Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמועות שהגיעו לאוזני מכמה מכרים אמרו שמטאליקה מתכוונת להגיע להופעה בארץ לקראת סוף השנה הנוכחית.

האם מישהו יכול לאמת זו?

תודה :)

!AWDSOME

פורסם

הלוואי וזה יקרה

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
מבחינתי מטליקה כבר לא קיימת משנת 1991 (האלבום השחור)

כל מה שהם עשו מאז, זה פשוט גועל נפש

טוב שיש מספיק אנשים שלא חושבים כמוך :)

אני מסכים שאלבום כמו האלבום השחור לא שמעתי אצל אף אחד, כולל מטאליקה, אבל עדיין אני מאוד נהנה ואהנה מהמוזיקה שלהם (להוציא את האלבום האחרון, שהוא באמת היה מוזר).

פורסם

עדיין הופעה זה הופעה, במיוחד שזה מטאליקה.

אני הייתי בהופעה שהייתה בראשל"צ בשנת 2000, היה מדהים, אומנם זו הופעה ראשונה ויחידה שהייתי, האפקטים שהיו בשיר ONE, היה שווה כל שקל, בזמנו הכרטיס עלה 200 שקל כולל הופעת חימום של היהודים(היה סתם מיותר).

היום אני מעריך שכרטיס יעלה מעל 300 לפחות, מבחינתי אני עדיין הולך להופעה הזו, אפילו שזה יהיה במקום יותר קטן (היכל נוקיה).

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
טוב שיש מספיק אנשים שלא חושבים כמוך :)

אני מסכים שאלבום כמו האלבום השחור לא שמעתי אצל אף אחד, כולל מטאליקה, אבל עדיין אני מאוד נהנה ואהנה מהמוזיקה שלהם (להוציא את האלבום האחרון, שהוא באמת היה מוזר).

איך אפשר להנות מהדברים האחרונים שמטאליקה עשו?

אפשר להנות מכל האלבומים עד האלבום השחור. כל השאר אפילו לא שווים את המאמץ שלהוריד אותם.

מחכה לאלבום החדש, ומקווה לטוב. למרות שכבר התייאשתי מהם, היו מעולים, לא הפסיקו בזמן וחיפשו לעשות עוד כסף, חבל.

לא הולך לזה, מקווה ללכת לפסטיבל בקיץ, מישהו הולך? (אופת', משוגע, דארק טראנקוויליטי, דיסטורטד ועוד כמה)

פורסם

אני בפנים לא משנה מה!

תראו להקות כאלה עד שהן מגיעות לארץ לא כדאי לפספס!

אני עד היום מתחרת שפספסתי את סקורפיונס.

ומטאליקה באמת נהרסו קצת מאז...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

השאלה הנשאלת: איך\איפה משיגים כרטיסים לפסטיבל מטאל באוגוסט ולמטאליקה(ואולי גם לדיפ פרפל)?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אני הייתי בהופעה שהייתה בראשל"צ בשנת 2000, היה מדהים

אכן היה מדהים, במיוחד כשנכנסים בחינם :wink:

באותה שנה גם RATM הגיעו לארץ להופעתם השנייה, זו ההופעה שהכי נהניתי בה מעולם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
איך אפשר להנות מהדברים האחרונים שמטאליקה עשו?

אפשר להנות מכל האלבומים עד האלבום השחור. כל השאר אפילו לא שווים את המאמץ שלהוריד אותם.

מחכה לאלבום החדש, ומקווה לטוב. למרות שכבר התייאשתי מהם, היו מעולים, לא הפסיקו בזמן וחיפשו לעשות עוד כסף, חבל.

לא הולך לזה, מקווה ללכת לפסטיבל בקיץ, מישהו הולך? (אופת', משוגע, דארק טראנקוויליטי, דיסטורטד ועוד כמה)

חבל שאתה מלכלך על כזו להקה גדולה.

כל להקה היום ממוסחרת, לצערי.

פורסם

גם אני הייתי בהופעה של מטאליקה באמפי בראשל"צ ב-1999 אגב (לא ב-2000) והיה מטורף לגמרי!!

ולא יכול לחכות יותר מאז עד שיגיעו כבר סוף סוף שוב והלוואי שאכן יגיעו, מצפה לכך ולדיסק החדש בכליון עיניים ואוזניים! 8)

חבר'ה, זה לא משנה מה הם הוציאו אחרי 91', מטאליקה נשארת מטאליקה! ואגב לדעתי גם בדיסקים שאחרי הדיסק השחור היו שירים לא רעים בכלל בלשון המעטה (אולי היו כמה נפילות אבל זה קורה לכל הלהקות הגדולות!)

לדעתי המילה "התמסחרות" כמו שהזכירו פה לא באה כ"כ בד בבד עם מטאליקה כי הרי ידוע לכולם שממש לא חסר להם כסף וגם לא מעריצים ולדעתי הם פשוט לא מוכנים לרדת מהבמה ולאכזב את מליוני המעריצים הגדולים שאני אחד מהם

וטוב שכך כי ההופעות שלהם עד היום חזקות במלוא מובן המילה והם פשוט רוצים שידעו שהם עוד פה חיים ונושמים והם מראים זאת בגדול!

ואגב- למתלוננים על השירים שאחרי 91', בהופעות שלהם הם מבצעים בעיקר את השירים הגדולים כשרובם הם לפני 91'

ומבצעים אותם כמו שצריך! אז תנו כבוד חבר'ה!

הבה נקווה שאכן יגיעו בספטמבר ויעשו לנו את ההופעה של החיים!!!

ניפגש בהופעה.. 8)

"And Justice For All..."

פורסם
השאלה הנשאלת: איך\איפה משיגים כרטיסים לפסטיבל מטאל באוגוסט ולמטאליקה(ואולי גם לדיפ פרפל)?

לפסטיבל ניתן להשיג בUFO בדיזינגוף סנטר ליד שער 6 (אם נשארו להם) ובמטאלשופ, שלדעתי בפרישמן, לא כל כך סגור על זה.

לדיפ פרפל אני ממש רוצה. באתמ מאיפה משיגים.

ואני לא אומר שמטאליקה לא יודעים לנגן/ לבצע. אני אומר שהאלבומים שלהם מאכזבים. בין היתר התופים שנשמעים כמו סירים

• תוכן חדש...