Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב משפחתי-150K

ido2309
שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אשמח לקבל עזרה והכוונה שכן אני ממש לא מבין בתחום.

לרגל העובדה שהמשפחה עומדת להתרחב (טפו טפו :),

אשמח לקבל המלצות לרכב משפחתי בתקציב הנ"ל.

אין לי מושג אם עדיף חדש או משומש וגם לא ממש משנה לי.

הצרכים החשובים ביותר הם בטיחות ותא מטען גדול.

אישתי רוצה ג'יפ,אבל אני חושב שבתקציב הזה היא תקבל דגם צעצוע לא?

לי אין העדפה ספציפית.

מחכה לקרוא את תשובותיכם,

עדו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

מיניוואן או רכב מנהלים?

במנהלים הייתי דווקא בודק את האקורד החדשה שהתחילה לצאת כבר לכבישים...

בקשר למיניוואנים יש 2 אופציות

מאזדה 5 והונדה FR-V

אומרים שה FR-V עדיף...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפורד מונדאו הכי מומלצת,דגם טרנד עולה 149K ומגיע אם 7 כריות אוויר וכל אביזרי הבטיחות הדרושים!

לגבי גיפ,דווקא יש את היונדאי טוסון שעולה 147K.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי אני טועה, אבל אם זכור לי אין כרגע אספקה של מונדאו בארץ.

היא תתחדש רק בעוד כמה חודשים בגלל מחסור במלאי.

אם אכן זה המצב ניתן לשקול בחיוב b4 או vw ג'טה עם מנוע 2.0fsi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה טועה, כי אתה לא שם לב שמדברים על יד שנייה. זה אומר שיש כבר בארץ.

אפשר לשקול כל אופצייה, אבל כדאי שזה יתקרב לפחות במשהו למונדאו.

Omnia mea mecum porto

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חייב להעיר לעניין המונדאו, דבר שלא תמיד חושבים עליו. אם אתה גר באזור צפוף ומאותגר-חניה (תל אביב) תחשוב אם אתה צריך את כל האורך של המונדאו. יש לי שכן שסובל מהעניין הזה, עושה כל ערב סיבובים ארוכים ארוכים עד שמצליח למצוא מקום חניה. וגם כשאשתו מפנה את החניה של הבניין והוא נכנס לחצר, זה לא פשוט, מסתבר שכשתכננו את החניה בין עמודים בבניינים תל אביביים לא תמיד חשבו על מכונית באורך של מונדאו... סתם נקודה למחשבה.

אישית, אילו הייתי חובב פורד בעל הדרישות הנ"ל ולא מנסה לעשות רושם, הייתי לוקח פוקוס 2.0 ברמת הגימור הגבוהה, שזו מכונית מצויינת, ונהנה גם מהוצאות תחזוקה נמוכות יותר.

עוד אופציה מעניינת למתלבטים בין סדאן לג'יפ - ניסאן קשקאי, לא ממש ג'יפ אבל "משפחתית מורחבת לגובה" נראית לא רע, ועפ"י הביקורות מכונית נוחה ואיכותית, וגם לא לגמרי עגלה. דגם הנעה קדמית (שהוא זריז יותר ועדיף לרוב הצרכים) עומד בתקציב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה בהחלט מועיל להבין ממבקש ההמלצות יותר על צרכיו לפני שניתן להמליץ על רכבים ספציפים.

כמה נפשות יידרש הרכב לשנע ?

מה הק"מ השנתי הממוצע ?

האם מדובר בנסיעות עירוניות או בין עירוניות ?

בקיצור קצת יותר הכוונה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי!

קודם כל תודה לכל המגיבים והמייעצים,לא ציפיתי לתשובות כ"כ מהר.

אני אפרט קצת יותר כפי שנאמר פה מעליי:

אינני גר בתוך ת"א\עיר גדולה אחרת ולא ישנה בעיית חנייה אצלי.

הרכב יצטרך לשנע בסה"כ 3 נפשות, על זה כל העניין :)

היום,אני עם רכב 3 דלתות וזו לא אופצייה בשבילי להישאר כך. (גם ככה הגיע הזמן להחליפו)

ק"מ שנתי?

בין 20 ל-25 אלף,רובם בנסיעות בין עירוניות.

אישית, אילו הייתי חובב פורד בעל הדרישות הנ"ל ולא מנסה לעשות רושם, הייתי לוקח פוקוס 2.0 ברמת הגימור הגבוהה, שזו מכונית מצויינת, ונהנה גם מהוצאות תחזוקה נמוכות יותר.

אממ,לא הבנתי את כוונתך בלנסות לעשות רושם?לקחת מנוע 2.0 זו מעין התפשרות?

עוד אופציה מעניינת למתלבטים בין סדאן לג'יפ - ניסאן קשקאי, לא ממש ג'יפ אבל "משפחתית מורחבת לגובה" נראית לא רע, ועפ"י הביקורות מכונית נוחה ואיכותית, וגם לא לגמרי עגלה. דגם הנעה קדמית (שהוא זריז יותר ועדיף לרוב הצרכים) עומד בתקציב.

אכן נראה מעניין!

גם כן ילקח בחשבון.

נכון לעכשיו אני רואה הרבה נקודות חיוביות למונדיאו ולא שמעתי עדיין מה הצדדים השליליים של רכב זה.

מהם?

עוד דבר,

הרכב יישאר אצלנו כ-6,7 שנים,אם זה משנה משהו בהמלצות בכל הקשור לאמינות וכו'.

המון תודה לכולם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשקאי ומונדאו שניהם מכוניות דיי חדשות ואי אפשר להגיד שום דבר לגבי אמינות כרגע.

אם בפוקוס עסקינן מדובר ברכב ללא בעיות אמינות מיוחדות

הייתי ממליץ לך בחום על הפוקוס אם מדובר ב 3 נפשות בלבד,תכלס אתה יכול גם לקנות סופר מיני ולהסיע 4 מבוגרים לנוחות.

פוקוס חדשה 2 ליטר מאובזרת עם מנוע 2 ליטר עולה 137000 לפני רישוי,ולפי החישוב הזה נשאר לך עוד הרבה מאוד כסף לדלק.

כשמדובר בבין עירוני מדובר ברכב חסכוני,נוח ובטיחותי ביותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מצטרף לזה שמעלי וממליץ בחום ללכת על הפוקוס, הייתה למשפחה שלי פוקוס 1.6 אוטו טוב בהחלט, אומנם הרכב קצת זולל דלק, אבל עלות האחזקה שלו מאד נוחה וכך גם הטיפולים בו, כך אחד שהוא מאובזר ותהנה מכל רגע :-), אם תיקח את הרכב הזה גם תקבל אוטו משפחתי וגם רכב מהנה לנהיגה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על תשכח שהשברולט היא רכב אמריקאי שמיוצר עם מנוע חזק והרכב בנוי לנסיעות של ימים בכבישים הארוכים של ארה"ב הברית, אין ספר שזהו רכב בעל תמורה גבוה אך זה לא מתאים לבחור שמעוניין לעשות בין 20-25 אלף ק"מ בשנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...