Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי את הרכב ולאכזבתי הוא מגיע ללא רדיו מובנה.

רכשתי גם רדיו מובנה והתקנתי ונכון לעכשיו הכל בסדר.

מה שמוזר לי הוא האנטנה... החיבור לא רגיל כמו ברכבים הקודמים שהיו לי והפלאג קטן כזה ומגיע עם קונקטור לבן.

השאלה היא כזו:

האם לקונקטור הזה יש קונקטור ממיר לרדיו רגיל? אם לא אז פשוט לחתוך ולחבר קונקטור רגיל?

מה בקשר למגבר אנטנה? אצלי ברדיו החדש יש שני חיבורים 0.1 ו 0.3... את איזה מהם לחבר וגם לאיזה צבע חוט?

תודה מראש למומחים...

נמרוד

פורסם

החיבור שציינתי צריך ממיר לחיבור רגיל , מומלץ מאוד להשקיע ולקנות כבר מגבר אנטנה מכיוון שהקליטה ללא המגבר ברכב הזה אינה טובה.

לגבי החיבורים שציינת, לא הצלחתי להבין למה אתה מתכוון, אם תוכל להעלות תמונה או לתת את הדגם. למגבר האנטנה יש צורך כמובן גם לחבר מתח.

בשיפוצים

פורסם

אני לא בטוח שהרכב מגיע עם מגבר אנטנה, אבל במידה וכן מה אתה שואל? מה מחווט של הHU החדש שהבאת אמור לתת את המתח למגבר האנטנה?

בשיפוצים

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גבר גבר, יש לי וולבו 940 ונשברה לי האנטנה השלישית שהחלפתי כבר, זה בעייה שכיחה מאוד עם האנטנות החשמליות או שהן נשברות או שהמנוע הולך לא משנה... בקיצר אני ביטלתי את האנטנה לגמרי ואני רוצה להרכיב מגבר אנטנה...

איפה אני יכול לקנות מגבר כזה? ושיהיה טוב עם קליטה טובה, אני לא מוצא מאיפה אפשר להשיג כזה מגבר

תודה

• תוכן חדש...