Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עברתי היום באדום בטעות. מישהו יודע אם יש פה מצלמה?

*Ronen*
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

היום עברתי בטעות באדום.

הסיפור הוא כזה:

נסעתי מאחורי מסעית גדולה ולא ראיתי את הרמזור בכלל, הוא עבר בכתום ואני עברתי באדום מלא.

צירפתי פה מפות עם האיזור מסומן באדום, מישהו יודע אם יש מצלמה בצומת הזאת?

היה חושך בחוץ ושמעתי שאם המצלמה מצלמת אז רואים את הפלאש, לא ראיתי פלאש וגם מי שישב איתי לא ראה.

תודה,

רונן

untitled.JPG

untitled2.JPG

untitled3.JPG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון אישי כאשר המצלמה מצלמת אתה רואה פלאש לבן בעצמה במראה האחורית כשהיא מנסה לקלוט את המספר לוחית שלך , אם זה היה לילה ולא הבחנת בפלאש מהמצלמה אז כנראה שהיא אינה תקינה או שאין שם בכלל מצלמה , אין למדינה תקציב להציב בכל רמזור מצלמות , חצי מהרמזורים בסביבה שלי ללא מצלמות או אינם תקינות בכלל..

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם היה פלאש, היית מבחין בו, לא רק במראה. היית רואה מקדימה הבזק גדול לבן. זה פלאש חזק. לא מפספסים את זה.

בקשר לאדום, בפעם הבאה שים לב לא להיתקע מאחורי משאית, זה הרי ברור שהרמזור יתחלף כשאתה תקוע מאחוריה, חוק מרפי.

Xbox12341

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיון אישי כאשר המצלמה מצלמת אתה רואה פלאש לבן בעצמה במראה האחורית כשהיא מנסה לקלוט את המספר לוחית שלך , אם זה היה לילה ולא הבחנת בפלאש מהמצלמה אז כנראה שהיא אינה תקינה או שאין שם בכלל מצלמה , אין למדינה תקציב להציב בכל רמזור מצלמות , חצי מהרמזורים בסביבה שלי ללא מצלמות או אינם תקינות בכלל..

אוקיי, תודה.

אז כנראה שלא צולמתי כי לא ראיתי שום פלאש או משהו שדומה לזה.

מה הבעיה לחזור לאותה הצומת ולבדוק אם רואים מצלמה?

הבעיה היא שזה קצת רחוק ממני... 40 ק"מ..

אני הולך להיות שם בסביבה ביום ראשון אז אני יבדוק כבר.

אם היה פלאש, היית מבחין בו, לא רק במראה. היית רואה מקדימה הבזק גדול לבן. זה פלאש חזק. לא מפספסים את זה.

בקשר לאדום, בפעם הבאה שים לב לא להיתקע מאחורי משאית, זה הרי ברור שהרמזור יתחלף כשאתה תקוע מאחוריה, חוק מרפי.

אחלה... אז לא צולמתי..

וכן... משאית כמובן :-D

אני את הלקח שלי למדתי...

שמרו על עצמכם 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק אותו מקרה קרה לי לפני שבועיים, עברתי אחרי משאית והרמזור התחלף לאדום, לא היתה מצלמה, אבל כן היתה ניידת שעצרה אותי בצד.

ציפיתי כבר לגרוע מכל, אבל למרבה הפלא אחרי שהודתי בפני השוטר שחציתי באדום, הוא וויתר לי ואמר לי לשים-לב בפעם הבאה.

מי אמר שאין שוטרים טובים, או אולי מוזרים.. תחליטו אתם :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא זה החטא על פשע - אלא זה שהם לא חושבים על הרמזור כשהם עוברים צומת אלא נוסעים אל אוטומט - בדיוק כמו אנשים שיוצאים מצומת כי יש להם ירוק אבל לא מסתכלים על הרכב שלא מספיק לבלום מצד שמאל והורג אותם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק אותו מקרה קרה לי לפני שבועיים, עברתי אחרי משאית והרמזור התחלף לאדום, לא היתה מצלמה, אבל כן היתה ניידת שעצרה אותי בצד.

ציפיתי כבר לגרוע מכל, אבל למרבה הפלא אחרי שהודתי בפני השוטר שחציתי באדום, הוא וויתר לי ואמר לי לשים-לב בפעם הבאה.

מי אמר שאין שוטרים טובים, או אולי מוזרים.. תחליטו אתם :wink:

נסעתי עם אבא שלי לפני שבועיים, אבא שלי נהג, הגענו לצומת עם תמרור עצור ואבא שלי לא שם לב ולא עצר בכלל, ובדיוק שם היה שוטר שמחכה בצד ועוצר את כל אלה שלא עוצרים בעצור.

השוטר עצר אותנו בצד, אבא שלי ביקש סליחה על זה שהוא לא אותת כשפנה.

השוטר אמר לו שזה לא העניין ושלא עצר בעצור.

אבא שלי אמר לו תשמע אין לי עבירות קודמות, אני מבקש סליחה.

השוטר אמר לנו סעו לשלום.

אני גם הייתי בשוק שיש שוטרים כאלה... היה ממש מוזר... 8)

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זכור לי שדווקא יש מצלמה שם,

אבל אם אף אחד לא ראה פלאש,

(זה די חזק, בדרך כלל)

כנראה שאין לך מה לדאוג.

טעית, לא נורא, קורה, יהיה בסדר, סע לשלום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא זה החטא על פשע - אלא זה שהם לא חושבים על הרמזור כשהם עוברים צומת אלא נוסעים אל אוטומט - בדיוק כמו אנשים שיוצאים מצומת כי יש להם ירוק אבל לא מסתכלים על הרכב שלא מספיק לבלום מצד שמאל והורג אותם.

אתה יודע שאין יותר מדי מה לעשות נגד זה. למוח האנושי יש נטייה לעבור לאוטומט בביצוע פעולות רוטיניות. בגלל זה כולם מכינים קפה לאחרים כמו שהם מכינים לעצמם. כאן מערכות התראה "שמדברות" עם הרמזור יעזרו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתמול בדיוק זה קרה לאימא שלי שניידת מצד ימין שלנו. והיא נצמדה לרכב פרטי לא משאית ולא אוטובוס.

היא בכלל לא שמה לב שהיא עברה באדום. השוטר עצר אותנו בצד ביקש רשיונות רכב ונהיגה.

ישב 5 דק' בניידת בסוף בא בריצה אמר שלפעם הבאה תיזהר, כי זה לא עניין של אדום זה עיניין של חיים ומוות אם לא שמים לב שעוברים באדום. היתנצל שיש לו מקרה ורץ לניידת ויצא בפירפור ונעלם באופק.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסעתי מאחורי מסעית גדולה ולא ראיתי את הרמזור בכלל, הוא עבר בכתום ואני עברתי באדום מלא.

במידה והייתה מצלמה פעילה על אותו רמזור, היית מבחין בפלאש(פעמיים), אי אפשר לא להבחין בהבזקים, וגם באור יום מבחינים בהם.

לכן אם לא ראית הבזקים סימן שלא צולמת ואין מצלמה.

המלצה שלי אליך היא לנסות ולהמנע מלהתקרב למשאיות בצורה שבה התקרבת זה יכל להציל את חייך.

בפורום אחר בו אני גולשת שיתף אותנו אחד הגולשים (Fazerdot) במקרה שבו הוא היה עד לכך שצמיג של משאית התפוצץ במהלך נסיעה בכביש 6, ורצועת הגומי התעופפה לה היישר למכסה המנוע של רכב שנסע מאחוריה והסב לה לנזקים, במקרה הזה לא היו נפגעים בנפש.

נסיעה טובה ובטוחה לכולנו

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...