Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ועוד 3 חברים שלי חזרנו מת"א, חבר שלי נהג והרגיש שהוא עייף אז אח שלו החליף אותו, לאח שלו נגמר בדיוק אתמול המלווה והוא בן 17 וחצי איך שהם באו להתחלף, ניידת משטרה עצרה את הרכב ונתנה לו ולאח שלו הזמנה לקצין לקחו לו את הרישיון (לאח הקטן) ולאח הגדול לקחו את רישיון הרכב, חוץ מזה שלאח הגדול יש רישיון על רכב ועל משאית ומותר לו להסיע עד 11 נוסעים, ולאח הקטן יש שנה וחצי רישיון על 125 סמ"ק והוא הסיע רק 1 מעל המותר.

לאח הקטן לקחו את הרישיון מיכוון שהוא הסיע יותר מ-2 המלווה שלו נגמר כבר, האח הגדול בן 20 נגמר לו הנהג חדש ובגלל שהוא הוציא רישיון על משאית מותר לו להסיע עד 11 נוסעים.

עוד פרט הההזמנה לקצין היא ליום ראשון הקרוב עוד שלושה ימים.

עם אפשר גם המלצות מה אפשר להגיד לקצין כדי שיתחשב כמה שיותר וימעיט העונש.

השאלה שלי היא מה המקסימום שיכולים להעניש אותו ומה המינימום של הענישה???

אני מבקש שרק מי שיודע בוודאות את התשובה שיגיב.

תודה מראש לעוזרים!!!!

פורסם

לקחו לאח הקטן את הרשיון בגלל שהוא הסיעה אחד יותר מהמותר או בגלל שהוא נהג בלי מלווה?

בן כמה האח הגדול וכמה שנים יש לו רשיון?

חסר הרבה מידע בהודעתך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לקחו לאח הקטן את הרשיון בגלל שהוא הסיעה אחד יותר מהמותר או בגלל שהוא נהג בלי מלווה?

בן כמה האח הגדול וכמה שנים יש לו רשיון?

חסר הרבה מידע בהודעתך.

הנה גבר ערכתי את ההודעה והוספתי פרטים, עם עדיין חסר משהו תכתוב ואני יוסיף.

פורסם

הוא לא יכול לקחת מעל 2 נוסעים אם אין אדם ברכב מעל גיל 24 עם 5 שנים רישיון, או מעל גיל 30 עם 3 שנים רישיון.

המינימום שיכולים לתת לו היא שלילה+טסט ותיאוריה חדשים. עכשיו לך תנחש את המקסימום...

פורסם

מקרה של חוק יבש, החוק מעדיף שלא יתחלפו, האח הגדול והמנוסה ינהג עייף ויגמור בעמוד במקרה הטוב (באחד מאיתנו במקרה הרע).

נתון לפרשנות השוטר בשטח, מזל שהשוטרים שלנו כל כך מוצלחים... :twisted:

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

קח דוגמא:

יצאתם למועדון, וחבר שלך שהיה אמור לנהוג שתה ולא היה כשיר לנהיגה.

עכשיו אתה בתקופת מלווה, ואין באפשרותך לנהוג כלל ברכב אלא לעבור על החוק.

(חוק מרפי) עוצר אותך שוטר ואתה מספר לו את הסיפור, הוא יגיד לך ככה:

"מצידי, קחו מונית וסעו הביתה." ובתאכלס, הוא צודק.

פורסם
הוא לא יכול לקחת מעל 2 נוסעים אם אין אדם ברכב מעל גיל 24 עם 5 שנים רישיון, או מעל גיל 30 עם 3 שנים רישיון.

המינימום שיכולים לתת לו היא שלילה+טסט ותיאוריה חדשים. עכשיו לך תנחש את המקסימום...

לא מספיק "אדם ברכב", האדם הזה צריך לשבת ליד הנהג.

היה מקרה לפני חודש-חודשיים, פה בפורום, על בחור שנסע כמה מטרים עם מלווה במושב האחורי ורשיונו נלקח.

פורסם

המללוה צריך להיות כשיר לנהיגה בדיוק כמו הנהג

ז"א אסור שיהיה שתוי או שישן במושב הקדמי ושטח לא במושב האחורי זה כל הרעיון בחוק הזה.

והשוטר שיגיד לך לנסוע במונית יהיה צודק ב 100%,אם אתה בתקופת מלווה או שסיימת ואתה מוגבל בכמות הנושעים שאתה יכול להסיע אז איזה זכות יש לך לעבור על החוק?

זה מתחיל בדברים "קטנים" כאלה ואחר כך ממשיך בגניבת רמזורים צהובים ,עקיפות מסוכנות,וגלישה עם הרכב בעצור כשאתה בעצם צריך לעצור,או שאתה מציית לחוקים או שאתה לא נוהג זאת דעתי עם כל הכבוד,אל תסכן אנשים אחרים בגלל כל מיני דעות על היכולות שלך שאין להן הצדקה

פורסם
המללוה צריך להיות כשיר לנהיגה בדיוק כמו הנהג

ז"א אסור שיהיה שתוי או שישן במושב הקדמי ושטח לא במושב האחורי זה כל הרעיון בחוק הזה.

והשוטר שיגיד לך לנסוע במונית יהיה צודק ב 100%,אם אתה בתקופת מלווה או שסיימת ואתה מוגבל בכמות הנושעים שאתה יכול להסיע אז איזה זכות יש לך לעבור על החוק?

זה מתחיל בדברים "קטנים" כאלה ואחר כך ממשיך בגניבת רמזורים צהובים ,עקיפות מסוכנות,וגלישה עם הרכב בעצור כשאתה בעצם צריך לעצור,או שאתה מציית לחוקים או שאתה לא נוהג זאת דעתי עם כל הכבוד,אל תסכן אנשים אחרים בגלל כל מיני דעות על היכולות שלך שאין להן הצדקה

תגיד לי איזה משפט בהודעה שלי שלי לא הבנת שרשמתי שחבר שלי נהג ולא אני?!!!

ולא ממש הבנתי אותכם, יכולים לתת לו שלילה לשלושה חודשים ולעשות שוב תיאוריה וטסט??? אין מצב שהוא יוצא יותר בזול?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...