Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים רכשתי בשעה טובה את הרכב הראשון שלי סוזוקי איגניס שנת 2003.

הרכב נקנה מיד ראשונה ועשה בערך 73000 ק"מ. לאחר בדיקה הרכב נמצא במצב מעולה וחדיש למעט נזילת שמן בגיר

שטופלה בטרם הקנייה. עם קניית הרכב ורכישת הביטוח הותקן קודן ברכב לפי דרישתי. לאחר כשלושה ימי נסיעה נדלקה נורית המנוע ופנתי ישירות למוסך מורשה לאיתור התקלה. לטענת הנציג הייתה זו תקלה זמנית ונמצא כי "הכל תקין ברכב" ולכן נעשה איפוס בחיישנים. נאמר לי כי במידה והתקלה חוזרת יש צורך להחליף חיישן חמצן ובמידה ותחזור חלילה יש יהיה צריך להחליף חיישן נוסף וממיר קטליטי. על המחיר אני בכלל לא רוצה לדבר :shock:... לאחר 3 ימים נוספים נדלקה שוב הנורה פניתי למוסך והחלפתי חיישן חמצן...:-(

משיחה עם בעלת הרכב כשהנורה נדלקה לראשונה נאמר לי שלעולם לא נדלקה לה שום נורה ברכב. חיפשתי מידע בנושא זה אך לא מצאתי דבר, למעט בעלי רכב שעברו את אותם צעדים והתקלה נשארה. אינני מעוניינת להחליף חלק אחר חלק בלי סיבה.

אשמח לקבל ייעוץ בנושא אני אובדת עצות...:-(:-(:-(

לדברי החשמלאי במוסך נרשמו תקלות על הקשת קוד שגוי בקודן, ציינתי כי זה לא קרה מעולם...יש קשר בין התקנת הקודן לכל זה מאחר וזה השינוי היחיד שעשיתי עם הקנייה...במוסך טוענים כי אין קשר..

אשמח לכל תגובה

• תוכן חדש...