Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנתי פנסים אחוריים מאיביי ו....

bmw ricer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שילמתי כרגיל בדקה שהזמנתי את הסכום שהוא xxx$. כמובן שקיבלתי מייל מפאי פל שמאשר את התשלום, באיביי גם צויין שהכל שולם. המוכר שלך לי מייל ששילמתי לו ושהוא מודה על הקניה ואז אמר שיהיה איזה fixed price למשלוח. המשלוח במקור היה 45 דולר לישראל- שאלתי במפורש וזה מה שהיה רשום בעת הקניה באיביי. עכשיו הוא שלח לי בקשה בפאי פל לתשלום של 25 דולר נוספים. בנתיים שאני מחכה לתשובה ממנו, מה פשר הבקשה ל25 דולר האלה שלא צויינו והולקחו בחשבון בעת הקניה, רציתי לישאול מה לעשות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפנות להנהלת איביי ולספר להם את הסיפור.

היה לי קטע כזה, "סגרתי" עם מישהי עסקה על סמל של ביואיק ובמקום 7 דולר משלוח,

היא פתאום רוצה 15 דולר על המשלוח. (הסמל עצמו עלה דולר).

אחרי שלא ענתה למיילים פניתי להנהלה/תמיכה טכנית והם אמרו שהמשתמש לא רשום יותר כפעיל וככה זה נסגר.

תבדוק מה קורה במקרה שלך...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא אומר שזה לתושבי ארצות הברית וקנדה בלבד ואומר לי ליקרוא בעיון את הכל מחדש...ואני רואה בוודאות שרשום שמשלוח לישראל -45 דולר. וזה מה ששילמתי קודם בעצם. גם לפני שהזמנתי שאלתי כמה עולה משלוח והופיע האופציה של ישראל ב45 דולר....

לא יודע אם אני אפנה לאיביי עם זה, אני פשוט מעדיף לא להזמין בעתיד שום דבר ממנו. לא רוצה להרוס לאף אחד את הפרנסה בגלל 85 שקל אבל קצת מרגיז העיניין.

שלחתי לו עוד מייל ניראה אם זה יפתר עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תוכל לשים לינק למכירה כדי שנראה בעצמנו מה כתוב בדיוק... נוכל לעזור יותר בעניין אם אתה צודק או לא

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מה שהוא רשם לי...

Our International shipping rates include AK, HI, GU, VI, PR, PO Boxes, Military address/base, APO/FPO and Canada. Larger items (Such as bumper lip spoilers/Body kits) may incur additional S/H fees if delivered outside of the continental U.S.-Please confirm before bidding.

וזה מה שרשום במכרז הצפציפי באיביי

To Israel -- US $45.00

Standard Int'l Flat Rate Shipping

Service to Israel

(more services)

מי צודק?

לינק:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&viewitem=&item=170231741559

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המינימום שנדרש מקוני איביי הבנה בסיסית באנגלית.

משלוח בינלאומי ל"שלוחות" האמריקאיות כגון פורטו ריקו הוואי ובסיסים אמריקאים...

delivered outside of the continental U.S.-Please confirm before bidding

לגבי שאר העולם, נא לוודא עם המוכר עלויות.

שלח לו את הכסף...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מבין אנגלית טוב מאוד. הבנתי מה רשום שם. העיניין הוא ששאלתי אותו אם הם שולחים לישראל ואז אחרי כמה שעות הופיע האופציה של ישראל ב45 דולר משלוח. רק אחרי שקניתי הוא ציין בפני שזה עוד 25 דולר. ניראה לי שלא קראת את ההודעה הקודמת שלי עד הסוף...

שילמתי לו את ה25 דולר עוד היום בבוקר....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה אמור לשלם 64$+45$

אם הוא אומר לך שהוא לא מוכן לעשות לך את זה במחיר הזה תגיד לו שאתה משאיר פידבק שלילי.

עכשיו תראה איפה אתה מככב: מוכרים יכולים להשאיר רק פידבק חיובי או לא להשאיר פידבק בכלל, ככה הוא לא יקלקל לך את השם הטוב.

לדעתי הלחץ שתשים עליו בנוגע לפידבק ישכנע אותו לשלוח במחיר הנקוב - 109$, אם לא תגיש תלונה באמצעות אתר PAYPAL לקבלת כספך ששולם עד כה חזרה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון מאוד. אם אתה יודע מה ראית ומה קראת, עמוד על שלך.

אל תשלם כלום ותנופף בפידבק שלילי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא כבר שילם! חבל...

לי היה מקרה הפוך, התבקשתי לשלם 15$, כשהחבילה הגיעה אליי ראיתי שהמשלוח עלה רק 4 ומשהו, אז ביקשתי הסבר, וקיבלתי 8$ חזרה לחשבון הבנק, אחרי קיזוז זמן עטיפה+גיחה לדואר. זה שירות! :)

לדעתי, לא היית צריך לשלם. אתה מתבסס על המחשבון שהוא פירסם. בעיה שלו.

משכנתא זה קל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע אם אני אפנה לאיביי עם זה, אני פשוט מעדיף לא להזמין בעתיד שום דבר ממנו. לא רוצה להרוס לאף אחד את הפרנסה בגלל 85 שקל אבל קצת מרגיז העיניין.

אף אחד לא יצטרך לחפש עבודה חדשה בגלל שביקשת לברר את העניין.

אחרי עשרות קניות באיביי אני די בטוח שהייתי חושב כמוך. אין סיבה שלא.

אם היית לא מוותר סביר להניח שהוא היה יורד מזה.

אגב למרות שהוא POWER SELLER הפידבקים שלו לא הכי חזקים. סה"כ 95 אחוז זה בסדר, אולי אפילו נמוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...