יש איזה מצב שבסוף היום אוכל לקחת איתי את הלמברטה לסעודת השבת בחיק המשפחה, משהו...

בין שורות האופנועים, בצמוד לרביט של הבעלים, יופיה של הלמברטה שלי בהק למרחוק.

עוד בטרם הספקתי להגיד לה שלום, כבר ניגשו אליי הבעלים של המוסך ואמרו לי: "כלום, לא נגענו. אתמול לא הספקנו, והיום הפועלים לא הגיעו".

כשהוא ראה את האכזבה שעל פניי, ועוד בטרם הספקתי לומר מילה, הוא הוסיף ואמר: "ביום ראשון נתחיל איתה על הבוקר, ואני מקווה שנסיים לקראת סוף היום".

עזבתי את המוסך בבושת פנים, בידיעה ברורה כי את סעודת השבת אעשה ללא הלמברטה שלי, ולפחות עד יום ראשון לא אעשה סיבובים בחניה... אבל, בשבוע הבא אוכל לסוע איתה לא רק במגרש החניה.

מצד אחד, יש מקום לאופטימיות זהירה. מצד שני, זה נשמע לי כמו הדברים שאמר לי הפחח עשרות פעמים...

עכשיו צריך לתאם מועד להשקת הלמברטה, ע"מ שבאמת אוכל לסוע איתה ברחבי העיר...

לפחות אקסל מצא לי את ה- :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

יוני

אוף איזה לחץ , לילות אני לא ישן , מה קורה :?:

שחרר עידכונים מתלפיות....

מה עם הטסט ..... והסיבוב מחוץ לחניה :lol:

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...