Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עד עכשיו נהגתי בליסינג כ5 שנים משעממות של מאזדה 323, מאזדה 3 ומאזדה 6 ופיג'ו 307 (האחרונה עולה על כל קבוצת שתיים לדעתי..).

בכל אופן - מעוניין לקנות רכב בתקציב של 100-120 אלף ובהתחלה פזלתי לעבור הרודסטארים שזה חלום מילדות (בן 26..) אבל כל מי שדיברתי איתו טוען שהMX5 והTT ברמת מחירים שאני מוכן להוציא הם יד 3 ומעלה עם הרבה קילומטרז' ועלות הטיפולים בעיות ותחזוקה יהיו אסטרונומים. כנראה שאותו כנ"ל גם לגבי הZ3.

1. האם מישהו מחזיק ברודסטאר ויכול לספר קצת על עלויות תחזוקה לעומת לדוגמא גולף 2000 או V5 או אאודי 1.8 או 1.8 T?

2. הכיוון לפיכך יהיה כנראה גרמניה כאשר אני מתלבט בין גולף 2000 או V5, או A3 1.8 או 1.8T.

מהסיבובים במגרשי מכוניות ודיבור עם מביני דבר עולה גם האופציה של A4 מנוע 2000 חבילות ספורט מנהלים, שהיא קצת יותר גדולה. נימוק נוסף לטובת הA4 הוא שניתן למצוא דגמים שלא נסעו עליהם צעירים שקרעו את הרכב והק"מ והמצב של הרכב טוב.

מה דעתכם?

3. האם יש עוד כיוונים למכוניות חצי ספורטיביות שלא קרעו אותם ואין הרבה בעיות שמצריכות מוסך?

פורסם

ב120000 ש"ח אתה יכול לקנות פיגו 407 v6 3000 סמ"ק 220 כ"ס גיר 6 הילוכים יפני מתלים אקטיביים מכונה באמת בליגה אחרת.מודל 05

פורסם

1. חומר למחשבה: ראוי לציין שקשיחות שלדה של רכב פתוח נמוכה משמעותית ביותר לאומת רכב עם גג מובנה.

2. אני דווקא ממליץ על A4, מדובר על מכונית סולידית, מאוד יפה לטעמי ובטח לא תהיה קרועה כמו גולף V5 ועוד מכוניות של ילדים עשירים שאבא רכש להם את הרכב ששימש לדריפטים, מרוצים ונסיעה בסגנון מהיר ועצבני.

3. מה דעתך על אלפא רומיאו כאופצייה? יש למשל 156 עם מנוע V6 2.5 וגיר ידני 6 הילוכים. יש 166 עם מנוע V6 3.0 שגם יש עם גיר ידני אבל רובן אוטומטיות (כמו גם 156 ידניות 2.5 לא יותר מידי נפוצות). מדובר על מכוניות מאוד יפות.

אולי תצליח למצוא אלפא GTV שמורה, רכב מדהים ביופיו לפי דעתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלפא זה חלום, אני עובר כל יום בבוקר ליד מגרש של אלפות ומפנטז על הGT והBERRA...

אבל שוב - מדובר להבנתי בעלויות אחזקה ומוסך תכוף.

הפיג'ו גדולה מדי לטעמי והקלאסה של אאודי מנצח כאן.

עוד הצעות?

כמה צריך לשלם על אאודי A4 מנוע 2000 עם חבילת מנהלים יד ראשונה ק"מ נמוך ~85 אלף?

פורסם

תלוי בשנה ...

משנת 02 (הדגם החדש) המחיר עולה משמעותית .

ב120K אפשר להשיג 04 לדעתי .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בתקציב הזה תיקנה סיאט לאון TFSI 2006

רכב חזק , יפה ועם הרבה אחיזת כביש , שווה.

אני קניתי אחת כזו ואני שמח כל יום מחדש...

פורסם
אבל שוב - מדובר להבנתי בעלויות אחזקה ומוסך תכוף.

הטיפולים של אלפא לא יותר יקרים מטיפולים של רכבים אחרים. חומרים מתכלים - המחירים דומים. בקשר לאמינות זה סתם סטיגמות לא מבוססות. אלפא רומיאו אמינה כמו כל רכב אירופאי אחר. הבעייה שבעלי רכבים כאלו אוהבים לקרוע אותן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בתקציב הזה תיקנה סיאט לאון TFSI 2006

רכב חזק , יפה ועם הרבה אחיזת כביש , שווה.

אני קניתי אחת כזו ואני שמח כל יום מחדש...

או שתנסה למצוא גולף TSI משומשמת. אני לא משוכנע שבתקציב. יותר יפה מבחוץ, הרבה יותר יפה מבפנים, אך פחות אוחזת.

הבעיה היא שלא פירטת מה אתה מחפש בדיוק...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כמו שאמרו לפני אתה צריך לפרט בדיוק מה אתה מחפש ברכב ,האם אתה רוצה רכב מנהלים, רכב ספורט או רכב ספורטיבי.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...