Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי מגבר 4 ערוצים של חברת audiobahn דגם A4004 עכשיו

יש לי קומפוננט של מורל פולס מקדימה ו6*9 של JBL 210W מאחורה לאחורנה רכשתי סאב של פיניור 1200W TS-W307D2 ואני רוצה לדעת אם אפשר לחבר אותו גם למגבר לפי החוברת נתונים של המגבר ניראה לי שזה אפשרי אבל אני לא בטוח

הנה קישור להורדת חוברת הנתונים והחיבורים

http://www.audiobahn.com/Audiobahn06/images/tech/Manuals/2003Manuals/Amplifiers/Intake%20amps.zip

תודה על העזרה ... icon_biggrin.gifsmiley20.gif

תנו גם איזה דעה קטנה על המגבר...

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

טוב אז ככה

אחי הגדול זה שרכש את הרמקולים האחוריים התקין אותם אצל מתקין "מקצועי" והוא חיבר אותם על אותה היציאה עם הקומפוננט מכיון שהכבל RCA שלי לא היה טוב ביציאה אחת רק עכשיו שמתי לב לזה שחברי את הסאב היום אז חיברתי את הסאב ל-2 יציאות הנותרות והעברתי RCA חדש...

מה אתם אומרים זה מסוכן ככה, עדיף שלא ?????מה לעשות?

פורסם

לפי מה שהבנתי,הסט הקידמי והאחורי עומדים על אותם היציאות במגבר ועובדים על התנגדות 2אום.

זה לא מסוכן.

לפי דעתי תחבר את הקומפוננט ביציאה אחת ואת ה6X9 לרדיו דיסק.

את הסאב תשים על היציאה השניה.

בהצלחה

פורסם

תודה..

זה שהם מחוברים ב2 אום מה זה אומר, זה יכול לגרום להם נזק ? למה לא להשאיר ככה וזהוא?

אני מתכוון לקנות במשך רדיו דיסק אם אני ישאיר את זה ככה עד שאני יחליך רדיו זה יהיה בסדר?

דרך אגב מה אתם אומרים על המגבר מכירים?...זו חברה מוכרת בארהב

• תוכן חדש...