Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיר את המושג "שמן נחשים"? נראה שזו עוד פרסומת שעונה על ההגדרה הזו.

אם תמשיך לנבור ברשת תמצא עוד הרבה גיבובי שטויות בסגנון הזה; חיפוש מעמיק יותר אף יבהיר לך מדוע הפטנטים ה"מדהימים" הללו לא ראויים שתוציא עליהם את כספך.

יום טוב.

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

ראיתי בתוכנית רכב מארצות הברית משהו דומה

הם עשו בדיקות למגנט הזה שחוסך דלק ולא היה חיסכון ולא נעליים

הם גם בדקו אם כל הדלק שמוכרים עם תוספים בתחנת הדלק כמו דלק דרגון שלנו אכן חסכוני יותר ומעלה את ההספק של האוטו

והגיעו למסקנה בולשיט אחד גדול

פורסם

תצא מנקודת הנחה שכולם מנסים למכור לך זבל ולעשות עליך כסף,

אם משהו באמת היה קיים, בתי הזיקוק היו משתמשים בו.

----

פורסם

חברי (מהנדס בניין) חזר מארה"ב עם מכשיר מגנטי כזה (מכשיר המזכיר מאוד את המגנט הנצמד לצינור המים של מכונות הכביסה )

וביקש ממני לבדוק את יעילותו על המכונית שלי , הצמדתי את המגנט לצינור הבנזין משך שלושה חודשים .....ומה התוצאה ? ....גורניש מיט גורניש !...חבר המלך ערום אמרתי למהנדס הנכבד שהתכוון לייבא מכשיר פלא זה !. הוא כמובן שירד מהעץ.

ב ו ל - ש י ט !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

גם אני התקנתי בהמלצת האינסטלטור ליד השעון מים את הגומי שמנטרל חלודה וחשמל סטטי .

אם זה עובד או לא נדע כתיהיה בעיה בצנרת.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
בדיוק היום דיברו על זה בדיסקברי, ניבדק והוכח כעבודה בעיניים.

נכון מאוד ! במכסחי המיתוסים הם בדקו מכשיר כזה היום לא רק שלא הייה שינוי לטובה המכשיר הגביר טיפה את הצריכת דלק :? למרות שלא באופן משמעותי בקיצור זה בול שיט.

• תוכן חדש...