Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי לבחור צעיר ב15K

v-tech
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום אני בן 19 מעוניין לקנות רכב שמתאים לצעירים, נוח לאחזקה מבחינת ביטוח, ואמין, הסכום שעומד ברשותי הוא 15K איזה רכב אוכל לקנות? (רצוי שיהיה ספורטיבי).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ספורטיבי לא תקנה בכזה תקציב, ומכוניות ספרוט לרוב לא קלות לאחזקה.

היתי ממליץ לך ללכת על הדיאטסו אפלאוז נחשב לרכב אמין, יש עוד ברשימה:

ניסאן סאני, סוזוקי סוויפט.

ולהבא תרשום יותר פרטים, כמו איזה גיר אוט' או ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה אפשרי אבל תקח בחשבון שהקליאו RSI היא לא ממש קלה לאחזקה ויש לה בעית אמינות,

בקשר לאיביזה זה נחמד, אבל גם אם האמינות ממש חשובה לך לא היתי ממליץ ללכת על הרכבים האלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Slava RC אמר פה משהו מאוד חכם , שכנראה לא שמת לב אליו :

"אבל תקח בחשבון שהקליאו RSI היא לא ממש קלה לאחזקה ויש לה בעית אמינות,

בקשר לאיביזה זה נחמד, אבל גם אם האמינות ממש חשובה לך לא היתי ממליץ ללכת על הרכבים האלה."

אם אתה רוכש רכב ב 15K , אני אישית ממליץ ללכת על רכב יפני כשודגמת הדייהטסו שרייד (ידנית , מניסיון האוטומטית זוללת יותר דלק) , סוזוקי סוויפט , פיאט פונטו (יותר קלה וזולה לאחזקה) , דייהטסו אפלאוז , ניסאן סאני .

נכון , הפיאט פונטו שהזכרתי אינה יפנית , אבל מספר אנשים שאני מכיר אמרו לי שהרכב לא מראה בעיות מיוחדות .

אני אישית חסיד של יפניות , כי הן זולות לאחזקה ואמינות ביחס לצרפתיות שדורשות תשומת לב מיוחדת .

לי יש את הדייהטסו שרייד האוטומטית , אני מטפל בה פעם בשנה טיפול גדול ולאחר מכן יש לי שנה שלמה של שקט נפשי , בלי כניסות חוזרות ונשנות למוסכים .

זו אחת הסיבות שבגללה כדאי לרדת בשנתון ולרכוש יפנית .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא מה זה ספורטיבי בשבילך?

אתה מחפש ביצועים בקו ישר, מראה ספורטיבי, יכולת לתקפוף סיבובים או יכולת לטפס על הרים מסולעים?

בכל מקרה צריך להיות לך ברור שבעבור כל אחד מהאופציות הנ"ל תצטרך לשלם מחיר כבד בתחזוקת הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי פתיחת שרשור הזה, היה כדאי לעשות חיפוש, בערך פעם בשבוע יש את אותה הודעה כמו שלך.

רכב "ספורטיבי" במחיר כזה, זה יהיה רכב שחוט שדורש עוד 10-15K ביישור קו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלא אם כן הוא רוצה לשחוט אותו עוד יותר,ולהוסיף עוד יד בבעלות של הרכב.

הייתי ממליץ לך לחפש הונדה סיויק שנת 90-91 במצב טוב.

או שנת 92 ומעלה אם יש לך כסף ליישור קו כי רובן במצב לא טוב בכלל.

קליאו RSI במצב טוב ואחרי ישור קו לא סתם עולה כ10K מעל המחירון.

יש לציין שברכבי ספורט החלקים יקרים יותר,

פחות זמינים (אולי בגלל חלק תצטרך להיות כמה ימים בלי האוטו ולחכות עד שהוא נשלח מחו"ל).

חלקים לרוב מקוריים אין חלופי לכן יקר יותר משמעותית,ולא רק פי2.

ביטוח יקר יותר.

אחזקה וטיפול זמן קצר יותר מרכב רגיל.

ועוד משהו,RSI זה בכלל לא ספורטיבי :roll:.

עצה קטנה,תבדוק טוב טוב רכב לפני הקניה.

דוגמא קטנה:קניתי סיויק 94' סדאן לפני כמה חודשים,וליישור קו (שעוד לא הושלם) הלכו כ7K כבר רק על מנוע,חוץ מזה הוקעו כ20K על הרכב מאז.

אז עצה קטנה - אל תבזבז את כל הכסף אלא תשמור לטיפולים עתידיים.

בהצלחה על הכביש :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז לא שווה לי ללכת על רכב ספורטיבי במחיר 15K?

לא, לא שווה לך.

במחירים האלו, לא תמצא משהו שלא הרגו אותו מכל הכיוונים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית כל שכח מהמילה אמינות.

רכב ב15k מינימום 10 שנים על כביש (וזה עוד מקרה טוב, אחרת 15 ) ולפחות 150000 ק"מ. (גם זה מקרה טוב, אחרת מעל 200 ).

איזו אמינות אתה רוצה בדיוק?

אתה ראוי להערכה שמחפש גיר ידני, תמצא משהו שנראה במצב סביר, תעשה בדיקה ותקנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לקנות רכב ספורטיבי ב15K. השאלה,האם תצליח לעמוד בעלויות האחזקה והתקלות שיגיעו איתו כעסקת חבילה.

רכבים כאלו לרוב דורשים טיפול "מפנק" במיוחד. מכיוון שהם ספורטיביים הם גם משדלים לנהיגה אגרסיבית יותר,עקב כך נוצר בלאי גבוה יותר (מה גם שלרוב חלקים של רכב ספורטיבי יהיו יקרים יותר משל רכב רגיל).

כל זה בנוסף על כך שאלו כבר רכבים ישנים שעברו הרבה.

בקיצור אם אתה "תפרן" באופן יחסי,אני ממליץ לך (כמו האחרים) לרדת מהעניין.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...