Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים

הרכב מסוג סיויק 2002

לאחר שניתקתי מצבר וחיברתי אותו שוב בשל תקלת חלון שנפתרה ע"י ביצוע התהליך הזה החלה

לדלוק מנורה בקרת מנוע הכתומה

לאחר שהייתי בארז חיפה בדקו לי בעזרת מחשב נייד את המחשב מנוע ומצאו בתחילה חיישן חמצן תקול

לאחר איפוס מחשב הרכב ובדיקה מחדש לא נמצא כלום

נסעתי מאז 600 ק"מ והמנורה לא נדלקה

היום שוב נדלקה המנורה הכתומה הנ"ל

אציין כי מבחינת צריכת דלק הרכב עשה לי 1 ל16 במהירות 90

בעיר עם מזגן זה כבר 1 ל8

כך שיוצא בערך מעורב 1 ל 12

הטיפול הבא של הרכב עוד כ4000 ק"מ

הרכב עשה 86000 ק"מ

שאלתי היא:

האם במידה וחיישן חמצן אכן תקול ואני ממשיך לנסוע עם הרכב עד מועד הטיפול הבא זה עלול לדפוק לי משהו במנוע או בממיר,או בכלל חיישן אחר?

היה ואבצע בדיקת גזים ויצא תוצאה תקינה האם ניתן לשלול חיישן חמצן ובכלל האם תקלה זו נפוצה ברכבים אלו?

בנוסף האם ניתוק מצבר ל15 דקות מאפס את מחשב הרכב?

תודה למשיבים

פורסם

יש להתחבר שוב עם סורק ולבדוק את קוד התקלה ולהתייחס בהתאם.

לא אמור להגרם נזק בזמן קצר, לכן יש לגשת למוסך בהקדם.

כאשר המנוע אינו פועל כמיטבו, יתכנו נזקים שיגרמו לאורך זמן, והכל תלוי בסיבה (קוד ומהות התקלה).

תערובת עשירה לא טובה למנוע ולממיר, תערובת ענייה בבעיות אחרות וקיימות.

בקיצור, הזול יוצא בסוף יקר, אז, סע למוסך וטפל בבעיה.

לגבי ניתוק המצבר, אינני מאמין כי 15 דקות יבצעו איפוס, אולם, כאחד שעבד עם סקנרים, מעולים לא ניסיתי איפוסים מסוג זה, למעט ברכבים בהם אלה ההוראות (ניתוק מצבר לזמן מסויים ו/או בשילוב פעולה אחרת), בכל אופן, אלה אינן הוראות האיפוס של הונדה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...