Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכנת בירה ביתית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנת בירה ביתית - מישהו התנסה עם זה פעם?

ראיתי את המוצר הזה - http://www.mrbeer.com/category-exec/category_id/5

ונדלקתי על הרעיון, להכין בירה תוצרת בית ולשתות בכמויות נראה לי בנ***ה :-)

אני יודע שאם מחשבים אז בהתחלה זה לא משתלם אבל אחרי שיש לך את הציוד, צריך לקנות רק חבילות נוספות של חומרים (לתת, כשות, שמרים, סוכר ותבלינים לפי הטעם) שאותן אפשר להשיג במחיר טוב גם בארץ.

פורסם

חצי ליטר בבאר עולה 20-25 שקל

לא עדיף לצאת מהבית ולשבת כבר בבאר על בירה טעימה ב 100% שאתה אוהב מאשר לך תדע מה יצא לך בבית ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני יודע שאם מחשבים אז בהתחלה זה לא משתלם אבל אחרי שיש לך את הציוד, צריך לקנות רק חבילות נוספות של חומרים (לתת, כשות, שמרים, סוכר ותבלינים לפי הטעם) שאותן אפשר להשיג במחיר טוב גם בארץ.

ציינתי את זה, אני יודע שבהתחלה זה לא משתלם אבל עם הזמן זה יתאזן.

חוץ מזה, בלי קשר למחיר אני רואה את זה בתור תחביב ומשהו שאני אעשה בשביל הכיף.

פורסם

אסור (או, לא מומלץ בכלל) להתייחס לתחביב כאל משהו שיכול להשתלם.

חבל על המאמץ, תחביב זה משהו שצריך להיות מהנה בפני עצמו,

עם כל ההתעסקות שכרוכה בדבר, ואם במקרה יוצא בסופו של דבר

שאפשר לשתות אותו במחיר סביר - אז המצב טוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היתה לא מזמן כתבה על יצרני בירה ביתיים. מסתבר שזה ענף די משגשג שהתפתחו סביבו תיאוריות שלמות.

באחד מביקורי הקודמים בבית היין, גיליתי שהם מוכרים שם ערכה כזאת. המחיר לא זול במיוחד, אבל בהחלט נראה לי מטרה ראויה. נו, יש לי (עוד) מטרה בחיים לשאוף אליה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הקטע הוא שבארץ מצאתי רק ערכות מעפנות כאלה שמוכרים (ה"חביות בירה" נראות כמו פחים של סיד), ולערכות שבחו"ל יש הרבה יותר פאסון - אתה מקבל חבית יפה, בקבוקים יפים, תוויות לבקבוקים ועוד הרבה גימיקים שעושים את העניין להרבה יותר כיף.

הערכות בערץ נראות אשכרה כאילו הרכיבו אותן בחנויות של חומרי בניין.

פורסם

שאלה חשובה:

האם תהיה לי בעיה כלשהיא עם המכס כשאני ארצה לייבא קיט כזה?

הרי זה לא בדיוק נחשב אלכוהול, ובעצם לא מצאתי אף סיווג מתאים לזה לפי הסיווגים של המכס.

פורסם
שאלה חשובה:

האם תהיה לי בעיה כלשהיא עם המכס כשאני ארצה לייבא קיט כזה?

הרי זה לא בדיוק נחשב אלכוהול, ובעצם לא מצאתי אף סיווג מתאים לזה לפי הסיווגים של המכס.

יש למישהו מושג?:roll:

פורסם
לא עדיף לצאת מהבית ולשבת כבר בבאר על בירה טעימה ב 100% שאתה אוהב מאשר לך תדע מה יצא לך בבית ?

בקבוק 0.65 של מכבי עולה 5 שקל במכולת, אז? ועוד לא הגעתי לבירות של 4 בעשר...

תחביב לא אמור להשתלם.

אגב, ניסיתי פעם להכין בירה ביתית מלחם, יצא לי משהו מתוק עם כמות אלכוהול שמעיפה אותך מהרגליים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אגב, ניסיתי פעם להכין בירה ביתית מלחם, יצא לי משהו מתוק עם כמות אלכוהול שמעיפה אותך מהרגליים.

אני אשמח לשמוע את הסיפור\מתכון :-D

פורסם

אני בקרוב יתחיל עם העניין של הבירות הביתיות.

מצאתי לא מעט מתוכנים והרבה מדריכים, והעסק לא נראה מסובך יותר מידי.

אני חושב שיש משהו בלשתות עם חבריך את הבירה שאתה הכנת. תחושה של גאווה וסיפוק.

ומעבר לזה, כתוב במדריכים שהבירה יוצאת יותר טוב מבירות בקבוק רגילות, מכיוון שהן טריות, ללא חומרים משמרים\כימיים והיא בנויה ע"פ טעם אישי (תוספת תבלינים וכו').

מה גם שערכה בסיסית ומוצרים לא יקרים מידי, הביאו אותי למחיר של כ10 ש"ח לחצי ליטר. יקר?! בכלל לא...

וזה בלי לחשב את העניין של הכנת הבירה, שלפי דעתי הוא כיף גדול.

נתראה עוד חודש-חודש וחצי, כשהבירה שלי תהיה מוכנה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...