Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-)שלום לכולם

רציתי לדעת אם אפשר להכין מערכת אגזוז שאפשר ללחוץ על כפתור ואז זה יעבור לאגזוז רעש ובלחיצה חוזרת זה יחזיר את זה לאגזוז רגיל

אני יודע שיש פה פרוייקט אבל אני יודע שקיימת מערכת כזאת ב Maserati GranTurismo ברגע שאתה לוחץ על כפתור ספורט נפתח עוד שלב באגזוז שנותן הרבה יותר רעש וזרימה חופשית יותר.

חשבתי על 2 מצבים ומנוע חשמלי שמזיז את הזרימה כל פעם לכיוון אחר וכך יש אגזוז שהוא זרימה חופשית ואגזוז רגיל

אם למישהו יש רעיון אחר היתי שמח לשמוע

תודה רבה

שי:twisted:

נ.ב

האוטו שזה אמור לבוא עליו זה רנו קליאו ספורט MK1

אבל השאלה היא כללית יותר.

Mercedes-Benz UNIMOG 421 80' 80Hp

Renault Clio Sport MK1 01' 172Hp

פורסם

יש אנשים בחו"ל שעושים את זה

בארץ יצא לי לראות את המערכת הזאת רק אצל ר' באיוו השחורה

יש לו צנרת שיוצאת מהטמבון הקידמי וצנרת עם דודים שיוצאת מאחורה

ביום יום נוסעים עם הצנרת הסטנדרתית ולא מודאגים ממשטרה וכאלה, ובלחיצות לוחצים על כפתור ויש פרפר שפותח מעבר לצנרת הקצרה יותר שבדרך כלל מסתיימת רק בדאון פייפ ולא ממשיכה לצנרת מלאה

2983302_32_full.jpg

2983302_14_full.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=QJ-t094ow-g

פורסם

אני לא מבין בשביל מה צריך את זה? אם אתה רוצה להשתיק את האגזוז קונים משתיק ששמים אותו בפנים וזהו.

אגב שי יש לי אגזוז דראגון שמשהו מוכן לתת לי יד שניה ב400 שקל תגיד לי אם אתה מעוניין

S2000

פורסם

חביבי , אם היו לך הרבה מאוד מאוד סוסים , הייתי מבין .

אין לך צורך במערכת כזו לצורך השיפור .

אם אתה מעוניין במערכת כזו לצורך הפוזה או השקט , זה כבר משהו אחר . רק מה , אין לזה קשר לפורום השיפורים...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...