Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מחשב לרכב, ראיתי כמה מכשירים מובנים ואפחד מהם לא היה באמת טוב,

אז חשבתי על לקנות לפטופ קטן ולחבר אותו למסך נגיעה, רציתי לדעת כמה כל העסק יכול לעלות והאם זה אפשרי בלי יותר מידי קומבינות?

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הידע הכללי שלך בנושא?

בוא נתחיל מהתקציב - קח בחשבון ככלל שתמיד אם זו לא מע' 1 מובנית למשל ה G4, צריך תקציב מאוד גמיש כי הרבה פעמים דברים מתקלקלים , נשרפים, הם לא בדיוק מה שרצית וכו' וכו'.

לגבי מה שראית- מה ראית? ומה לא היה טוב בהם?

מה הדרישות שלך מהמחשב?

עקרונית אפשר לחבר לפטופ למסך נגיעה(ממש כמעט הזמנתי את כל החלקים בעצמי וויתרתי עקב חוסר זמן).

קח בחשבון מראש אם אתה רוצה מחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו או לא.

עוד דבר זה החיבור שלו לחשמל עם מייצב מתח בעת התנעה(אם אתה רוצה שהוא יעבוד אוטומטית עם סוויטצ').

לאחר בירור שעשיתי בכל מיני פורומים בחו"ל זה לא ממש נושא פשוט וקל לעשייה.

אם אתה רוצה גם סאונד מהמחשב אז יש לך מגבר ברכב? איך אתה חשבת על לחבר אותו?

מחירים- המחיר של לפטופ + מסך נגיעה ולאחר שתענה לעצמך על כמה מהשאלות שרשמתי אז תוכל לדעת יותר מה הכיוון.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

יש לא מעט יידע בפורום על הנושא תעשה חיפוש.

אם תלמד מאנשים עם נסיון בפורום הזה תגלה ששום דבר לא מתקלקל, נשרף או קשה ליישום.

צריך זמן וידע בסיסי במחשבים (התקנות, דרייברים וכו')

אין שום בעיה לחבר את המחשב למערכת החשמל ברכב, האו נדלק ונכבה בצורה אוטומטית ויציבה.

בגדול אני לא ממליץ על חיבור לפ-טופ, עדיף מחשב במארז ייעודי לרכב.

אני מניח שאם תבוא למפגש תוכל לראות את ההתקנה שלי ושל עוד אנשים עם הרבה נסיון בנושא. (עתיד, מורן fireball ואחרים)

בהצלחה, התמורה בסופו של דבר שווה כל דקה ושקל.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

מחשב לרכב זה דבר שיום אחד יהיה לי.. האפשרויות הרבות, יכולות העיבוד וכוון הסאונד, מאות הג'יגה, gps, רשת אלחוטית ועוד...

כאמור, יש כאן נסיון של חברים שהשקיעו רבות. תעשה חיפוש, תפנה אליהם, יש מפגשים..

באופן כללי, לא מומלץ לפטופ/Touchscreen, במידה ואתה מתכוין לעשות בו שימוש שוטף ולא חד פעמי..

בהצלחה.

פורסם
מה הידע הכללי שלך בנושא?

בוא נתחיל מהתקציב - קח בחשבון ככלל שתמיד אם זו לא מע' 1 מובנית למשל ה G4, צריך תקציב מאוד גמיש כי הרבה פעמים דברים מתקלקלים , נשרפים, הם לא בדיוק מה שרצית וכו' וכו'.

לגבי מה שראית- מה ראית? ומה לא היה טוב בהם?

מה הדרישות שלך מהמחשב?

עקרונית אפשר לחבר לפטופ למסך נגיעה(ממש כמעט הזמנתי את כל החלקים בעצמי וויתרתי עקב חוסר זמן).

קח בחשבון מראש אם אתה רוצה מחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו או לא.

עוד דבר זה החיבור שלו לחשמל עם מייצב מתח בעת התנעה(אם אתה רוצה שהוא יעבוד אוטומטית עם סוויטצ').

לאחר בירור שעשיתי בכל מיני פורומים בחו"ל זה לא ממש נושא פשוט וקל לעשייה.

אם אתה רוצה גם סאונד מהמחשב אז יש לך מגבר ברכב? איך אתה חשבת על לחבר אותו?

מחירים- המחיר של לפטופ + מסך נגיעה ולאחר שתענה לעצמך על כמה מהשאלות שרשמתי אז תוכל לדעת יותר מה הכיוון.

הדרישות שלי מהמחשב הם בעיקרון מחשב פשוטו כמשמעו, אני רוצה אינטרנט,GPS יכולת של כל הסיפריה של השירים הסרטים והקליפים שיש לי במחשב בתוך הרכב.

מזתומרת אפשרות שידרוג? למה שלא תיהיה אפשרות כזאת? ובכל מקרה אני לא נראה לי יהיה צריך.

לגבי החיבור לרכב לא אכפת לי איך הוא יתחבר העיקר שהוא לא יהרס ואני יעדיף שהמחשב ידלק מתי שאני מדליק את האוטו זה ברור.

לגבי סאונד ברור שאני רוצה יש לי מערכת ב15 אלף בערך עם 2 מגברים שצורכים די הרבה כח איך זה עובד בדיוק?

פורסם

יקירי, נראה לי שעזרו לך. עשית חיפוש? פנית בפרטי לאותם "פרוייקטורים"?

סתם לחבר לפטופ לטאצ'סקרין כמה עולה? כמה עולה לפטופ? וטאצ'סקרין? זהו. בלי יותר מדי קומבינות.

אם אתה רוצה car-pc [או carputer, אהבתי את המינוח..] ייעודי ברמה גבוהה שיתאים לך ל"מערכת ב15 אלף בערך עם 2 מגברים שצורכים די הרבה כח", תשקיע כנ"ל בחיפוש בפורום ו/או פניה אליהם.

מפגשים נערכים כפעם או פעמיים בחודש ומתפרסמים בת'רד דביק בראש העמוד הפותח.

בהצלחה, וכאשר תעשה משהו, דווח + תמונות חובה!!:lol:

צביקה.

פורסם
יקירי, נראה לי שעזרו לך. עשית חיפוש? פנית בפרטי לאותם "פרוייקטורים"?

סתם לחבר לפטופ לטאצ'סקרין כמה עולה? כמה עולה לפטופ? וטאצ'סקרין? זהו. בלי יותר מדי קומבינות.

אם אתה רוצה car-pc [או carputer, אהבתי את המינוח..] ייעודי ברמה גבוהה שיתאים לך ל"מערכת ב15 אלף בערך עם 2 מגברים שצורכים די הרבה כח", תשקיע כנ"ל בחיפוש בפורום ו/או פניה אליהם.

מפגשים נערכים כפעם או פעמיים בחודש ומתפרסמים בת'רד דביק בראש העמוד הפותח.

בהצלחה, וכאשר תעשה משהו, דווח + תמונות חובה!!:lol:

צביקה.

מזה CAR-PC איזה נתונים יש לו ? במה הוא שונה מלחבר לפטופ למסך נגיעה ? והבנתי שלחבר לפטופ למסך נגיעה זה לא קל כמו שאתה אומר צריך משהו שקוראים לו DC-DC ולא AC-DC (מצטער שאני נשמע טיפש ) ושלא יהיו נפילות מתח שהמחשב נדלק כשאני נותן חצי סוויטץ.

פורסם

אני מצטער אם אתה נעלב אבל יש לך איזשהו ידע כללי בנושא?

נראה לי פשוט שאתה לא יודע למה אתה נכנס ואולי עדיף שתפנה למישהו שעשה כבר כמה כאלו שידאג לך למוצר ולהתקנה.

ברמה מאוד כללית AC זה חשמל בקיר ו DC זה החשמל שלך באותו, זה לא אותו הדבר מבחינת שנאים מייצביי מתח וכל הבלאגן הזה.

לגבי ההפעלה עם החצי סוויטצ' זה לא קשור לרכיב החשמלי שאתה מדבר עליו, ישנם כמה חלקים שזה בא משולב שלא נראה לי מסתובבים פה בארץ אבל ברובם אני מאמין שלא

VW GOLF V5 2001

פורסם

חחח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא תורמת לרמת הפורום. קרא את הכללים*** טוב, זה ממש לא מפותח בארץ אז אל תצפה מכל מתקין בארץ שיבנה לך מחשב לרכב.

אני אישית לא מכיר מתקין שעושה פרוייקטים כאלה על בסיס קבוע אבל בטוח שכמה חברים מהפורום יודעים, מכירים או עושים בעצמם תמורת המחיר הנכון, וסה"כ אני מאמין שיש רמת ידע וידיים טובות מאוד לאנשים מסויימים בפורום הזה.

רק מה שכן כדאי שתשוטט בפורומים בחו"ל ותראה מה הולך שם כדי להיסגר יותר על מה אתה רוצה ובאמת צריך.

VW GOLF V5 2001

פורסם

אני רוצה עצה גם, יש לי מחשב של ישן של SHUTTLE (קטן ונוח), בעתיד הקרוב אני רוצה להכניס אותו לרכב. עכשיו יש עליו מעבד athlon xp, אבל אני חושב לשים בו דורון (בהספק נמוך יותר). אני גם מזמין ספק לרכב ומתאם להרדיסק של לפטופ. את הזיווד אני אעשה לבד.

התכנון הוא להשתמש במעבד בשביל שני אקווליזרים, וקרוסאובר ודיליי יהיה על כרטיס הקול. השאלה שלי האם הדורון יצליח להחזיק את האקווליזרים (נניח במקביל לסרט)? או עדיף המעבד שיש עכשיו?

פורסם

shaked vbmenu_register("postmenu_1765064", true); תודה על העזרה אני רואה שאני ממש לא מבין כלום בזה לפי מה שאנשים מדברים כאן.

חשבתי פשוט לחבר לפטופ למסך נגיעה ואת המגברים אל הכרטיס קול וזהו אבל אני רואה שצריך ספק ושיש מארזים קטנים מיוחדים ויש בעייה שבחום חלקים יכולים להישרף מה עושים עם כל זה איך אפשר לחבר מחשב לרכב בלי הרבה בלאגן?

פורסם

לחבר לפטופ למסך מגע וכרטיס קול זה גם פתרון, רוב הסיכויים שיש לך גם ספק ללפטופ שמתחבר לשקע המצית, סוללה משלו (הוא יהיה יציב גם בהתנעה) וכו'.

פורסם

זה מה שחשבתי מהתחלה לעשות אבל אחרי מה ששמעתי פה מאנשים הבנתי שזה לא כזה פשוט וזה לא עובד ככה אבל אם זה ככה אז מצויין, העניין הוא שאני מחפש מסך מגע 7 אינצ שמתחבר בילד אין לתוך הדשבורד במקום המערכת המובנת שיש לי עכשיו מהחברה, דרך אגב מדובר בסובארו B3.

• תוכן חדש...