Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה גם, שאין צורך לראות.

צריך להרגיש...

חוכמה גדולה לדבר ככה כשיש לך I30

בוא תנהג בפוקוס ותתקרב לקיר בטון עם הפגוש במרחק של 3 ס"מ,נראה כמה זמן יקח עד תבצע את התמרון הזה.

בכל מקרה כמו שאמרתי הנושא של המכסה מנוע שלא רואים את קצה הרכב קיים כבר כמה שנים בכל המכוניות החדשות,בגלל תקני בטיחות של הולכי הרגל,עיגלו והעריכו את המכסה מנוע כדי לעשותו יותר ידידותי להולכי רגל,זה לא משהו שלא ניתן להתרגל אליו לאחר תקופה קצרה ביותר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חוכמה גדולה לדבר ככה כשיש לך I30

בוא תנהג בפוקוס ותתקרב לקיר בטון עם הפגוש במרחק של 3 ס"מ,נראה כמה זמן יקח עד תבצע את התמרון הזה.

בכל מקרה כמו שאמרתי הנושא של המכסה מנוע שלא רואים את קצה הרכב קיים כבר כמה שנים בכל המכוניות החדשות,בגלל תקני בטיחות של הולכי הרגל,עיגלו והעריכו את המכסה מנוע כדי לעשותו יותר ידידותי להולכי רגל,זה לא משהו שלא ניתן להתרגל אליו לאחר תקופה קצרה ביותר.

עם כל הצניעות - לא יקח לי יותר מאשר דקה ו7 שניות.

פורסם

טוב בוא נגיד שזה דיי מוזר כשאתה לא רגיל,אני עברתי מכריזמה שארוכה הרבה יותר מהפוקוס 5 דלתות שיש לי עכשיו,והייתה לי תחושה שאני לא מרגיש את הרוחב ואת האורך של הרכב במשך תקופה ארוכה,אולי בגלל שהוא חדש ולא רציתי שפשופים ומכות קטנות בכל מיני מקומות.

בכל מקרה בגלל מגבלות החנייה בבניין שאני גר בוא אני צריך להיצמד עם הפגוש לקיר בטון בטווח של 2 ס"מ אחרת יש בעיה לרכבים אחרים לצאת ולהיכנס,זה מתחבר למה שאמרתי קודם,נהגתי בI30 והתחושה של המימדים שם אחרת איכשהו אולי בגלל תנוחת ישיבה שונה בכיסא הנהג.

פורסם

מה גם אתה ער בשעות כאלה?

לדעתי אין קשר של ממש בצורת הישיבה.

נהגתי על המון רכבים, להרגיש את החלק הקידמי אף פעם אין בעיה, בניגוד לחלק האחורי.

אגב יש דגלים קטנים כאלה ששמים אותם על המשאיות הצבאיות - מקסימום אשיג כאלה...:-)

פורסם

אני ער כי אני בעבודה,הייתי מעדיף להיות בבית ולישון זה בטוח.

בכל מקרה דגלים שמים על משאיות או רכבי לימוד נהיגה,איזה מצחיק זה יראה אם אני אשים דיגלונים על הפוקוס החדשה שלי,ומה זה יעשה לאגו שלי :-D

פורסם
אני ער כי אני בעבודה,הייתי מעדיף להיות בבית ולישון זה בטוח.

בכל מקרה דגלים שמים על משאיות או רכבי לימוד נהיגה,איזה מצחיק זה יראה אם אני אשים דיגלונים על הפוקוס החדשה שלי,ומה זה יעשה לאגו שלי :-D

אבל אל תגיד לי שזו לא הצעה מדהימה, ועוד ב6 בבוקר...:-)

• תוכן חדש...