Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה לכולם.

אתמול הוצעה לי רכישת רכב בסניף של דוד לובנסקי. מדובר על סיטרואן קסארה XD 2 ידני, 2004, 145000 ק"מ, ישירות מליסנג של היבואן. המחיר שהם רוצים עליו הוא 37000 ש"ח כשהמחירון הוא 40000. הצרכים שלי מהרכב הם בעיקר אמינות וריכת דלק נמוכה, אני הולך לעשות איתו 35000 ק"מ בשנה הקרובה. השאלה שלי היא האם כדאי ללכת על זה? אום כן על מה לשים לב?

תודה רבה.

פורסם

למה אף אחד לא מתייחס אליי יש פרטים נוספים שאני צריך לתת? אולי אין לאף אחד ניסיון עם הרכב הזה והיבואן הזה. אנא מי שיכול לעזור אודה לו מאד.

פורסם

קסרה דיזל רכב מוצלח, חיסכוני, נוח (חשוב לנסיעות ארוכות), ביטוחים לא יקרים.

בקשר לרכב ספציפי:

145 אלף ק"מ ב 4 שנים -די הרבה אבל הגיוני לדיזל.

אני גם חושב ש 145 אלף בליסינג זה הרבה. בנוסף, הם מבקשים מחיר מחירון על הרכב (לאחר הורדת אחוזים על קילומטראז' ).

הם נותנים לך אחריות לכמה חודשים? אני יודע שלרכבי בנזין הם נתנו חצי שנה.

הבעיה שאין הרבה קסרות מ2004:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=30&SubModelID=275&FromYear=2004&UntilYear=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

אתה חייב לקחת את הרכב לבדיקה במכון שאתה תבחר ולדרוש מהם תיקון ליקויים שיתגלו בבדיקה.

אני אישית הייתי מחפש רכב עם פחות קילומטרים ולא מליסינג (אני יודע שקשה למצוא ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה רכב חסכוני בטירוף, נוח בטירוף, אמין מאוד (שלי לא עושה לי צרות).

יש לו שוק גרוע, כמו כל סיטרואן בערך.

הק"מ לא כ"כ גבוה, במיוחד בדיזל שמחזיק הרבה זמן.

שמור אותה אצלך, טפל בה במורשה - ואני אקנה אותה ממך בבוא היום במחיר מחירון 8).

לובינסקי טרייד היא חברה אמינה שנותנת שקיפות מלאה, ואפשר ללחוץ אותם לתקן את הליקויים שתמצא במוסכי הרשת שלהם.

בהצלחה.

• תוכן חדש...