Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בביטול/תיקון קודן מסוג כניראה "ינשוף" רב בריח

ba323f
שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

דוד שלי רכש ניסן טנדר 98 דיזל מנוע 2.5 לפני כמה ימים, היום הוא טעה כמה פעמים בקוד ולא ניתן להתניע, הוא חיכה רבע שעה וניסה ועדין יש בעיה.

היום הוא טעה בקוד מעל 3 פעמים, לאחר הקשת הקוד הנכון הקודן משמיע צפצוף של "קוד נכון" המנוע פועל כ5 שניות ומיד מתכבה, והקודן משמיע ציפצופים קצרים ומהירים לאחר שהמנוע מתכבה.

ברכב אצלי יש לי קודן זהה, אבל בקודן שברכב של דוד שלי(שניראה אותו הדבר) הוא משמיע יותר צפצופים , כניראה הקודן שלו יותר חדיש או יותר ישן משלי אבל בצורה של מבנה לוח המקשים הקודנים זהים אחד לאחד.

האם ניתן לבטל את הקודן? אני מבין קצת בחשמל ואם מישהו יכול לעזור לי לבטל את הקודן אשמח מאוד.

ברכב הזה אין מחשב ניהול מנוע, ואם לא עושים את הקוד אז יש סטרטר ז"א שהקודן מתק משהו אבל מה אני לא יודע.

מה בדרך כלל קודן ברכב דיזל מנתק?

אם מישהו יודע איך מבטלים קודן בבקשה שישלח לי בה"פ כדי שהמידע הזה לא יעבור לגורמים לא רצויים :wink:

בבקשה זה קצת דחוף כי דוד שלי צריך את הרכב ליום שבת ולהתקע שישי-שבת בלי רכב זה לא כיף.

הקודן ניראה כך(לקחתי משרשור דומה של מישהו):

attachment.php?attachmentid=105883&stc=1&d=1201808252

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לעקוב אחר החוטים, להגיע אל מח האימובילייזר , ולבצע גישור לניתוק שהוא עושה. כנראה מ' סולר.

בכל אופן, זהו מידע שכל גנב מתחיל יודע.

באם קיים שם אימובילייזר ייעודי למנוע דיזל, זה כבר סיפור אחר וצריך מקצוען לטפל בו.

לחילופין, אם יש לו ביטוח "גרירה/חילוץ" יגיע מחלץ ויבצע עבורו.

למותר לציין, כי יש שידאג למיגון אחר ומייד באותו היום, ועל פי דרישות חברת הביטוח לביטוח מקיף, זאת אם יש לו מקיף, ואם אין לו מקיף, על אחת כמה וכמה , להגן על האוטו בפני גניבה, ככל שניתן, סהכ הוא השקיע כסף ברכישתו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בינתיים אין לרכב ביטוח מקיף.

מבעל הרכב הקודם נמסר כי יש בעיה בחלק בשם משהו כמו מדומם משהו כזה.

האם יש 2 משאבות סולר, ז"א אחת שמעבירה את הסולר בין המיכל למשאבה של המזרקים, ומשאבה שמעבירה את החלץ למזרקים?

הם ליד המוח של הקודן צריך להיות ממסר? ואם יהיה ממסר כזה ואני יקצר את החוטים בממסר הקודן יפסיק לתפקד והמנוע יעבוד?

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בד"כ חברות הביטוח מחייבות על הדיזלים האלה משבת מנוע שהוא מעין כספת קטנה, שיושבת ישירות על סולנואיד הפסקת הדלק למשאבת ההזרקה. זה יושב ממש על המשאבה, ואתה לא יכול לנטרל את זה בצורה פיזית (ללא התגברות על הקוד) בלי לשבור את זה. גם כששוברים את זה צריך לדעת מה עושים כי אחרת עלולים לגרום נזק למשאבת ההזרקה. מצד שני, זה בנוי מבקליט פריכה להפליא. לא משהו שמברג שיוחדר בין גוף המשאבה למכסה ה"כספת" לא שובר בקלילות. לאחר שבירת המכסה, חיבור פלוס לסולנואיד ישירות מהמצבר יאפשר למנוע להתניע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...