Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי סוסיתה למכירה אבל אין לי מושג כמה הרכב שווה ואם כדאי במחיר שהבעלים רוצה שזה 3000 ש"ח...

הרכב עדיין לא רשום כאספנות ואין לי מושג מה הפרוצדורה וכמה זה עולה...?

מצב הרכב חיצונית דיי שמור מבחינת מכות או שבירות בפיבר חוץ מפנס קידמי שבור רק שחייב צביעה...

כל השמשות של הרכב פורקו ונישמרו אין גומיות

פנים הרכב חייב שיפוץ טוטאלי אין שם כלום חוץ מכיסאות אפילו אין בד בתיקרה

מכני הבעלים אומר שהמנוע עבר איזה שיפוץ אבל הוא לא יניע צריך לסדר מסביב

עכשיו.... עם מה שאני רוצה לעשות לרכב הפנים לא אמור ליהיות בעיה וגם לא המנוע שיוחלף

אני אביא תמונות בקרוב...

כמה לדעתכם הרכב שווה???

תודה מראש.

אני לא מסטול!.......אני בסדר גמור.

פורסם
מצאתי סוסיתה למכירה אבל אין לי מושג כמה הרכב שווה ואם כדאי במחיר שהבעלים רוצה שזה 3000 ש"ח...

הרכב עדיין לא רשום כאספנות ואין לי מושג מה הפרוצדורה וכמה זה עולה...?

הליך פשוט ולא יקר, פרוט שלו מופיע עשרות פעמים בפורום, מומלץ תשערוך חיפוש עם המילים "הסבה לאספנות"

מצב הרכב חיצונית דיי שמור מבחינת מכות או שבירות בפיבר חוץ מפנס קידמי שבור רק שחייב צביעה...

פנס קדמי שבור? כנראה שצבע לא יתקן אותו. :roll:

כל השמשות של הרכב פורקו ונישמרו אין גומיות

גומיות לכל הרכב (בהנחה שתמצא מקורי או אפילו חליפי) יעלו כמה מאות שקלים.

פנים הרכב חייב שיפוץ טוטאלי אין שם כלום חוץ מכיסאות אפילו אין בד בתיקרה

זה כבר יותר בעייתי. אם אתה הולך על מקוריות, תצטרך למצוא רכב נוסף לחלקים בכדי להשלים את הסלון ברכב.

תיקרה תעלה לך עוד כמה מאות שקלים.

מכני הבעלים אומר שהמנוע עבר איזה שיפוץ אבל הוא לא יניע צריך לסדר מסביב

אל תאמין לכלום, לא מניע? מבחינתך המנוע + רכבת הכוח אינם תקינים. תכין כמה אלפי שקלים בצד.

עכשיו.... עם מה שאני רוצה לעשות לרכב הפנים לא אמור ליהיות בעיה וגם לא המנוע שיוחלף

מה כוונתך?

אני אביא תמונות בקרוב...

כן, תמונות יעזרו לצורך הערכה יותר מדוייקת.

כמה לדעתכם הרכב שווה???

תודה מראש.

על פניו, עם המעט פרטים שסיפקת וללא תמונות, נשמע שהרכב יקר מידי.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
המנוע + רכבת הכוח

Powertrain? תרגום אדיר!

נראה לי שתמסורת או מערכת הינע יתאימו יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פעם היה פתגם

סוסיתא קנית על הכסף בכית סע וטייל בקרטוני ישראל

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

באיזו סוסתיתא בכלל מדובר? -הרי, יש כ"כ הרבה דגמים, ש"בעם" קוראים להם "סוסיתא"! מכוון, שאני די בטוח, שלא מדובר ב"קוביה" המקורית- אז, זה יכול להיות כל דבר, מ"גלבוע", ועד ל"רום-כרמל" מתחילת ה-80, שאותו בכלל אי-אפשר עדיין אפילו לרשום כ"אספנות"! פרט יותר בבקשה, באיזה דגם ושנה מדובר- ונוכל לעזור לך יותר בהערכת המחיר/עלות השיפוץ העתידי! "ככה"- אי-אפשר להגיד... אני יכול להגיד, שמכרתי לא מזמן רום-כרמל שנת 78, שכבר היה מוגדר כ"אספנות", היה יחסית שלם, עם צמיגים חדשים והרבה חלקים ששופצו, וטסט- במחיר הרבה פחות מזה, אחרי שהשקעתי קצת יותר, ממה שמכרתי... אבל שוב- הכל תלוי, מה וכמה אתה רוצה לעשות, ובכמה?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני יכול להגיד, שמכרתי לא מזמן רום-כרמל שנת 78, שכבר היה מוגדר כ"אספנות", היה יחסית שלם, עם צמיגים חדשים והרבה חלקים ששופצו, וטסט- במחיר הרבה פחות מזה, אחרי שהשקעתי קצת יותר, ממה שמכרתי... אבל שוב- הכל תלוי, מה וכמה אתה רוצה לעשות, ובכמה?:roll:

ותלוי למי אתה מוכר...:lol:

ירון מאיר

פורסם

גם נכון- לא כ"א מחליף לבד ראש ועוד חצי-מנוע!:-)8)

אה, וגם לא לכ"א יש בצד ראש מוכן חדש, ועם סט אטמים חדשים!

בגלל זה, אגב, חשוב לדעת, איזה דגם הבחור רוצה ליקנות- כי לכמה מהם, יהיה די קשה למצוא חלקים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
גם נכון- לא כ"א מחליף לבד ראש ועוד חצי-מנוע!:-)8) ורדיאטור חדש

אה, וגם לא לכ"א יש בצד ראש מוכן חדש, ועם סט אטמים חדשים! זה לא אני- זה חן פרחי הגדול מכולם

בגלל זה, אגב, חשוב לדעת, איזה דגם הבחור רוצה ליקנות- כי לכמה מהם, יהיה די קשה למצוא חלקים!

לגבי מנוע פורד -אין בעיה במציאת חלקים ,יש המון חלקים גם כאן בישראל...

ירון מאיר

פורסם

תשמע! אני רואה, שיש לך כבר עכשיו פרוייקט רציני- אז בכלל, למה לך להכנס לעוד משהו בשלב הזה?:roll: -בכל מיקרה- מציאה זה כנראה לא, אבל המחיר לא בשמיים, אם, ורק אם האוטו הזה באמת מעניין אותך- כי אז, מניסיון, מתגמדת כל השקעה, שאתה עושה, לעומת ההנאה שאתה מוציא מזה, שיש לך משהו, שאתה אוהב! אם לא- אז ממש אין מה לגעת בזה! בהצלחה עם החיפושית!:-)

• תוכן חדש...