Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך את עזרתכם בהכרעה האם לקנות קדם מגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכל האודיופילים, ציודהוליקים ושדרוגפילים ברחבי הפורום

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=3196

אני מתלבט מאוד אם לקנות את המוצר או לא.

כסף זה לא השיקול במקרה הזה, יש את התקציב המבוקש.

אני אסביר למה כן ולמה לא.

נתחיל בלמה לא - מדובר כאן על נורות בשילוב עם טויוטה קורולה שנת 96. כידוע לכם, רכבים יפניים בייחוד בשנות ה90 שהם גם נמוכים מאוד, לא בדיוק מצטיינים בבלימת זעזועים ובנוחות, אני פוחד שהנורות ישברו.

עד כמה אתם חושבים שהמוצר הזה בכלל עמיד לזעזועים?

למה כן לקנות? כי מדובר כאן בקדם מגבר נורות שאמור לספק צליל שהוא הרבה יותר אופייני למגברי נורות, מדובר על צליל שהתווים בו נמשכים טיפה מעבר לזמן שלהם וזה נותן תחושה של "עושר" וגם "רוחב" בחלק מהמקרים ורוחב זה בדיוק מה שקצת חסר לי במערכת שלי.

האם אתם חושבים שזה אכן ישפר את הנושא או שברגע שהצליל יעבור דרך מגברי הטרנזיסטורים שלי הוא ישר יחתך חזרה לאיך שהוא נשמע היום?

אם יהיה שיפור? מה הוא אמור להיות?

זה הימור שאני מוכן לקחת, אני רוצה לדעת את הדיעות שלכם.

עוד סיבות לבעד ונגד?

תודה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אגדיר את זה כך : יש מגברי מנורות (והם מתחלקים לSET ולפוש פול) , יש מגברים טרנזיסטוריים , ויש מגברים הייברידים , שהם פרה מנורות והגברת יציאה טרנזיסטורית . הרעיון של ההייברידים , הוא לתת חלק מהסאונד של מנורות עם היכולת של הטרנזיסטורי לשלוט על באס .

יש הייברידים טובים ויש פחות טובים (הגנסיס מנורות למשל הוא הייברידי )

ועכשיו לנושא של בעד ונגד :

נגד

אני לא מאמין שעם פרה מנורתי כזה אתה תקבל הייבריד ששווה את ההשקעה

אם אתה רוצה הייבריד כמו שצריך , אתה צריך מגבר SS (טרנזיסטורי) טוב (גנסיס , זד אודיו) ופרה מנורות טוב (מילברט ) , רק שהמילברט עולה כ700-750 דולר

לענ"ד כול דבר אחר וזול הוא לא יתן את האיכות הסונית המבוקשת

בעד:

מילברט וגנסיס הוכיחו שניתן לשים מגבר מנורת ברכב , אני מאידך מסופק אם מישהו טרח לשים הגברת מנורות עם רכב כמו שלך , ולכן אני לא יודע אם יש להם נסיון . אבל אתה יכול בהחלט לשלוח להם אימייל ולשאול אותם

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המממ אם אני אקנה אז זה יהיה את הסאונדסטרים, אבל אין לא להם ולא לחברה המוכרת אינטרס לאמר לי את האמת כיוון שהם רוצים למכור.

או קיי - נרשם, לבינתיים הנגד מתחזק.

עוד דיעות?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין גדול בקדמים למיניהם, מה שכן, פעם אחת שמעתי מגבר מנורות ביתי = והתאהבתי בסאונד "החם" הזה שהוא מפיק.

אדי, אני לא מאמין שיש כאן בארץ בן אחד שיש לו נסיון עם המכשיר הספיציפי הזה,

כמו שהבנתי אתה קונה אותו פיזית בארה"ב?

אם אין לך בעיה של תקציב: אתה תהיה שפן הנסיונות שלנו :biglaugh:, אני הייתי לוקח את הסיכון וקונה.

מקסימום תבנה לו איזה קופסה מאווררת עם בולם זעזועים (ספוג לדוגמה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע אני יכול לומר מנסיון עם קדם של אודיו פידלטי לבית ... שהוא לא יהיה טוב לרמקולים לייד בק כמו מוראל שיש לך...

לוופר בטוח הוא לא יהיה טוב, לטויטר החדש שלך כן וגם לדום מיד .. שמע סה"כ זה עניין של סכום פעוט, לגביי התקנה תשאיר לי את הפתרונות אני אספק לך אותם....

אני הייתי הולך על זה ... אם אתה לא שומע אלקטרונית וכו....

אם אתה רוצה לשמוע מה קדם מנורות עושה על ריבונים של 130 CM אתה מוזמן לשלוח ה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה מתן.

לגבי להיות שפן נסיונות אני די בטוח שזה הימור לא רע בכלל ולא זו הבעיה.

הבעיה העיקרית שלי היא הפגיעות של הנורות.

בטויוטה שלי יש חריץ מיוחד לחצי דין ככה שהקדם יחליף את האקולייזר שגם ככה כרגע פועל כקדם מגבר בעצמו ולא בדיוק משמש כאקולייזר, לפעמים קצת כדי להוסיף או להרגיע את הטוויטרים אבל אני לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שנגעתי בזה.

ולגבי המידבאסים - הם לא כל כך לייד בק כמו שזה נראה כי הם לא עובדים על קרוס של מורל, הם עובדים על אודיו קונטרול והוא גורם להם להיות קצת יותר פתוחים ופאנצ'יים (קצת הרבה יותר) מה גם שהקיקר עושה עליהם עבודה טובה.

אתה צריך לשמוע את הסאונד ברכב - הוא שונה לגמרי - לטובה.

הבעיה היא שהמפגש הקרוב נוחת על תאריך בעייתי וגם אם אני אגיע שזה אם מאוד גדול, אז זה לזמן קצר מאוד.

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...