Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שהקולט יותר חזקה מ RSI.

לבחור שרשם שהRSI לא ספורטיבית- אתה טועה, ה RSI מאוד מהנה לנהיגה, מתגמלת "בדיבור מההגה" והעברות המשקל לא רעות.

אפשר למצוא RSI בתקציב שלך, קח בחשבון שכסף ליישור קו לא יישאר לך והתקציב של האחזקה יילך על תחזוקה שוטפת ולא על תחזוקה מונעת.

אחלה רכב בתור רכב ראשון!

פורסם

על מה שזול משלמים אח"כ...

עדיף לך או להגדיל את התקציב או לקנות אוטו "רגיל" ולא ספורטיבי אחד שיהיה אמין כמו למשל הונדה סיוויק כמו שהוצא פה, סובארו גאסטי, דייהטסו שרייד ועוד כל מיני.

אם אתה רוצה ספורטיבית רק במחיר הזה, כדאי שאחרי הקנייה תעבוד כעורך דין או מייסד חברת הייטק. :lol:

ועכשיו ברצינות זה יעלה לך הרבה הטיפולים האחזקה והאמינות לא תהיה בשמיים.

יש חלום חדש...

פורסם

איך וולקן עוד לא עלתה על הפרק.

דבר נוסף שפותח התרד' חייב להבין, שבנוסף ל-15K לרכב, צריך שיהיה עוד לפחות 6-7K לביטוחים ויישור קו איכותי.

זה נכון

פורסם
איך וולקן עוד לא עלתה על הפרק.

דבר נוסף שפותח התרד' חייב להבין, שבנוסף ל-15K לרכב, צריך שיהיה עוד לפחות 6-7K לביטוחים ויישור קו איכותי.

פשוט מאוד,וולקן לאחר ישור קו ובמצב טוב לא קרובה אפילו ל15K.

הקולט שווה בכ"ס לRSI אך לא מגיעה לתוצאות הRSI מבחינת התנהגות ומשקל.

ועדיין אלו לא מכוניות ספורט אלא מכוניות עם "לוק צעיר".

את הקולט תמצא שנת 93-95 במחיר שלך.

כ107 כ"ס

מנוע 1.6 16V חמוד ביותר.

בהצלחה

פורסם

מצטרף להמלצה על הקולט.

רכב די זריז ואמין.

צריכת דלק לא חסכונית במיוחד.

החסרון הגדול של הרכב הזה הוא שפשוט קשה למצוא אחת

שלא נשחטה ונאנסה מכל הכיוונים ע"י איזה ערס או ילד עם שלט נהג חדש שחושב שהוא שומאכר.

פורסם

STAS-S

צודק, זה בדיוק מה שאמרתי, בגלל זה הוספתי פיסקה המצויין בה שצריך בנוסף עוד 6-7K חוץ מה-15K( וב15K אפשר למצוא וולקן במצב טוב).

אין אפילו השוואה בין וולקן וקולט (נהגתי על 2 הרכבים הנ"ל רבות), הוולקן עדיפה בהרבה.

ואני יפסיק להגיב לשרשור הזה, מכיוון שיכול להיות שאני יציע בקרוב למכירה את הוולקן שלי, ואני לא רוצה שיחשבו שאני רומז או מקדם מכירות, או לא אובייקטיבי בדעותיי.

זה נכון

פורסם

את הקולט תמצא שנת 93-95 במחיר שלך.

כ107 כ"ס

מנוע 1.6 16V חמוד ביותר.

בהצלחה

לקולט בשנים 93-97 יש אותו מנוע כמו של סופר לאנסר עם 113כ"ס.

עדיפות לגיר רגיל, האוטומט לא אמין.

Hyundai IONIQ

פורסם

כמו שנאמר מעלי, 113 כ"ס (אבל עד 96 אם אני לא טועה), והגיר אכן בעייתי. דורש קולר (הוצאה של 1K ש"ח), וצורך הרבה יותר דלק מהידני.

אוטו חמוד אפשר להנות ממנו מאוד בתור רכב ראשון, והוא בהחלט זריז מרוב המכוניות על הכביש.

חג שמח :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...