Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאתי מחבר סאב של סרווין ווגה vmax 600 rms שיורד לשתי אוהם..

עכשיו בסאב עצמו איפה שהמגנט יש את החיבור של החוטים של הסאב ובצד השני יש עוד חיבור אם אני לא טועה קוראים לזה ברידג כשאני מחבר את הסאב על שתי החיבורים משתי הצדדים הסאב פועל יפה ושאני מגביר את העוצמה הסאב מיתנתק

וכשאני מחבר את הסאב על חיבור אחד הסאב לא מיתנתק אבל העוצמה פוחתת בצורה משמעותית.

לפי מה שהבנתי הסאב אמור ליפעול לי חלק על המגבר שלי כי גם הוא יורד לשתי אוהם.

אם מישהו יודע איפה הבעיה אני אשמח לישמוע תגובות..

נתונים של הסאב:

V-Max 12.2/12.4

Description: 12" Subwoofer

Frequency Response:

20 Hz - 500 Hz

* Power Handling:

600 Watts (RMS)

* Nominal Impedance:

2/4 ohms

* Sensitivity:

86.8/87.2

* Voice Coil Diameter:

2.5"

* Dimensions:

Mounting Diameter

11-5/32" (283mm)

Mounting Depth

6" (152.4mm)

Spkr. Displacement

0.13 cu.Ft /3.7 liters

נתונים של המגבר:

Details:

» mono subwoofer car amplifier » 400watts RMS x 1 at 4 ohms. 600 watts RMS x 1 at 2 ohms

» variable low-pass filter (50-200 Hz, 24 dB/octave) » tuned Bass EQ (0-12 dB bass boost at 50 Hz) » subsonic filter (24 dB at 15 Hz) » MOSFET power supply » CEA-2006 compliant » STAR Topology (minimizes internal noise and prevents ground interference) » speaker- and preamp-level inputs » gold-plated screw terminals » fuse rating: 30A x 2 » 8-gauge amp wiring kit with 60-amp fuse recommended — wiring and hardware not included with amplifier » 12-13/16"W x 2-3/8"H x 9-9/16"D » warranty: 1 year

• תוכן חדש...