Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לאור זה שקנו לי ראש לידית הילוכים אז יוצא לי להסתכל על הראש של הידית יותר מבעבר תוך כדי נסיעה (לא הסתכלתי על הישן כמעט אף פעם, הכוונה היא שיכול להיות שזה ככה כבר מעל שנה ולא שמתי לב כי לא הסתכלתי) כי בכל זאת זה חדש ומושך את העין.

יצא לי לשים לב שאני בהילוך תוך כדי נסיעה (לדוגמא הילוך רביעי), בזמן שאני לוחץ על הגז, הידית הילוכים זזה כמה מילימטרים קדימה או אחורה (ממש לא זוכר), שאני מוריד את הרגל מהגז הידית זזה שוב את אותו המרחק אבל לכיוון האחר.

*הוחלף קלאץ' לפני חודש.

*ההילוכים נכנסים חלק לגמרי גם ישר אחרי התנעת בוקר.

*אין רעשים\חריקות, הרכב סוחב נהדר.

*הוחלפו לפני שנה 4 בוקסות של הגיר שהמוט לא יתנדנד ועד היום והלאה הידית לא מתנדנדת ומקובעת כמו שצריך להיות.

התזוזות האלה הם נורמליות? שמתי לב שזה קורה בעיקר בהילוך רביעי, ראשון עד שלישי ממש לא יצא לי לשים לב כי התחלופה שלהם דיי מהירה ואני נוסע בעיר בעיקר ברביעי\חמישי (ולא, זה לא אומר שאני נוסע מהר\מעל המהירות המותרת).

תודה,

אוהד.

פורסם

אם הרכב נוסע כרגיל וההילוך לא "מתנתק" לך, ז"א שהוא לא קופץ להילוך אחר כמו ניוטרל, אז הכל תקין כניראה יש תזוזות במנוע כתוצאה מתושבת מנוע קרועה.

פורסם

נראה לי שזו תזוזה נורמלית.

אם אתה ברביעי למשל והידית לא זזה לך "במקרה" לשלישי אז כנראה שאין שום בעיה מיוחדת.

יכול להיות בגלל הראש של הידית הילוכים שהחלפת גורם לזה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

ההילוך לא בורח לניוטרל , לא מטייל לי בין ההילוכים לבד ובטח שלא יוצא מהמקום תוך כדי נסיעה גם לא ברוורס וגם לא בטורים גבוהים(4-5 סל"ד שיוצא לי להגיע פעם ב...) , ההילוך נשאר איפה שהוא עד שאני משנה אותו.

סך הכל בזמן נסיעה, לוחצים על גז (לא משנה באיזה הילוך היום שמתי לב) והידית כאילו מהקיק של הגז זזה כמה מילימטרים קדימה.

שאני עוזב את הגז אז זה חוזר אחורה כמה מילימטרים.

*תושבות מנוע - החלפתי את כל ה4 לפני חודש (500 שקל כולל עבודה).

ועוד משהו שרציתי לשאול, מחיפוש מאד מקיף בפורום על גז למזגן, הבנתי שבהפעלת מזגן, המדחס נכנס לפעולה, ואם יוצא אוויר לא קר מי יודע מה - סימן שחסר גז.

אבל אם חסר גז - זה לא טוב כי יש דליפה (ולא משנה מה חומרת הדליפה).

ממה שעוד הבנתי, סטטיסטית פעם בשנה-שנתיים אנשים ממלאים גז במזגן כי זה לא "מקרר כמו פעם", מפה אני מבין או שהגז נגמר מעצמו עקב שימוש נורמלי(דבר שבשום שרשור לא כתבו עליו) או שיש דליפה אבל משום מה אנשים עדיין מקבלים המלצות ללכת למלאות גז במקום לסגור את הדליפה.

בנוסף גם היה כתוב שבשום מצב לא צריך למלאות גז במזגן כי אין סיבה שיהיה חסר, אותו גז במזגן לא נגמר אף פעם משימוש? (אפילו במזגן המרכזי שאצלי בבית אנחנו ממלאים גז פעם בשנתיים-שלוש).

מישהו יכול לסגור לי את הפינה הזו?

ולגבי הגיר הכל תקין?

תודה וצהריים טובים,

אוהד.

פורסם

יש קצת דליפת גז טבעית במזגן רכב דרך צנרת גומי, שסתומי שרות (ונטילים), חיבורים וכו'.

אם חסר קצת גז כעבור שנתיים שלוש אז מוסיפים הכמות החסרה ואין טעם, כלכלית, לנסות ולבטל דליפות גז קטנות.

במזגני רכב שבהם יש מעט (או בכלל לא) צנרת גומי ויש בהם צנרת מתכת קשיחה, אז חלחול גז דרך דפנות הצנרת יהיו פחותות.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...