Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום הנכבד,

אני סטודנט עני ומרוד, אבל הצלחתי לגרד תקציב של 30,000 פלוס עבור רכישת רכב. אחרי שירדתי מהגץ של יונדאי בגלל תצרוכת דלק אימתנית, קיבלתי הכוונה עבור הרינו קליאו B והדגמים שיש לה מאוד מוצאי חן בעיניי ולא קורעים לי את הכיס.

אתם ממליצים? מה טוב בה ומה רע בה?

ואם אפשר להשחיל עוד שאלה, מה דעתכם על רכישת רכב מסוכנויות רכב כמו AVIS, AUTOCENTER ודומותיהן? בתנאי המימון שלהן אני כן יכול להעלות את התקציב לרכישת אוטו מליסינג, השאלה אם זה בכלל כדאי.

בין העוזרים נכונה יוגרל שאסי מהסובארו ג'אסטי של השכנים :)

תודה רבה לכולם!

פורסם

שלום וברכה.

רנו קליאו מומלצת רק עם גיר ידני (ולא כתבת עם איזה גיר אתה מחפש).

הסיבה לכך בגיר AL4 הידוע כיקר לשיפוץ ועם סיכויים לא קטנים לתקלות.

החל מ-2001 מנוע 1400 סמ"ק (מומלץ)98 כ"ס 16V.

רכב מאוד נוח, בטיחות גבוהה. מתיחת פנים מ 2002

אני מאלה שמעדיפים רכב שמור מידיים פרטיות משנתון יותר נמוך

ולא מליסינג\ חברה, שלא ברור מי וכמה נהגו, ואיך התייחסו לרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה,

האמת שיש לי עדיפות גבוהה לגיר אוטומטי. על מה הייתם ממליצים בסדר הגודל של התקציב הנ"ל?

ולגבי הליסינג, ב AVIS הציעו לי שנתיים אחריות וספר טיפולים מלא, אני חושב שזה משדר אמינות פחות או יותר, הלא כן?

• תוכן חדש...